- 21 Kasım 2017
- 27.569
- 120.553
Zibilyon tane sprail konusu var.Böylesini ilk defa gördüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zibilyon tane sprail konusu var.Böylesini ilk defa gördüm
Kahrolsun Sprail.Zibilyon tane sprail konusu var.
Zibilyon tane sprail konusu var.
Benim üçüncü de spralle oldu iyi kide olmuş dördüncü yü de yaptımKahrolsun Sprail.
Afiyet olsun yarasınYok yok komşum baklava getirmiş bugün onu gömdüm canım bişey istemiyor
Bende bir tane açayım mıZibilyon tane sprail konusu var.
DurrrrrrrrrrrrBende bir tane açayım mı
En büyük kabusumsun.Benim üçüncü de spralle oldu iyi kide olmuş dördüncü yü de yaptım
Belki sorularım var nasıl bekleyeyimDurrrrrrrrrrrr
Sağol ablammAfiyet olsun yarasın
Tam spiral taktırmaya niyetleniyorum, yine böyle bir şey okuyorum sitede. Ne edeceğuk biz?!Benim üçüncü de spralle oldu iyi kide olmuş dördüncü yü de yaptım
Spiral askinaaZibilyon tane sprail konusu var.
Yav senin şu ara hamile kalma ihtimalin düşük zaten boşver. Benim de düşük mesela bebek yüzünden. En garanti korunma yöntemi sjdjjdkdkBelki sorularım var nasıl bekleyeyim
Benim spiral ilaçlı zaten %100 e yakın koruma sağlıyorYav senin şu ara hamile kalma ihtimalin düşük zaten boşver. Benim de düşük mesela bebek yüzünden. En garanti korunma yöntemi sjdjjdkdk
Öyle mi oluyor gerçekten? Dur şimdi ben yine birinin ilaçlı spiralle hamile kaldığını okurum bir iki güne.Benim spiral ilaçlı zaten %100 e yakın koruma sağlıyor
Ama bu herkese takılmıyor diye biliyorumÖyle mi oluyor gerçekten? Dur şimdi ben yine birinin ilaçlı spiralle hamile kaldığını okurum bir iki güne.
Ne güzelmiş yav var bir hayalimizzzzAma bu herkese takılmıyor diye biliyorum
Benimki tedavi amaçlı ve tam koruma dedi doktorum
Good eveninnng childrennnözcan abinin saçlar ve kaşlar
Ya bende kocaman miyom ve endometriozis var. Büyük konuşmak istemem ama mucize lazım gibiNe güzelmiş yav var bir hayalimizzzz
Nasılsın aşkomİyi akşamlar öğretmenim