Kolay ovulasyon hesabı

catlamismisir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
359
40
68
Hanımlar 'benim adet günlüğüm' diye bir AppStore programı var. Aklınızda olsun. Ne kadar gecmise yönelik adet tarihinizi kaydederseniz o kadar iyi sonuc veriyor gibi sanki. 5 ayrı program yükledim hepsinde de yaklaşık cikti -+1 oynuyor. He kendim hesaplasam da hemen hemen buluyorum ama yine de gönül rahatlığı ve motivasyon oluyor. Tavsiye ediyorum. Bu ay bende artık hamiş olmak istiyorum ve o sekilde yazmak istiyorum 😔 kadinlar kulubünü ilk bebeğimi kaybettiğimde keşfettim Kasım'da kurtaj olmuştum hic korunmadık. Kan pıhtılaşması oldugunu yeni öğrendim farklı bir doktora gidince ne acı dimi? Simdi coraspin kullanıyorum. Daha ilk ay. boyle olunca aslında bu ay hic olmadığım kadar umutluyum😉 hamiş olarak girmek istiyorum bu foruma artııkkk 😁 bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim kızlar 🙏😘

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım inş en kısa zamnda olursun :) bnde 2013 agustos 26 da kürtaj olmustum patolojiye gönderdık bişey çıkmadı sendeki kan pıhtılaşmasını nasıl anladılar. ben çok araştırdım ve doktoruma sormuştum bnmkide kan pıhtılaşması olabılrmı dıye oda öyle bişey yok bide o çıktı herkes kanpıhtılaşması dıyıp gönderıyorlar dedı bnde ınandım. 6 aydır korunmuyoruz hala gebe kalamadım

Insallah bende hamile kalmak istiyorum. Bir kac gün sonra sogan kürüne basliycam insallah adet düzensizligi var bende ondan tam yumurtlama zamanini bilemiyorum 😞

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım şöyle ki, Türkiye'nin en iyi hastane gruplarından birine gidiyordum doktorumu da tavsiye üzerine bulmuştum. Bebeğim gelişmedi kalp atımı negatif olduğunda da almak zorunda kaldı. Kanamam vardı kanamadan cok kahverengi akinti ve zar seklinde uzun uzun parçalar. Evde yatmak zorunda kaldım o sure içerisinde doktorumu hep aradım ama hic ilgilenmedi sagolsun. Ustune bir de azarladı. 'Fazla evham yapıyorsun sen gel de yatıralım. Zar seklinde parçalar kılcal damarlardan(!) olabilir, sundan olabilir bundan olabilir' dedi 2-3 gun icinde de vergimi kaybettim. Patolojiye gönderdik genetik inceleme dediler. Zannettim ki hersey cikar. Bir arkadaşımın aynı donem aynı sekilde kürtajı olmuştu devlet hastanesine gidiyordu onun doktoru kan pıhtılaşması olayını araştırmış çıkmış vs. Ben de benim ki de oyle olur sandim. Sonucumu aldığımda Dr. Izindeymis aradım 1 ay sonra gelirim dedi mail attım vs hic birine dönüş yapmadı. Ben de baska bir Dr a gösterdim aynı hastanede bisey çıkmadı eyvallah. 13.11.13 te kurtaj oldum. Yaklaşık 2 ay once baska bir hastane baska bir Dr buldum. Cok sukur hem ilgili hem bütün sorularıma yılmadan cevap veriyor. Allah ondan razı olsun. Bana dedi ki genetik inceleme yapılmış madem bir de pıhtılaşmayi araştıralım. Bu özellerde pahalı git bir devlet hastanesinde taramanı yaptır dedi kağıt yazıp verdi yaptırdım. 45 gun sürüyor çıkması zaten. Bildigin kalıtsal bir hastalık demeyiyeyim de cikti iste. Kiminde taşıyıcı oluyor kiminde kalıtsal yani aileden geliyor. Benim ki kalıtsal coraspin ile hamile kalmaya çalışacağım. Gebe kalır kalmaz karından iğneye başlıcaz dedi. Oyle yani canım biraz uzun oldu ama ihmal etme derim ben baska bir Dr. A git ve anlat durum bu patolojide bisey çıkmadı bütün tetkiklerimi yaptırmak istiyorum de bakalım. Inşallah hakkında hayırlısı olur.. Inşallah tez vakitte bizim de göbişlerimiz dolaarr ☺️

Insallah bende hamile kalmak istiyorum. Bir kac gün sonra sogan kürüne basliycam insallah adet düzensizligi var bende ondan tam yumurtlama zamanini bilemiyorum 😞

Inşallah sen de tez vakitte hamiş olursun canım. Ben Dr larin dediği haricinde hiçbir şey denemiyorum ya bu soğan kurunu bende mı denesem gerçi soğan midemi cok rahatsi ediyor pişmiş bile olsa ama deneyebilirim sanırım 😒

Bu arada kan pıhtılaşması kılcal damarlarda oldugunda bebek beslenemediginden gelişmiyor kalbi duruyormuş. Yani o ilk doktorumun tahmin edemeyeceği bisey degildi zannediyorum. Suçlamak istemiyorum kimseyi de neyse hayrlisi Rabbim oyle istedi 😔

Insallah yaa allahim buyuk nasip eder insallah. Evet kesinlikle dene bence bende cok merak ediyorum bi yn etkisi hic görülmemis yani dogal bitkisel bisey.
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü

