- 21 Kasım 2017
- 28.007
- 120.955
- 598
Bence de büyük konuşma.Ya bende kocaman miyom ve endometriozis var. Büyük konuşmak istemem ama mucize lazım gibi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence de büyük konuşma.Ya bende kocaman miyom ve endometriozis var. Büyük konuşmak istemem ama mucize lazım gibi![]()
Hakkında hayırlısı olsunBence de büyük konuşma.Bebek konusunda ben büyük konuşmayı bırakalı yaklaşık bi 17 ay falan oldu. Adam odadan çıkarken omzuma çarpsa hamile kalabilirim artık kabullendim.
İlk kez milli oldumZibilyon tane sprail konusu var.![]()
nadir de olsa ihtimal oluyor tüm korunma yöntemlerinde tüplerim bağlı ama yinede arada ya hamile kalırsam diyorumTam spiral taktırmaya niyetleniyorum, yine böyle bir şey okuyorum sitede. Ne edeceğuk biz?!
Bi zahmet hamile kalma artıkSpiralli muhabbet dönüyor ve hiç iç açıcı değilbende bu ay regli atladım olsam spiral taktırmak için gitcem ama olamadım hamile değilimdir diye düşündüğüm içinde test bile yapmadım ha şayeett hamileysemde doğunca haberim olsun mümkünse
![]()
Ben kalmıyorum zatenn kaderin oyunu bu allahtan en güçlü şekilde korunuyoruz uzak durarakBi zahmet hamile kalma artık![]()
Kaç tane varBen kalmıyorum zatenn kaderin oyunu bu allahtan en güçlü şekilde korunuyoruz uzak durarak![]()
Uzak durma. Bence de en garanti yöntem.Ben kalmıyorum zatenn kaderin oyunu bu allahtan en güçlü şekilde korunuyoruz uzak durarak![]()
İki tane. Büyük erkek, küçük kız. Benim kızdan 6 gün büyük.Kaç tane var![]()
Bende 4-5 tane zannettimİki tane. Büyük erkek, küçük kız. Benim kızdan 6 gün büyük.![]()
Bende 4-5 tane zannettim![]()
Bakma sen ona sanki 4 5 tane varmış gibi konuşuyor 2 tane peşpeşecik sadece 1 tanede kaybettiğim varKaç tane var![]()
Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahBakma sen ona sanki 4 5 tane varmış gibi konuşuyor 2 tane peşpeşecik sadece 1 tanede kaybettiğim var![]()
Aklıma bir şey geliyor ama o değildir herhalde.Pekii bilin bakalım ben size yazmadığım zaman diliminde ne yaptım![]()
Tatlını yaptınPekii bilin bakalım ben size yazmadığım zaman diliminde ne yaptım![]()
Bebe değildir inşallahAklıma bir şey geliyor ama o değildir herhalde.![]()
Bak bişeyi kırk kere söylersen olurmuş sen 35lerdesin artık demeeAklıma bir şey geliyor ama o değildir herhalde.![]()