- 16 Ağustos 2010
- 293.071
- 602.982
- 43
O zaman tatlı şart olmuşAy bende yapcam boya badana giriştik çocukların odasına bitene kadar kocamla boşanma evresine gelmezsek tatlıya bağlıcaz
Kolay gelsin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman tatlı şart olmuşAy bende yapcam boya badana giriştik çocukların odasına bitene kadar kocamla boşanma evresine gelmezsek tatlıya bağlıcaz
Evet alabilirsiniz.Nevreste daha önce yaptığımız tarifi tekrar alabiliyormuyuz
Hoş buldum, teşekkür ederimİyi yapmışsın hoşgeldin
Sık denk gelince bir fikrimiz oluyor birbirimiz hakkında bebeğin de çok tatlı maşallah
Çok teşekkür ederim , çok yetenekli biri değilim ama katılmak isterimTeşekkür ederiz hoş geldiniz
Umarım hep katılırsınız
Sunumda iyisinizÇok teşekkür ederim , çok yetenekli biri değilim ama katılmak isterim
Evet eski konularda gördüm de devam ediyor mu diye merak ettimEvet alabilirsiniz.
Her seferinde tarzımız, sunumumuz değişiyor. Neden olmasınEvet eski konularda gördüm de devam ediyor mu diye merak ettim
Evet ya hatalardan ders çıkartıyoruz daha güzeli yapılırHer seferinde tarzımız, sunumumuz değişiyor. Neden olmasın
Evet her seferinde farklı bakıyoruzEvet ya hatalardan ders çıkartıyoruz daha güzeli yapılır
Gergin olmadığımız yok
Aslında pamuk gibiyiz ,bize yamuk yapilmazsaGergin olmadığımız yok
Evet inşallah@yasminsay
@Tenceresiz kaldim anne
@sweetgirlcandy
@Honkiponkitorino
@Minnosprenses
Oydar
@ordinary
@Oriana
Margaret Hale
Katılım için son bir hafta tarifinizi yapacak mısınız