- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
DuymasinBenim kocam bu ay fazla kaldı hatayda iş varmış gitsin inşallah çok amin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
DuymasinBenim kocam bu ay fazla kaldı hatayda iş varmış gitsin inşallah çok amin
Bulcaz sana merak etme en fiyakalısından hemideHiç uymadı bana
Aynen kocasız hayat daha süper ohhh özgürceBenim kocam bu ay fazla kaldı hatayda iş varmış gitsin inşallah çok amin
Normalde çıkıyorsun ama demi alışveriş filan.Evet,ev kusuyum ben
Ona da söylüyorum da şaka yapıyorum sanıyorDuymasin
Ay hadi inşBulcaz sana merak etme en fiyakalısından hemide
Aynen kocasız hayat daha süper ohhh özgürce
Ona da söylüyorum da şaka yapıyorum sanıyorDuymasin
Saf bunlar beeOna da söylüyorum da şaka yapıyorum sanıyor
Tabii,eve çok yakın marketler. Halledip geliyorum hemenNormalde çıkıyorsun ama demi alışveriş filan.
Görcez bakalım gözü toprağa yakın olsun demi azcık çok yaşamadan hıkkk diye giderAy hadi inş
Bir bilse gerçekleri demi sjksjksjkOna da söylüyorum da şaka yapıyorum sanıyor
Yürüyüşe f,ilan çıkmıyormusun hiç,sürekli evde olmakta sıkıntı biraz.Tabii,eve çok yakın marketler. Halledip geliyorum hemen
Dayıma diyeyim onu da aile dolandırıcımız ama olsun yeğenine bir kıyak yapsınEtkili koca bulma duası mi ne ? Nane Limon Kabugu
İyi adamsa yaşasın canım kötüyse gitsinGörcez bakalım gözü toprağa yakın olsun demi azcık çok yaşamadan hıkkk diye gider
Bir bilse gerçekleri demi sjksjksjk
Ahahahahaha sor da gelDayıma diyeyim onu da aile dolandırıcımız ama olsun yeğeninden
Dönemsel değişiyor, uzun zamandır hiç kimseyi göresim, bir yere gidesim yok ,kendi tercihim tabiiYürüyüşe f,ilan çıkmıyormusun hiç,sürekli evde olmakta sıkıntı biraz.
Miras anlamında dediydim işinşakası tabiİyi adamsa yaşasın canım kötüyse gitsin
Bir dönem ben öyleydim fobi oldu bende,ödüm kopuyordu dışarda çok zor geliyordu gitmek gelmek,insanlar üstüme geliyor zannediyordum zor kurtuldum resmen.Dönemsel değişiyor, uzun zamandır hiç kimseyi göresim, bir yere gidesim yok ,kendi tercihim tabii
Ne insanlar var para kazandırıyorkar bu adama dedem yaşlı dualı insan diye insanlar gidip gelirmiş baya ün yapmış kimseyi kandırıp dolandırmadan nasihat verirmiş ölünce de gelen gideni dayım kandırıyorAhahahahaha sor da gel
Parayı beraber yeriz kocisimle ,parası olsun Bende hep kalabalık yaşadım senelerce diye herhalde çok sıkıldım, bir kaç senedir hep böyle yalnızlıktan keyif alır oldumMiras anlamında dediydim işinşakası tabi
Bir dönem ben öyleydim fobi oldu bende,ödüm kopuyordu dışarda çok zor geliyordu gitmek gelmek,insanlar üstüme geliyor zannediyordum zor kurtuldum resmen.
Allah ıslah etsin ,yazik insanlaraNe insanlar var para kazandırıyorkar bu adama dedem yaşlı dualı insan diye insanlar gidip gelirmiş baya ün yapmış kimseyi kandırıp dolandırmadan nasihat verirmiş ölünce de gelen gideni dayım kandırıyor
Oda bir yere kadar yani,sonradan anlaıyorsun onuda.Parayı beraber yeriz kocisimle ,parası olsun Bende hep kalabalık yaşadım senelerce diye herhalde çok sıkıldım, bir kaç senedir hep böyle yalnızlıktan keyif alır oldum
aileden gidip gelen konuşan yok anneannem vefat edince hiç gitmedim ben de bir yerde cezasını bulurAllah ıslah etsin ,yazik insanlara