- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.597
Ama ben Türk kahvesini Godivasız içemem.Bilmem canım, öyle dediler bende içiyorum
Tarçınlı Türk kahvesi içiyorum. Hindistan cevizi yağı ekliyorum ama günde bir veya iki defa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama ben Türk kahvesini Godivasız içemem.Bilmem canım, öyle dediler bende içiyorum
Tarçınlı Türk kahvesi içiyorum. Hindistan cevizi yağı ekliyorum ama günde bir veya iki defa
Aşko akşam hoca dedi ki şekeri bırakıyorsun bir ay seni yoğun kampa alıyorum dedim tamam cuma olsun niye ki diyor dedim ayın biri ya düz hesap olsun birine kadar ne yesem kar diyorsun di mi diyorİyiyim aşkom sağ ol
Evet sade sürekli içiyordu gittiğim bir salondakilerKahve zayıflatıyor mu anlamadım hemen ben de başlayayım
Aynen mevsimler bile karıştı artık.Mevsimler de iyice şaştı kış ı kış gibi yazın yaz gibi değil
Bu kahveyle kilo verdim bende.Kahve zayıflatıyor mu anlamadım hemen ben de başlayayım
Salla gitsin godivayı,bak ifşalarım diyette ona göreAma ben Türk kahvesini Godivasız içemem.
Benimde eşim geldiBu hafta sonunu düşünüyorum. Habire yiyip içeceğiz mecburen. Bu tüm haftamı etkiledi resmen. Diyet yapamıyorum. Gitsinler de toparlarım.
Kar kardırAşko akşam hoca dedi ki şekeri bırakıyorsun bir ay seni yoğun kampa alıyorum dedim tamam cuma olsun niye ki diyor dedim ayın biri ya düz hesap olsun birine kadar ne yesem kar diyorsun di mi diyor
Türk kahvesini onsuz içemem zaten genelde de Türk kahvesi içmem abla.Salla gitsin godivayı,bak ifşalarım diyette ona göre
Ama ben Türk kahvesini Godivasız içemem.
Önümüzdeki ay ramazan sofrası yapacağız beklerizMerhaba yarışmaya bende katılmak istiyorum uzaktan takip ediyordum hep ellerinize saglik
Bu ara ona sardımajdkskdkdAf buyur
Normalini unuttumCanoyaa
Gözün aydın NevoşBenimde eşim geldi
Nerdesiiin illa patates mi fırlatmak lazım Zenna’mmZanoooooo'm C A N O
Pattis olmadan çalışmıyor Jenna,tek motivasyonu buevdeyim Zano'm, içime döndüm yine sen nasılsın?Nerdesiiin illa patates mi fırlatmak lazım Zenna’mm