- 24 Eylül 2018
- 97.133
- 292.380
Şimdilik iyiyim ,bakalım,beyaz atlı prensimle gezeriz artık,beni bir bulsun daOda bir yere kadar yani,sonradan anlaıyorsun onuda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şimdilik iyiyim ,bakalım,beyaz atlı prensimle gezeriz artık,beni bir bulsun daOda bir yere kadar yani,sonradan anlaıyorsun onuda.
Öyle ama ,insanlara boş ümit vermek ne kadar yanlışaileden gidip gelen konuşan yok anneannem vefat edince hiç gitmedim ben de bir yerde cezasını bulur
Hadi bakalım kısmetiyle gelsin beyaz atlın.Şimdilik iyiyim ,bakalım,beyaz atlı prensimle gezeriz artık,beni bir bulsun da
Yalnız olmak da zor bende bazen öyleyim covit dönemi evde kalma işsizlik derken alışmıştım eve devam da ediyor eşim diyor ama içimden gelmiyor zoraki durumlar dışındaParayı beraber yeriz kocisimle ,parası olsun Bende hep kalabalık yaşadım senelerce diye herhalde çok sıkıldım, bir kaç senedir hep böyle yalnızlıktan keyif alır oldum
BekliyorumHadi bakalım kısmetiyle gelsin beyaz atlın.
Aynen öyle, gitsem de sıkılıyorum hemen ,en iyisi hiç çıkmamakYalnız olmak da zor bende bazen öyleyim covit dönemi evde kalma işsizlik derken alışmıştım eve devam da ediyor eşim diyor ama içimden gelmiyor zoraki durumlar dışında
Hayırlısı olsun bu dönemde güvenmek çok zor hep bir plan hesap işi oldu ilişkiler deŞimdilik iyiyim ,bakalım,beyaz atlı prensimle gezeriz artık,beni bir bulsun da
Kısmetiyle gelsinBekliyorum
Aynen öyle, herkes bir tuhafHayırlısı olsun bu dönemde güvenmek çok zor hep bir plan hesap işi oldu ilişkiler de
GelsinKısmetiyle gelsin
Gelsn gelsin bekliyoruzGelsin
Bir gazla iki koltuğun yerini değiştireceğim diye ortalığın altını üstüne getirdim.
Şimdi yoruldum ,kahve elimde böyle bakıyorum geri kalan işleri kim yapacak diye
Lazım aşkoo
Bırak dağınık kalsınBir gazla iki koltuğun yerini değiştireceğim diye ortalığın altını üstüne getirdim.
Şimdi yoruldum ,kahve elimde böyle bakıyorum geri kalan işleri kim yapacak diye
Lazım aşkoo
Senin tarifi bekliyoruzNoğluyor bu aşşağlık yerzeeeee