Prof. Dr. İbrahim Saraçoğlu soğan kürü
1 adet orta boy yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Uyarı: Soğan suyu kürü 15 günden fazla uygulanmamalı.
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Insallah yaa allahim buyuk nasip eder insallah. Evet kesinlikle dene bence bende cok merak ediyorum bi yn etkisi hic görülmemis yani dogal bitkisel bisey.
İbrahim Saraçoğlu soğan kürü

1 adet orta boy yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.
Önceden kaynatılmış 2 su bardağı klorsuz suya ekleyerek 5 dakika daha kaynatın ve içine başka hiç bir şey ilave etmeden öğle ve akşam yemeklerinden önce 1 er bardak bu soğan suyundan tüketin. Soğan kürü‘nü sadece 15 gün uygulayıp bitirin.
Soğan kürünün adet döneminde uygulamasının her hangi bir sakıncası bulunmamaktadır. Fakat, etkisi açısından en ideal zaman adet bitiminden en erken 7 gün sonra uygulanmalıdır.
İlk kür uygulandıktan sonra 2. adetin başlamasından 10 gün önce tekrar 5 gün ya da 7 gün bu soğan suyu kürünü tekrarlamalısınız.
Hamile kalmak için soğan suyu küründen sonra kuru incir kürü uygulamalıdır. (her iki kürü aynı anda uygulamayınız)
Bu kürü uygulamaya başladığınızda 2. – 3. günden itibaren akıntılarınızın çözüldüğünü ve ne kadar fazlalaştığını hayretle göreceksiniz.
Bu kür erken menopoz , çikolata kisti, 3 cm. den küçük miyomlar, adet düzensizliği ve polikistik over gibi şikayeti bulunan bayanlar için de mükemmel bir çözümdür.Yumurtalıklardaki kisti tamamen gidermektedir.

Insallah allahim nasip eder bizede. Bence yap sende bu sogan kürünü bitkisel dogal bisey sorun olmaz insallah.

1 adet orta boy resimde görülen yemeklik soğanı (kırmızı, mor veya kabuğu beyaz olan soğan kullanılamaz) kabuklarını soyup dörde bölün.

Inşallah canım teşekkür ederim denerim bakalım zararı elbette olmaz 😉

Özür dilerim internetim cok yavas yollamadi sandim 3 defa yollamis kusura bakmayin silemedimde geri 😏

canım ilgilendıgın için çok tşk edrım. bnm doktorumda özeldi çok ilgili hamile oldugumu öğrenmemle alınması bır oldu 2013 mayıs 30 da evlendım 7 hazıranda adet oldum ve o adetın üstüne ılk ayda gebe kaldım gebelık belırtılerım o kadrf çok dukı yaşayan ölü gıbıydım yaptıgım her ıdrar testı negatıf çıktı ben hamıle oldugumu 2 ay sonra agustos ayında öğrendm oda kan testıyle hıç bılgım yoktu çok toydum neredeyse 3. ayıma gırerken gebe oldugumu öğrendım bebegımın gelişimi durmuş kurtaj dedıler ılk 3 4 ay korundum 6 aydır korunmuyorum ve adetlerımde duzensızleştı bu ay 6 gun soğan suyu içtim bıraktım hayrlısı beklıyorum bu ayın sonunda yıldonumumuz 1. yılımız tatıle gıdıcez ondan sonrakı ay dedıgın gıbı gıdıp tahlillerımı yaptırıyım bı kaç aya tedavıye baslamak ıstıyorum bılmıyorum acelemı edıyorum da

benim hiç kanamam olmadı zerre kadr ne kahve rengı akıntı neden kan aynen öyle Allah ım öyle ıstedı bı sınavdı..

Acele degil tabi istiyorsan eğer neden olmasın dımı ama? Tatile gittiğinizde kafanı boşalt guzel eğlen gez toz inşallah döndüğünde de ben hamileydim diye gelirsin 😉

canım bnm mıdemde hassa ama hiç dokunmuyor miden yumuşak raht oluyor yanı soğan suyunun tadı çok guzel sadece kokusu kötü zaten ılık içilio burnunu kapat iç içerkende bıtane erık ye eşki ya iyi gidiyor bn bu ay 6 gun denedım sadece. çünki kahverengı kabuklu soğan bulamadım:/

benim hiç kanamam olmadı zerre kadr ne kahve rengı akıntı neden kan aynen öyle Allah ım öyle ıstedı bı sınavdı..

Evet canım. Ne bileyim aslında kanama son radde.. Oncesinde bişeyler yapılmalı bence bununla ilgili ille de bunu yasağına mı öğrenicez? Ben gebelik düşündüğümde her testi yaptırdım herseyim cok iyi çıkmıştı. Dr. Larin bunu düşünmesi lazım bence o zaman da bu testi isteselerdi yine çıkardı yani ya ne bileyim iste.. Hayırlısı inşallah hayırlı zamanda hayırlı birer evlat verir bize ve bütün isteyenlere..

selamlar oncelikle catlamismisir .. cok cok gecmis olsun .. bu kan pihtilasmasi kafama takildi acikcasi yazdiklarini okuyunca .. bende sebepsiz kalamiyorum hamile sadece gecen sene temmuzda hamile kaldim ve daha sonra kalp atislari durdugu icin ilacla dusurmek zorunda kaldim.. devamli kendime sordum doktoruma sordum neden kalbi durdu neden neden diye .. ama kimse cevap vermedi kendimde bulamadim .. simdi acaba diyorum bende de kan pihtilasmasi olabilir mi ? testlerin disinda bunu en hizli anlayabilmenin yolu nedir acaba ?? birde kan pihtilasmasi gebe kalmaya engel mi yoksa gebe kalip devamli bebegin gelismesine mi engel ? bir bilgin var mi bu konuda acaba ??? :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…