- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Öyle tabiİnanıyorum en azından aşko biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle tabiİnanıyorum en azından aşko biliyorsun inanmak başarmanın yarısıdır
55 oldum diye nasıl havalara girdim bir görrrSen tombul fıstık olacaksın
Dur bakalım doğana kadar kaç olacaksın55 oldum diye nasıl havalara girdim bir görrr
59 la hamile kaldım. 79 ile doğuma girdim. Şuan yine 59 umDur bakalım doğana kadar kaç olacaksın
Maşallah Zano'm59 la hamile kaldım. 79 ile doğuma girdim. Şuan yine 59 um
Nassın Buğün pattis fırlatmadınMaşallah Zano'm
Darısı diyet kabak detoxu yapacağın günlere Blue_Peri
O istiyor ama
Sabah kızdın ya ,söcözlere tüm pattisler köpeğin olsunNassın Buğün pattis fırlatmadın
Söcöze değil blue blue diye bir şarkı attın ya onun içindi Hem ben sana kızamamSabah kızdın ya ,söcözlere tüm pattisler köpeğin olsun
Allah iyilik versin. Bende aynı bildiğin gibi iyiyim şükürBu arada iyiyim diyelim,iyi olalım,ne nasılsın Zano'm C A N O
O da doğru, çok fenaydı,kabul ediyorum. İptal iptal yaaa ,biliyorumSöcöze değil blue blue diye bir şarkı attın ya onun içindi Hem ben sana kızamam
Allah daha iyi etsin Zano'm ZanımmAllah iyilik versin. Bende aynı bildiğin gibi iyiyim şükür
neyse konuştuk hallettikO da doğru, çok fenaydı,kabul ediyorum. İptal iptal yaaa ,biliyorum
Çokta şeyapmamak lazım yinedeDur bakalım doğana kadar kaç olacaksın
Maşallah canoşum eski kılına dusmussun bende Nisada kilomu hatırlamıyorum ama doğum yapınca öyle olmuştum hoş pekte memnun değildim ben59 la hamile kaldım. 79 ile doğuma girdim. Şuan yine 59 um
Okadarda değil jeyo vur dedik ölmeden gömdünDarısı diyet kabak detoxu yapacağın günlere Blue_Peri
Hamiş fıstık, Teletubbies
İçim dışım bir ne yapayımÇokta şeyapmamak lazım yinede
Maşallah canoşum eski kılına dusmussun bende Nisada kilomu hatırlamıyorum ama doğum yapınca öyle olmuştum hoş pekte memnun değildim ben
Okadarda değil jeyo vur dedik ölmeden gömdün