- 16 Ağustos 2010
- 293.033
- 602.902
- 43
Ben ruhumuzu temizliyorumİş başa düştü @Blue_Peri ye yaptırmak olmaz sırayla sileriz artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben ruhumuzu temizliyorumİş başa düştü @Blue_Peri ye yaptırmak olmaz sırayla sileriz artık
Ruh temizliği aşkoTemizlik mi var aşkom
Takımımı alayım geleyim o zaman aşko ruhlar için iseRuh temizliği aşko
Evi süpürdüm o ayrı
Aşkom şart oldu yapalımTakımımı alayım geleyim o zaman aşko ruhlar için ise
Evet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorumCanım,yarın mı geliyor kuzucuk hayırlısıyla, aklımda öyle kalmış Evva
Oyyyy sağlıkla gelsin kuzuum şimdiden hem gözün aydın,hem geçmiş olsunEvet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorum
Canım cennam çook teşekkür ediyorum inşallah haber vericem toparlanır toparlanmaz iyiki varsınız eksik olmayınOyyyy sağlıkla gelsin kuzuum şimdiden hem gözün aydın,hem geçmiş olsun
Sen de iyi ki varsın kuzum güzel haberlerini bekliyorum inşallahCanım cennam çook teşekkür ediyorum inşallah haber vericem toparlanır toparlanmaz iyiki varsınız eksik olmayın
Canım benim inşallahSen de iyi ki varsın kuzum güzel haberlerini bekliyorum inşallah
Canım benim inşallah
Sağlıkla gelsin inşallahEvet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorum
Allah razı olsun ablacım amin inşallah Arkadaşınında gözü aydın olsun sağlıklı sıhatli uzun ömrü olsun inşallah bebeğininSağlıkla gelsin inşallah
Bugün de arkadaşım doğum yaptı Darısı başına inşallah
Amin inşallahAllah razı olsun ablacım amin inşallah Arkadaşınında gözü aydın olsun sağlıklı sıhatli uzun ömrü olsun inşallah bebeğinin
Sağlıkla,analı-babalı büyüsün inşallah askomSağlıkla gelsin inşallah
Bugün de arkadaşım doğum yaptı Darısı başına inşallah
Amin inşallah aşkomSağlıkla,analı-babalı büyüsün inşallah askom
Rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canımEvet cennam nasip kısmetse yarın kavuşuyorum
Amin aşkom ,evet insan çok duygulanıyor böyle özellikle çok isteyip ,geç kavuşan birini görünceAmin inşallah aşkom
Rabbim isteyen herkese nasip etsin
Neler yaşadığını biliyorum Çok duygulandım
Çok değil aslında ama 3 kaybı var çok üzülüyorduAmin aşkom ,evet insan çok duygulanıyor böyle özellikle çok isteyip ,geç kavuşan birini görünce
Çok şükür nasip olmuş sonundaÇok değil aslında ama 3 kaybı var çok üzülüyordu