- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamamdır ulaştım
Seni tatlı nerede
Amin aşkomAllah korusun
Ben tariflerin gelmesini bekliyorum ne bu acele demesinlerSeni tatlı nerede
Bdv kime iyi gelmiş kiMarkete gittim kasiyer puding hediye etti biraz da dertliydi sohbet etti
Kıza kadınlar kulübüne bdv ye yaz deseydim iyi olurdu
İlk defa o markete gittim erkek arkadaşı ekmis kızı ilk kez gördüğüne dert yanacak kadar derdi var birlikte ayrıl gitsin derdikBdv kime iyi gelmiş ki
Gereksiz samimiyetİlk defa o markete gittim erkek arkadaşı ekmis kızı birlikte ayrıl gitsin derdik
Amin aşkom
Buralara yazması daha normal işte banane bundan dercesine baktım durdum kızaGereksiz samimiyet
Sinir oluyorum böyle satıcı vs olan, gereksiz muhabbete giren kişilere. Benimde başıma geldi bi kaç kez. İşini yapsana. Ben sana onu mu soruyorumBuralara yazması daha normal işte banane bundan dercesine baktım durdum kıza
Bu ay da tatlı kabusun olacak gibi
Nağber pattis güzeli
Belki seni kendine yakın hissetmistirSinir oluyorum böyle satıcı vs olan, gereksiz muhabbete giren kişilere. Benimde başıma geldi bi kaç kez. İşini yapsana. Ben sana onu mu soruyorum
Bakalım neyi eksikBu ay da tatlı kabusun olacak gibi
Seviyorum ben içten içeBu ay da tatlı kabusun olacak gibi
İyiyim datlum,sen nasılsın?Nağber pattis güzeli
İstesem secereni dokerim deseydinBuralara yazması daha normal işte banane bundan dercesine baktım durdum kıza