- 29 Nisan 2015
- 31.348
- 105.508
Freni patlamış kamyon gibi ezer geçer bizi tövbeler olsun abla niyeti hiç iyi değilacimasida yokCano 6-7 ye çıkarıyor. Tutun lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Freni patlamış kamyon gibi ezer geçer bizi tövbeler olsun abla niyeti hiç iyi değilacimasida yokCano 6-7 ye çıkarıyor. Tutun lütfen
Olabilir Ama sofrada yer kalmayacakHurma, kuru meyve, kuru yemiş çeşitleri olabilir
Yaaa3 tarif yapmıştınız sofrada 5 çeşit vardı
Sen trileçe yapmıştın
Oysa mini sofralar daha iyi oy alıyorFreni patlamış kamyon gibi ezer geçer bizi tövbeler olsun abla niyeti hiç iyi değilacimasida yok
Ne var yani sene de 1 gün yapsak uyun çabukBende misafire çok çeşit yapmayı severim. Ama işte herkese uymuyor
Katilirsam Tek kişilik yapıp gececemOysa mini sofralar daha iyi oy alıyor
Ben var anlamamakAna yemek +tatlı+sofra
Bunlar dışında çorba+? +? Yapılacak ve en fazla beş çeşit olacak. İsteyen 3 yapsın, 4 yapsın ama 6 olamaz
Menüm bile ortada yok. Beni çok büyütüyorsunFreni patlamış kamyon gibi ezer geçer bizi tövbeler olsun abla niyeti hiç iyi değilacimasida yok
Sen yaparsın en iyisini canom menüye gerek yokki aldigin ucarrMenüm bile ortada yok. Beni çok büyütüyorsun
Yavv he heDoyurucu işte daha neee
Ahh geç kalmışım bile
Ellerine sağlık nanemmm
Freni patlamış kamyona ne oldu Uçmazsa seni bulurumSen yaparsın en iyisini canom menüye gerek yokki aldigin ucarr
Siz mantı görmediniz size özel birgün yapacagimYavv he he
Evet ,mantı görmedik Shrek boy manti gördük tövbesteysın,anaokuluna yazdırdık direktSiz mantı görmediniz size özel birgün yapacagim
Freni patlamış derken oda ucmuyor mu ucmazsa sen zahmet etme ben kendim itinaylaFreni patlamış kamyona ne oldu Uçmazsa seni bulurum
Busefer buyumuste ikinci baharını filan yaşıyor konsepti olabilirEvet ,mantı görmedik Shrek boy manti gördük tövbesteysın,anaokuluna yazdırdık direkt
Zano'm hakli ,kızdırma Zanom'uFreni patlamış derken oda ucmuyor mu ucmazsa sen zahmet etme ben kendim itinayla
Ahahahaah düğün yaparızBusefer buyumuste ikinci baharını filan yaşıyor konsepti olabilir
İcli diyor küfte diyor oda ezip geçiyor yurecigimiziZano'm hakli ,kızdırma Zanom'u