Canım desteğin için sağolkaydirigubbakcemile5.ınanmak istiyorum aslında.Yine de son ana kadar ümitlendirmek istemiyorum kendimi.Aslında bugün bir hafta oluyor ve belli belirsiz çok az bir leke gördüm.ılk anda şaşırdım:1shok: ama şu anda yine de soğukkanlılığımı koruyorum.Çünkü başka hiç belirti yok.Bu ay psikolojik olarak bile kendimi etkileyemiyorum.:1no2:
merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum iki ayir gecen ay 17.gün cift cizgi oldu bugün 20.günüm hala tik yok bu kadar gec yumurtlama olurmu sizceCADIARZU
Kızlar günaydın iyi ve bol hamişli haftalar 3.sayfaya kadar düşmüşüz:))
kimselerden ses seda yok
benim bugun 28.günüm yani beklediğim adet tarihim gelen giden yok valla ara ara gelen kasık ağrılarımdan başka belirtide yok beklemedeyim vallahi içim pırpır bekliyorum hayırlısıyla
kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?
kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?
herkese merhaba....
ben de 3. seviyeyi perşembe ve cuma günü gördüm.monitör bir daha test istemedi.monitörü de dün sıfırladım.inşallah gerek kalmayacak kullanmama bir daha....
dilruba44,monitöre test yapmak istediğin saatlerden geç adet görmüşsen bir gün sonrası sabah giriyorsun ilk gün olarak.mesela her sabah 7 de test yapacaksan 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası en geç bu testi yapmalısın.sabah 7 de basıp başlayabilirsin teste.
selamlar ben henuz forumunuzda yeniyim bu ay monitörle 1. ayim o yuzden pek cok sey yazmiyorum ve su anda daha 9. gunumdeyim dogal olarak hala seviye 1..
insallah seviyem yukselirse başınızı agrıtacagım sorularımla
bu arada benim migdem bulandi corek otu +bal+tarcın karısımından, gecen gun istifra ettim ve migdemde kalan tek tat o oldu daha fazla dayanamayacagım galiba kafamçokkarıştı , sadece kuru incirleri tane tane yemeye karar verdim...
iyi değilim canım.senağlama
Bugün akşama doğru regl oldum.Yani korktuğum başıma geldi ama çok erken geldi.Çünkü bugün yumurtam çatlayalı en fazla 11 gün oluyor.Normal mi sizce?Ha bir de bişey sorayım:monitöre yarın ilk günümü giricem.Nasıl yapıcam bilmiyorum bana acilinden yardım edin lütfen! Bu arada daliacım sana da geçmiş olsun canım.Temmuzda hayırlı haberler verirsin bizlere artık inşallah.
Yayacım senden ne haber?Nasıl gidiyor?yerimseniben
anneolmakistiyorum,ümidimiz sensin.Güldür yüzümüzü.alkisalkisalkis
herkese merhaba....
ben de 3. seviyeyi perşembe ve cuma günü gördüm.monitör bir daha test istemedi.monitörü de dün sıfırladım.inşallah gerek kalmayacak kullanmama bir daha....
dilruba44,monitöre test yapmak istediğin saatlerden geç adet görmüşsen bir gün sonrası sabah giriyorsun ilk gün olarak.mesela her sabah 7 de test yapacaksan 3 saat öncesi ve 3 saat sonrası en geç bu testi yapmalısın.sabah 7 de basıp başlayabilirsin teste.
selamlar ben henuz forumunuzda yeniyim bu ay monitörle 1. ayim o yuzden pek cok sey yazmiyorum ve su anda daha 9. gunumdeyim dogal olarak hala seviye 1..
insallah seviyem yukselirse başınızı agrıtacagım sorularımla
bu arada benim migdem bulandi corek otu +bal+tarcın karısımından, gecen gun istifra ettim ve migdemde kalan tek tat o oldu daha fazla dayanamayacagım galiba kafamçokkarıştı , sadece kuru incirleri tane tane yemeye karar verdim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?