Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

canim benim insallah bu lekeler bebeginin sana tutunmasindan dolayi oluyodur
insallah melegin seninledir ve bizlere hayirli haberi verirsin
dularim seninle kendine dikkat et

Son düzenleme:
merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum iki ayir gecen ay 17.gün cift cizgi oldu bugün 20.günüm hala tik yok bu kadar gec yumurtlama olurmu sizceCADIARZU

merhaba kizlar dun aksam kirmizi karti yedim benim umutlar temmuz ayina kaldi
aksam monitorden pilleri cikardim haziranin sonunda adet oldugumda tekrar takicam insallah benim melegim daha fazla bekletmeden temmuz ayinda gelir
simdi dualarim sizlerle kizlar insallah bu ay ve gelicek ay guzel haberler aliriz

Kızlar günaydın iyi ve bol hamişli haftalar 3.sayfaya kadar düşmüşüz:))
kimselerden ses seda yok
benim bugun 28.günüm yani beklediğim adet tarihim gelen giden yok valla ara ara gelen kasık ağrılarımdan başka belirtide yok beklemedeyim vallahi içim pırpır bekliyorum hayırlısıyla

test yapsana canım

kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?

Son düzenleme:
selamlar ben henuz forumunuzda yeniyim bu ay monitörle 1. ayim o yuzden pek cok sey yazmiyorum ve su anda daha 9. gunumdeyim dogal olarak hala seviye 1..

insallah seviyem yukselirse başınızı agrıtacagım sorularımla

bu arada benim migdem bulandi corek otu +bal+tarcın karısımından, gecen gun istifra ettim ve migdemde kalan tek tat o oldu daha fazla dayanamayacagım galiba kafamçokkarıştı , sadece kuru incirleri tane tane yemeye karar verdim...

kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?

iyi değilim canım.senağlama
Bugün akşama doğru regl oldum.Yani korktuğum başıma geldi ama çok erken geldi.Çünkü bugün yumurtam çatlayalı en fazla 11 gün oluyor.Normal mi sizce?Ha bir de bişey sorayım:monitöre yarın ilk günümü giricem.Nasıl yapıcam bilmiyorum bana acilinden yardım edin lütfen! Bu arada daliacım sana da geçmiş olsun canım.Temmuzda hayırlı haberler verirsin bizlere artık inşallah.
Yayacım senden ne haber?Nasıl gidiyor?yerimseniben
anneolmakistiyorum,ümidimiz sensin.Güldür yüzümüzü.alkisalkisalkis

herkese merhaba....
ben de 3. seviyeyi perşembe ve cuma günü gördüm.monitör bir daha test istemedi.monitörü de dün sıfırladım.inşallah gerek kalmayacak kullanmama bir daha....
dilruba44,monitöre test yapmak istediğin saatlerden geç adet görmüşsen bir gün sonrası sabah giriyorsun ilk gün olarak.mesela her sabah 7 de test yapacaksan 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası en geç bu testi yapmalısın.sabah 7 de basıp başlayabilirsin teste.

selam altınyunus umarım bir daha gerek kalmaz kullanmana makineyi :Saruboceq:
( yada bi sonraki bebiş için :ecrin_bebek::lepi: )

canım, o karışımı aylarca bende öğüre öğüre yedim. dayanmaya çalış, işe yarıyor.

ayy canim benim ya uzuldum ama moralini bozmak yok umutla yola devam edicez insallah haziranda gelicek melegin
bencede biraz erken adet olmussun benimki yumurtam catladiktan 14 gun sonra gelmisti
dilrubacim yarin sabah kalktiginda saat ayarini iyi yap ve m tusuna bas 1 gunu gordukten sonra birak o kendiliginden kapanacaktir
sakin moralini bozma umutlu ol biz ne kadar ugrassakta onlar gelecegi zamani biliyor
dualarim seninle

canim insallah melegin seninledir ve bir daha kullanmana gerek kalmaz

canim birkac gune 3 seviyeyi gorursun sende, gordukten sonra bol bol calisin :jeyyar:
bol sanslar guzel haberlerini bekliyoruz

valla kızlar benim bugun adet tarihimdi adet görmeye başladığım günden beri hep 28 de bir olurum ama bugun gelen giden yok belirti yok bekliyorum dediğim gibi yarın sabah ta bişi olmazsa fortel aldım test yapıcam benim şüpheli çalışma günüm geçen salı yani 19 mayıs birazda onun için bekliyorum neyse kırmızılar gelmezse sabah test yapıcam umarım sabah güzel bir haber verebilirim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…