- 3 Ekim 2013
- 359
- 40
- 68
- Konu Sahibi catlamismisir
selamlar oncelikle catlamismisir .. cok cok gecmis olsun .. bu kan pihtilasmasi kafama takildi acikcasi yazdiklarini okuyunca .. bende sebepsiz kalamiyorum hamile sadece gecen sene temmuzda hamile kaldim ve daha sonra kalp atislari durdugu icin ilacla dusurmek zorunda kaldim.. devamli kendime sordum doktoruma sordum neden kalbi durdu neden neden diye .. ama kimse cevap vermedi kendimde bulamadim .. simdi acaba diyorum bende de kan pihtilasmasi olabilir mi ? testlerin disinda bunu en hizli anlayabilmenin yolu nedir acaba ?? birde kan pihtilasmasi gebe kalmaya engel mi yoksa gebe kalip devamli bebegin gelismesine mi engel ? bir bilgin var mi bu konuda acaba ??? :26:
Canım kan pıhtılaşması güncel hayatta hic bir etki yapmıyor hiçbir zararı yok. Sadece bebek icin zarari oluyo o da beslenememesi. Gebe kalmaya engel mıdır? Bunu bilmiyorum yani herhangi bir yerden öğrenmedim ama sadece benim düşüncelerim, engel olabilir. Yani döllenme olsa bile kılcal damarlar destek vermezse tutunabilir mı ki bebek? Yani biz anlamıyor olabiliriz belki adet sancısı zannettiğimiz şey ile düşüyor bile olabilir. O test dışında anlamanın baska yolu yok maalesef canım. O test de kolay bi test degil diyorum ya 45-60 gun icinde cikiyor. Ben hic ummuyordum boyle bisey cunku oyle guzel ki bütün değerlerim hatta doktorum hiçbir turk kadını gibi degil kanın demişti şaşırmisti. Ben çıkmayacak diye dusunuyordum gelen de Allah'tan gidende diye avutuyordum kendimi yine oyle tabi. Ama önlem almakta fayda var bu testi normalde 3 düşükten sora yapıyorlar belki o yüzden Dr lar hemen yapmıyor yada istemiyor. bilmiyorum ama siz isterseniz belki yaparlar. Benim Dr um istedi o sekilde yapıldı. Inşallah Rabbim gönlüne gore versin canım cok kafanı takma.. Hayırlısı herseyin..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Son düzenleme: