- 8 Haziran 2013
- 56.175
- 149.154
Hep bu havaların suçu bende iyiyim işte. Tripotop omzumda orda burdayım Ramazan geliyor diye bir koşturma içerisindeyimPattis olmadan çalışmıyor Jenna,tek motivasyonu buevdeyim Zano'm, içime döndüm yine sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hep bu havaların suçu bende iyiyim işte. Tripotop omzumda orda burdayım Ramazan geliyor diye bir koşturma içerisindeyimPattis olmadan çalışmıyor Jenna,tek motivasyonu buevdeyim Zano'm, içime döndüm yine sen nasılsın?
Kış gelmeden yaz geldi ,enteresan ruh halleri,Jenna şaşkın,Jenna'nin kafa bir milyon kolay gelsin Zano'm ZanimHep bu havaların suçu bende iyiyim işte. Tripotop omzumda orda burdayım Ramazan geliyor diye bir koşturma içerisindeyim
Aynen valla yaa Gece kış, gündüz yaz. Hastalık havası. Çık dışarı gez dolaş iyi gelirKış gelmeden yaz geldi ,enteresan ruh halleri,Jenna şaşkın,Jenna'nin kafa bir milyon kolay gelsin Zano'm Zanim
Herkes aynı şeyi söylüyor, evin tüm kilitleri kapalı, öylee takılıyorum Denerim Zano'm, sağolAynen valla yaa Gece kış, gündüz yaz. Hastalık havası. Çık dışarı gez dolaş iyi gelir
Açık hava insana iyi geliyor. Nefes aldığını hissediyorsun. Bence deneHerkes aynı şeyi söylüyor, evin tüm kilitleri kapalı, öylee takılıyorum Denerim Zano'm, sağol
Benim kaderim bu
Eşit bitermiş birdeBenim kaderim bu
Herşey mümkünEşit bitermiş birde
Denerim canımAçık hava insana iyi geliyor. Nefes aldığını hissediyorsun. Bence dene
Sağ ol canım benimGözün aydın Nevoş
Ayy hadi yaa Tam seçim üstüne denk geldi İşler bu ara yoğun geçer. Sağlık olsunSağ ol canım benim
Ama hemen gidecekCumhurbaşkanı geliyormuş izinler iptal edilmiş. Geri çağırıyorlar
İzinden çağırmak nedir oda ayrı konu. Orda personel mi yokSağ ol canım benim
Ama hemen gidecekCumhurbaşkanı geliyormuş izinler iptal edilmiş. Geri çağırıyorlar
Bildirim gitmediği sürece değişmez böyle kalırHerşey mümkün
aynen şubat ayı kısa Allahtan sfkakaBildirim gitmediği sürece değişmez böyle kalır
Bugün son günmüş yaa
Aynen aşkoKar kardır
En azından ikinciliğe oynadık ya bynada şükür
Ayy hadi yaa Tam seçim üstüne denk geldi İşler bu ara yoğun geçer. Sağlık olsun
Şans canım yaİzinden çağırmak nedir oda ayrı konu. Orda personel mi yok
Yükselişin istikrarla devam ediyor gelecek ay birincilik gelir benceEn azından ikinciliğe oynadık ya bynada şükür
İnsallahYükselişin istikrarla devam ediyor gelecek ay birincilik gelir bence