- 7 Mart 2013
- 6.102
- 18.354
Neyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.Yaparsın sen
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallahÇok iddialı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.Yaparsın sen
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallahÇok iddialı
Kameraya el sallama yeterNeyse, bu hafta sonum iptal. Düzeltme istendi. Sabah üşenmezsem yollara düşmem gerekiyor.
Bu aralar üzerimde bir manyaklık var. Ayarı kaçırıp da kendimi deşifre etmem inşallah
Ben hafıza için abone oldum 200 gb
Ben de hafıza kartımı boşaltıyorum falan işte. Zengoluk da zor işSenelerdir abone olan ben…
Bir ara mobese kameralarına el sallıyordumKameraya el sallama yeter
Etrafında zengin çokmuşBen de hafıza kartımı boşaltıyorum falan işte. Zengoluk da zor iş
Zengoluk demişken de en az 2 kuzenimde ayfer varmış. Biri süprüz oldu Nevreste
Bizden niye sakınıyorsunBir ara mobese kameralarına el sallıyordum
O zaman şey yapalım. Ben gideceğim yerin kamera adını yazayım ve saati belirteyim. El sallarken bana bakınBizden niye sakınıyorsun
Biri zenginimsi de diğeri normal. İlki abartı bir ürün dediEtrafında zengin çokmuş
Fenomen şişirmesinden başka bir şey değil.Biri zenginimsi de diğeri normal. İlki abartı bir ürün dedi
Direk foto atsan banaO zaman şey yapalım. Ben gideceğim yerin kamera adını yazayım ve saati belirteyim. El sallarken bana bakın
Bakarız. Kısmet. HayırlısıDirek foto atsan bana
İnşallahBakarız. Kısmet. Hayırlısı
Bir gün atasım tutar ya da karşılıklı Malatya kayısısı yeriz
Neye denk geldim?
Günaydın gönül dostları. Bugün 69 kiloyu gördüm ilk defa. Tebrikleri sonra kabul ederim.
Bugün de günüm var………….
Günler en tatlı tuzaklardır gülüm hele ki sizin günlerBugün de günüm var………….