- 8 Haziran 2013
- 56.152
- 149.105
Bencede güzel olurAslında yapsak güzel olur. Ama çok zorlayıcı yapmayız. Bir çorba, bir ana yemek ya da tatlı tarifi olabilir. Sonra sofra fotosu olur. Sofrada en fazla 4 çeşit olacak şartı olur.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bencede güzel olurAslında yapsak güzel olur. Ama çok zorlayıcı yapmayız. Bir çorba, bir ana yemek ya da tatlı tarifi olabilir. Sonra sofra fotosu olur. Sofrada en fazla 4 çeşit olacak şartı olur.
10 kişi bile olsa yeterBencede güzel olur
Aynen Daha renkli bir kategori oluyor Geçen yıl sahur sofrası yapmıştık diye hatırlıyorum10 kişi bile olsa yeter
Mesela çorba yöresel değil klasik çorbalar olur.
Daha kolay olur
4 çeşit iyi olur. Eşit oluruz.
Geçen yıl tatlı yaptık. Ben çok normal değildim. Burası biraz dağılmıştı.Aynen Daha renkli bir kategori oluyor Geçen yıl sahur sofrası yapmıştık diye hatırlıyorum
Uzay gemisi konseptli Ramazan masası bekliyorum sendenAynen Daha renkli bir kategori oluyor Geçen yıl sahur sofrası yapmıştık diye hatırlıyorum
Ayy doğru şimdi aklıma geldi. Sahur sofrası ondan önceki yıldı. Ben Urfa daydımGeçen yıl tatlı yaptık. Ben çok normal değildim. Burası biraz dağılmıştı.
Geçen yıl zaten hiç yaşanmaması gereken bir yıldıGeçen yıl tatlı yaptık. Ben çok normal değildim. Burası biraz dağılmıştı.
Valla zaten misafir de yok. Evimde sizi misafir etmiş gibi olurum. Şimdiden heyecan bastıUzay gemisi konseptli Ramazan masası bekliyorum senden
Allah birdaha yaşatmasınGeçen yıl zaten hiç yaşanmaması gereken bir yıldı
Güzel oluyor sofralar gerçekten inşallah sağlıkla kavuşalım, bitirelimValla zaten misafir de yok. Evimde sizi misafir etmiş gibi olurum. Şimdiden heyecan bastı
Amin Zano'mAllah birdaha yaşatmasın
Mesela menü bu kadar olur.
Mercimek çorbası =tarifi verilir.
Fırında tavuk patates = tarifi verilir.
Pilav
Salata
Şekerpare =tarif verilir(ya bunun ya da ana yemeğin tarifi verilir)
İftar saatinden önce çekeriz fotoları karanlık da çıkmazMesela menü bu kadar olur.
Mercimek çorbası =tarifi verilir.
Fırında tavuk patates = tarifi verilir.
Pilav
Salata
Şekerpare =tarif verilir(ya bunun ya da ana yemeğin tarifi verilir)
Amin inşallahGüzel oluyor sofralar gerçekten inşallah sağlıkla kavuşalım, bitirelim
Onu pınarda yaptık.Ayy doğru şimdi aklıma geldi. Sahur sofrası ondan önceki yıldı. Ben Urfa daydım
Evet mesela tatlı birgün önce yapılabilir.İftar saatinden önce çekeriz fotoları karanlık da çıkmaz
Benim kafa da gitmişOnu pınarda yaptık.
Aynen zamandan kazanmış oluruz. İyi olurEvet mesela tatlı birgün önce yapılabilir.
Biz seninle bunu istişare yapmıştık aşkom