• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay ovulasyon hesabı

selamlar oncelikle catlamismisir .. cok cok gecmis olsun .. bu kan pihtilasmasi kafama takildi acikcasi yazdiklarini okuyunca .. bende sebepsiz kalamiyorum hamile sadece gecen sene temmuzda hamile kaldim ve daha sonra kalp atislari durdugu icin ilacla dusurmek zorunda kaldim.. devamli kendime sordum doktoruma sordum neden kalbi durdu neden neden diye .. ama kimse cevap vermedi kendimde bulamadim .. simdi acaba diyorum bende de kan pihtilasmasi olabilir mi ? testlerin disinda bunu en hizli anlayabilmenin yolu nedir acaba ?? birde kan pihtilasmasi gebe kalmaya engel mi yoksa gebe kalip devamli bebegin gelismesine mi engel ? bir bilgin var mi bu konuda acaba ??? :26:

Canım kan pıhtılaşması güncel hayatta hic bir etki yapmıyor hiçbir zararı yok. Sadece bebek icin zarari oluyo o da beslenememesi. Gebe kalmaya engel mıdır? Bunu bilmiyorum yani herhangi bir yerden öğrenmedim ama sadece benim düşüncelerim, engel olabilir. Yani döllenme olsa bile kılcal damarlar destek vermezse tutunabilir mı ki bebek? Yani biz anlamıyor olabiliriz belki adet sancısı zannettiğimiz şey ile düşüyor bile olabilir. O test dışında anlamanın baska yolu yok maalesef canım. O test de kolay bi test degil diyorum ya 45-60 gun icinde cikiyor. Ben hic ummuyordum boyle bisey cunku oyle guzel ki bütün değerlerim hatta doktorum hiçbir turk kadını gibi degil kanın demişti şaşırmisti. Ben çıkmayacak diye dusunuyordum gelen de Allah'tan gidende diye avutuyordum kendimi yine oyle tabi. Ama önlem almakta fayda var bu testi normalde 3 düşükten sora yapıyorlar belki o yüzden Dr lar hemen yapmıyor yada istemiyor. bilmiyorum ama siz isterseniz belki yaparlar. Benim Dr um istedi o sekilde yapıldı. Inşallah Rabbim gönlüne gore versin canım cok kafanı takma.. Hayırlısı herseyin..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
canım bnm mıdemde hassa ama hiç dokunmuyor miden yumuşak raht oluyor yanı soğan suyunun tadı çok guzel sadece kokusu kötü zaten ılık içilio burnunu kapat iç içerkende bıtane erık ye eşki ya iyi gidiyor bn bu ay 6 gun denedım sadece. çünki kahverengı kabuklu soğan bulamadım:/

Evet beyaz kabuklu soğan var piyasada. Nerden bulacağız ki? Bir de taze taze mı yapıyorsun yoksa bi yaptığını bitene kadar mı iciyorsun?

Evet beyaz kabuklu soğan var piyasada. Nerden bulacağız ki? Bir de taze taze mı yapıyorsun yoksa bi yaptığını bitene kadar mı iciyorsun?

buyuk kupalarım var canm 1 buçuk su bardagına denk gelıyor onunla bitane içtim taze yaptım hep. normalde gunde 2 bardak öğle ve akşam yazıyor ben ugraşamam 2 kere dıye kupayla içtim hep tazeydı

canım kan pıhtılaşması güncel hayatta hic bir etki yapmıyor hiçbir zararı yok. Sadece bebek icin zarari oluyo o da beslenememesi. Gebe kalmaya engel mıdır? Bunu bilmiyorum yani herhangi bir yerden öğrenmedim ama sadece benim düşüncelerim, engel olabilir. Yani döllenme olsa bile kılcal damarlar destek vermezse tutunabilir mı ki bebek? Yani biz anlamıyor olabiliriz belki adet sancısı zannettiğimiz şey ile düşüyor bile olabilir. O test dışında anlamanın baska yolu yok maalesef canım. O test de kolay bi test degil diyorum ya 45-60 gun icinde cikiyor. Ben hic ummuyordum boyle bisey cunku oyle guzel ki bütün değerlerim hatta doktorum hiçbir turk kadını gibi degil kanın demişti şaşırmisti. Ben çıkmayacak diye dusunuyordum gelen de allah'tan gidende diye avutuyordum kendimi yine oyle tabi. Ama önlem almakta fayda var bu testi normalde 3 düşükten sora yapıyorlar belki o yüzden dr lar hemen yapmıyor yada istemiyor. Bilmiyorum ama siz isterseniz belki yaparlar. Benim dr um istedi o sekilde yapıldı. ınşallah rabbim gönlüne gore versin canım cok kafanı takma.. Hayırlısı herseyin..

Iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok saol bılgılerın ıcın ... Sanıyorum corasprın kullanılıyor .. Senın yazından sonra bıraz arastırdımda ınternetten doktorumla konusup bu testı ıstıcem cunku bazı belırtıler bende de var .. En basıt belırtılerden mesela , bacaklardakı kılcal damarlar , bır yere vurdugunda hemen morarması etın vs gıbı .. Bende de son 3 yıldır bacaklarımın daha dogrusu dız kapak yanlarımda ve arkalarında hatta bıraz ustu kısmı olan baldırlarımda cok fazla kılcal damarlar cıktı .. Bu yazıları okuyunca ve gecen sene de hamıle kalıp kalbı durunca bebegın dusunmeye basladım acıkcası ..
Canım en azından evde uygulayabılecegım senın tavsıye edebılecegın bırseyler var mı ? Cunku doktorla randevum 12 hazıranda en azından o zamana kadar kendım bırseyler yapıp bu ay sansımı denemek ısterım :26:

cok saol bılgılerın ıcın ... Sanıyorum corasprın kullanılıyor .. Senın yazından sonra bıraz arastırdımda ınternetten doktorumla konusup bu testı ıstıcem cunku bazı belırtıler bende de var .. En basıt belırtılerden mesela , bacaklardakı kılcal damarlar , bır yere vurdugunda hemen morarması etın vs gıbı .. Bende de son 3 yıldır bacaklarımın daha dogrusu dız kapak yanlarımda ve arkalarında hatta bıraz ustu kısmı olan baldırlarımda cok fazla kılcal damarlar cıktı .. Bu yazıları okuyunca ve gecen sene de hamıle kalıp kalbı durunca bebegın dusunmeye basladım acıkcası ..
Canım en azından evde uygulayabılecegım senın tavsıye edebılecegın bırseyler var mı ? Cunku doktorla randevum 12 hazıranda en azından o zamana kadar kendım bırseyler yapıp bu ay sansımı denemek ısterım :26:

Canım bisey itiraf etmeliyim bende de yaklaşık 1-2 senedir diz kapaklarimin yanında kilcallar çıktı ama bu yönüyle hic düşünmemiştim 😔 daha once de anlayabilirmisim demek ki 😔 neyse ben günde 1 coraspin kullanıyorum. Doktor kontrolünde tabi. Onun dışında limon kan sulandiriyor günde 1 limon sık ic sabah ac karinla. Direkt cay bardağına sıkıp içmeni tavsiye ederim ama suyla da karıştırabilirsin.

Ama sunu da söyleyeyim, eğer kan pıhtılaşması yoksa bunlar tehlikeli olacak o yönüyle de düşünmen lazım. Dusuk etkisi yapar kan sulandirici seyler. Ama denemek istiyorum diyorsan bisey diyemem canım 😒

buyuk kupalarım var canm 1 buçuk su bardagına denk gelıyor onunla bitane içtim taze yaptım hep. normalde gunde 2 bardak öğle ve akşam yazıyor ben ugraşamam 2 kere dıye kupayla içtim hep tazeydı

Anladım canım cok sagol ☺️ inşallah hakkımızda hayırlısı

canım bisey itiraf etmeliyim bende de yaklaşık 1-2 senedir diz kapaklarimin yanında kilcallar çıktı ama bu yönüyle hic düşünmemiştim 😔 daha once de anlayabilirmisim demek ki 😔 neyse ben günde 1 coraspin kullanıyorum. Doktor kontrolünde tabi. Onun dışında limon kan sulandiriyor günde 1 limon sık ic sabah ac karinla. Direkt cay bardağına sıkıp içmeni tavsiye ederim ama suyla da karıştırabilirsin.

Ama sunu da söyleyeyim, eğer kan pıhtılaşması yoksa bunlar tehlikeli olacak o yönüyle de düşünmen lazım. Dusuk etkisi yapar kan sulandirici seyler. Ama denemek istiyorum diyorsan bisey diyemem canım 😒

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cevabın ıcın cok tesekkurler canım benımmmm .... Ben su sekılde kullanmayı dusunuyorum adetım ıle beraber 12. Gunume kadar ondan sonra ara verıyım dıyorum .. Dedıgın gıbı cunku gebelık falan olursa bu arada dusuk tehlıkesı olmasın dıye .. Ondan sonrada zaten bu ayın 12.sınde randevum varya doktorumla bır konusurum .. Ben corasprınle + lımona baslıyım en azından faydası olur :21: Tekrar cok saol canımmmm benım ... Allah hepımıze evlatlarını bu sene ıcınde versın ınsallah :16:

cevabın ıcın cok tesekkurler canım benımmmm .... Ben su sekılde kullanmayı dusunuyorum adetım ıle beraber 12. Gunume kadar ondan sonra ara verıyım dıyorum .. Dedıgın gıbı cunku gebelık falan olursa bu arada dusuk tehlıkesı olmasın dıye .. Ondan sonrada zaten bu ayın 12.sınde randevum varya doktorumla bır konusurum .. Ben corasprınle + lımona baslıyım en azından faydası olur :21: Tekrar cok saol canımmmm benım ... Allah hepımıze evlatlarını bu sene ıcınde versın ınsallah :16:

Âmin canım inşallah..
Rica ederim bu arada limon ve coraspin i birlikte kullanma ya birini yap ya digerini. Sonra sana da zararı olur. Allah korusun kanamalı bir kaza yada bir rahatsızlık geçirirsin durdurmazlar. Kısa süreli kullanicam diyorsun ama yine de riske atma kendini. Allah büyük o isterse olur biliyorsun Meryem anamızın yaşadıklarını 😉

Back