- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
Ay koptum cano valla dovecem seni ay tipime baaağkkk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay koptum cano valla dovecem seni ay tipime baaağkkk
Darısı sanaÇokta şeyapmamak lazım yinede
Maşallah canoşum eski kılına dusmussun bende Nisada kilomu hatırlamıyorum ama doğum yapınca öyle olmuştum hoş pekte memnun değildim ben
Okadarda değil jeyo vur dedik ölmeden gömdün
Aksi mümkün değilneyse konuştuk hallettik
Blue_fıstık yap nickiniAy koptum cano valla dovecem seni ay tipime baaağkkk
Şeffaf jeyoİçim dışım bir ne yapayım
Dekolte severim,ama konumuzun bununla ilgisi yokŞeffaf jeyo
Bende doğumdan sonra o civarlarda kalsam yeter be canoDarısı sana
Filan şehirli Fıstık Hamis Peri ahahahahahahahhaBlue_fıstık yap nickini
Ah kim sevmezkineeeeespürükünü yirimDekolte severim,ama konumuzun bununla ilgisi yok
YiiiiiAh kim sevmezkineeeeespürükünü yirim
Aman aman gören başka bişey filan sanır ben iyiyim böyle dertsiz başıma dert acmayayim fıstık mistik bu kk da neler olacağı belli olmaz dayılar mayılarBlue_fıstık yap nickini
hemennnYiiiii
Jeyo yaa günaha sokmayın beni kötü şeyler geliyor aklımaFilan şehirli Fıstık Hamis Peri ahahahahahahahha
Bu işin günahı olmaz Pericik neyse ,Ramazan geliyor sordum sarı çiçeğeeeeJeyo yaa günaha sokmayın beni kötü şeyler geliyor aklıma
Bu fena oldu Zenna’mFilan şehirli Fıstık Hamis Peri ahahahahahahahha
Bence uygun aslında Zano'mBu fena oldu Zenna’m
Sen bilirsin fikir bizden, uygulama sendenAman aman gören başka bişey filan sanır ben iyiyim böyle dertsiz başıma dert acmayayim fıstık mistik bu kk da neler olacağı belli olmaz dayılar mayılar
Beğenmiyor fıstık güzeli peripellaBence uygun aslında Zano'm
Demek şimdiden 55 oldun sen nasıl fıstıksınhemennn
Kendi söyleyince tamam ,biz söyleyince lo lo lo daha da dahiyane fikirlerimizi paylaşmayalım hıhBeğenmiyor fıstık güzeli peripella