- 8 Haziran 2013
- 56.170
- 149.139
Tebrikler Darısı 59 aGünaydın gönül dostları. Bugün 69 kiloyu gördüm ilk defa. Tebrikleri sonra kabul ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tebrikler Darısı 59 aGünaydın gönül dostları. Bugün 69 kiloyu gördüm ilk defa. Tebrikleri sonra kabul ederim.
İşte bu olmadı…..Bugün de günüm var………….
İnşallah karşim.Tebrikler Darısı 59 a
Son gune istesem de bırakamam hem kızın dogum gunu hem manisa da olacağımSon güne bırakma
En nefret ettiğim şeylerden biri bulasik yıkamak diğeri ceviz fındık badem kirmakBende yapacaktım hemen ana malzemeyi bulamadım yakınlarda. Süsleme malzemesini de sipariş vermiştim seninki yanındaymış kalk kır yap kız
Bu yüzden para buldum mu hemen harcarım dolandırıcılara bir şey kalmaz
İşte benim aretimBu yüzden para buldum mu hemen harcarım dolandırıcılara bir şey kalmaz
Bana öğlen olmuş gibi geliyor çok erken uyandımGünaydın
Tamam inşaallahSon gune istesem de bırakamam hem kızın dogum gunu hem manisa da olacağım
Tebrikler darısı başımaGünaydın gönül dostları. Bugün 69 kiloyu gördüm ilk defa. Tebrikleri sonra kabul ederim.
Yaza herkes fit girecekTebrikler darısı başıma
İnşallah aşkomYaza herkes fit girecek
Amin aşkomİnşallah aşkom
Merhaba canım kimin doğum günüMerhabalar hanımlar çok uğrayamadım buralara bir doğum günü telaşıdır gidiyor