Çok şükür aşkomÇok şükür nasip olmuş sonunda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür aşkomÇok şükür nasip olmuş sonunda![]()
Çok şükür kavuşturanaAmin inşallah
Arkadaşımında düştükleri olmuştu. Çok beklediÇok şükür kavuştu kızına
Video paylaşmış vallahi ağladım
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
![]()
![]()
Amin canom çok teşekkür ediyorumRabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım![]()
Çok aminÇok şükür kavuşturanaİnşallah abla bende çok dua ediyorum Allahım kinsenin kucağını boş bırakmasın
❤
![]()
Ederim tabiki ablacım inşallah vesile olururum rabbim gönlüne göre versin her ne istiyorsan amin inşallahÇok amin
Canım bana yarın dua eder misinDualarım kabul olsun
![]()
Benim doğum sırasında ettiğim dualar hep kabul olmuştu![]()
Senden de ablacımAllah razı olsun canım benim![]()
Sağlıcakla doğsun kuzum,güzel haberlerini bekliyoruzEvet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Ablacım çok teşekkür ediyorum inşallah haber vereceğim sizeSağlıcakla doğsun kuzum,güzel haberlerini bekliyoruz![]()
Rica ederim kuzum ne demek,heyecanla bekliyor olacağız güzel haberiAblacım çok teşekkür ediyorum inşallah haber vereceğim size![]()
![]()
![]()
İyi eğlenceler, kolay gelsinYarın çocuklar geliyor pazar günü dönecekler,fırsat bulursam gelirim yemek işlerim olacak siparişleri var onları hazırlayacağım .
Çok sağol şekercimİyi eğlenceler, kolay gelsin![]()
Allah razı olsun hepinizden eksik olmayın iyiki varsınız ablacımRica ederim kuzum ne demek,heyecanla bekliyor olacağız güzel haberi![]()
![]()
![]()
![]()
Sen de sağol şekerciğimÇok sağol şekercim![]()
Sende iyi ki varsın kuzum,çok sağolAllah razı olsun hepinizden eksik olmayın iyiki varsınız ablacım![]()
![]()
![]()
![]()
Sen de sağol şekerciğim![]()
Tamam aşkom ben her zaman hazırımAşkom şart oldu yapalım![]()