- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Çok şükür aşkomÇok şükür nasip olmuş sonunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok şükür aşkomÇok şükür nasip olmuş sonunda
Çok şükür kavuşturana İnşallah abla bende çok dua ediyorum Allahım kinsenin kucağını boş bırakmasın ❤Amin inşallah
Arkadaşımında düştükleri olmuştu. Çok beklediÇok şükür kavuştu kızınaVideo paylaşmış vallahi ağladımRabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin canom çok teşekkür ediyorumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım
Çok aminÇok şükür kavuşturana İnşallah abla bende çok dua ediyorum Allahım kinsenin kucağını boş bırakmasın ❤
Ederim tabiki ablacım inşallah vesile olururum rabbim gönlüne göre versin her ne istiyorsan amin inşallahÇok amin
Canım bana yarın dua eder misin Dualarım kabul olsun
Benim doğum sırasında ettiğim dualar hep kabul olmuştu
Allah razı olsun canım benimEderim tabiki ablacım inşallah vesile olururum rabbim gönlüne göre versin her ne istiyorsan amin inşallah
Senden de ablacım aklımdasınız inşallahAllah razı olsun canım benim
Allah razı olsunSenden de ablacım aklımdasınız inşallah
Sağlıcakla doğsun kuzum,güzel haberlerini bekliyoruzEvet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorum
Ablacım çok teşekkür ediyorum inşallah haber vereceğim sizeSağlıcakla doğsun kuzum,güzel haberlerini bekliyoruz
Rica ederim kuzum ne demek,heyecanla bekliyor olacağız güzel haberiAblacım çok teşekkür ediyorum inşallah haber vereceğim size
İyi eğlenceler, kolay gelsinYarın çocuklar geliyor pazar günü dönecekler,fırsat bulursam gelirim yemek işlerim olacak siparişleri var onları hazırlayacağım .
Çok sağol şekercimİyi eğlenceler, kolay gelsin
Allah razı olsun hepinizden eksik olmayın iyiki varsınız ablacımRica ederim kuzum ne demek,heyecanla bekliyor olacağız güzel haberi
Sen de sağol şekerciğimÇok sağol şekercim
Sende iyi ki varsın kuzum,çok sağolAllah razı olsun hepinizden eksik olmayın iyiki varsınız ablacım
Sen de sağol şekerciğim
Tamam aşkom ben her zaman hazırımAşkom şart oldu yapalım