- 3 Temmuz 2022
- 4.390
- 12.674
- 27
İyiyim Maç izliyorum sen nasılsınEe daha daha nasılsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim Maç izliyorum sen nasılsınEe daha daha nasılsınız
Kazen foruma gelmediBende kendi tarifimi bekliyorum
4 saat falan oldu açalı
Bakıyorum bakıyorum konum yok
Anladım. bende acaba benlik bi sorun mu var diye düşünmeye başlamıştımKazen foruma gelmedi
Benimde 7 saat olacak sanırm konuyu açalı kazen abi siteyi terk etti heralde okadar saattir gelmediBende kendi tarifimi bekliyorum
4 saat falan oldu açalı
Bakıyorum bakıyorum konum yok
Bende iyiyim iyi seyirler, çocukları uyuttum. Survivor den devam. Eşimin gelmesini bekliyorumİyiyim Maç izliyorum sen nasılsın
GelmişKazen foruma gelmedi
Yok canım İşi vardır uğramamıştırAnlamadım bende acaba benlik bi sorun mu var diye düşünmeye başlamıştım
Gelir konular o zamanGelmiş
Aynen eli kulağındaGelir konular o zaman
Benimde 7 saat olacak sanırm konuyu açalı kazen abi siteyi terk etti heralde okadar saattir gelmedi
açılır birazdan konularGelmiş
Gelmiş
Gelir konular o zaman
Heyecan bastı sanki üniversite sonuçları açıklanıyoraçılır birazdan konular
Benim de öyle olmuştu bide oylama açılınca ki heyecan varHeyecan bastı sanki üniversite sonuçları açıklanıyor
Senin sunumu merak ediyorumBenim de öyle olmuştu bide oylama açılınca ki heyecan var
İlk defa katılıyorum bende ilkler bi ayrı oluyorBenim de öyle olmuştu bide oylama açılınca ki heyecan var
Eh idare ederSenin sunumu merak ediyorum
Aynenn öyle benimde ikinciİlk defa katılıyorum bende ilkler bi ayrı oluyor
Benim gibi sana 100 tane foto atmayanlarda mı varSenin sunumu merak ediyorum
Tarzını bu konuda bilmiyorumEh idare eder
Evet var ama ben paylaşılmasını seviyorumBenim gibi sana 100 tane foto atmayanlarda mı var