Tatlı Tarifi Kolay ,Pratik,Lezzetli Şerbetli Tatlı Tarifleri

En başarılı bulduğunuz'' Şerbetli Tatlı Tarifleri'' hangileridir? (3 oy hakkınız var)

• Ankete Katılan
    503
  • Anket Kapalı .
Benim poğaça hamurlarım kabarmaz ki😒
Bir kere poğaça hamuru yoğurdum kabarmadı. Sonra bir daha bir daha derken bir günde 3 kere poğaça hamuru yoğurdum ama hiçbiri kabarmadı bende pes ettim. 🤷
Sen yine yapmaya devam et😊

Haber var mı nevoş
Yok canım ya🤷Belki 10 dan fazla uzman baktı. Hepsi ağır hasarlı dedi. Ama şimdi bizim semtte bazıları şikayet ediyor. Ben evimin yıkılmasını istemiyorum. Yapılsın istiyorum diyor. Tabi bu bazılarının işine yarıyor masrafı bizim üstümüze atıp mezarlarınızı yapın demek oluyor. Kolonlar kirişler, duvarlar hep kırık🤷
Şimdi o şikayet sonuçlarını bekliyoruz. Tabi o şikayet edenler oturmak için değil. Yaptırıp satmak için istiyor🥺
Allah korkuları yok🤷

Yok canım ya🤷Belki 10 dan fazla uzman baktı. Hepsi ağır hasarlı dedi. Ama şimdi bizim semtte bazıları şikayet ediyor. Ben evimin yıkılmasını istemiyorum. Yapılsın istiyorum diyor. Tabi bu bazılarının işine yarıyor masrafı bizim üstümüze atıp mezarlarınızı yapın demek oluyor. Kolonlar kirişler, duvarlar hep kırık🤷
Şimdi o şikayet sonuçlarını bekliyoruz. Tabi o şikayet edenler oturmak için değil. Yaptırıp satmak için istiyor🥺
Allah korkuları yok🤷
İnsanlarda nasıl vicdan var bilmiyorum. Satınca ne olacak alan kişilerin vebaline girmek oluyor. Allah korkuları yok

Sizin evin durumu seçim sonrası belli olur inşallah 🙏 zaten ağır hasarlı

Öyle anlarda birden nasıl da iki çocuklu bir hayatın içine düşeceğimi düşünüyorum her şey normale dönüyor :KK53:
Sen bir istedin Allah iki nasip etti 🥹 olsun sağlıkla gelsinlerde bir şekilde alışıyorsun 🥹 Annende var ilgilenir sizinle 😍

İnsanlarda nasıl vicdan var bilmiyorum. Satınca ne olacak alan kişilerin vebaline girmek oluyor. Allah korkuları yok

Sizin evin durumu seçim sonrası belli olur inşallah 🙏 zaten ağır hasarlı
İnşallah canım 🥰
Birde buna sevinen yakınlarımız var🤔

Back