• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

yayacim nasilsin canim test yapmaya basladinmi?
onumuzdeki gunlerde yogun gunler seni bekliyor :jeyyar:
bu arada bol bol su icip kivi ye canim birde bal tarcin corek otunu yapabilirsin

merhaba kizlar dun aksam kirmizi karti yedim benim umutlar temmuz ayina kaldi
aksam monitorden pilleri cikardim haziranin sonunda adet oldugumda tekrar takicam insallah benim melegim daha fazla bekletmeden temmuz ayinda gelir
simdi dualarim sizlerle kizlar insallah bu ay ve gelicek ay guzel haberler aliriz

kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?

Canımmmm,temmuzda hayırlı güzel haberler olsun inşallahhhh,yılmak yok çalışmaya devammmmmmmmmm...
Ben gayet iyiyim canım benim,yazın gelmesiyle bizde hazırlıklar oluyor o yüzden giremedim,haberdar olamadım ama çok özledim sizleri...
Benim bugün 11.günüm,düne kadar 1.seviyeydi,bugün 2.seviye oldu.

Daliacım,arkadaşlar;
bal tarçın çörekotu karışımı nasıl yapılıyor na zmananlar içiliyor,bilgilendirin lütfen beni hemen başlıyımmmmm....

merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum iki ayir gecen ay 17.gün cift cizgi oldu bugün 20.günüm hala tik yok bu kadar gec yumurtlama olurmu sizceCADIARZU

Olabilir canım,geç yumurtluyosundur.

iyi değilim canım.senağlama
Bugün akşama doğru regl oldum.Yani korktuğum başıma geldi ama çok erken geldi.Çünkü bugün yumurtam çatlayalı en fazla 11 gün oluyor.Normal mi sizce?Ha bir de bişey sorayım:monitöre yarın ilk günümü giricem.Nasıl yapıcam bilmiyorum bana acilinden yardım edin lütfen! Bu arada daliacım sana da geçmiş olsun canım.Temmuzda hayırlı haberler verirsin bizlere artık inşallah.
Yayacım senden ne haber?Nasıl gidiyor?yerimseniben
anneolmakistiyorum,ümidimiz sensin.Güldür yüzümüzü.alkisalkisalkis

Yılmak yok canımın içi,sağlığımız yerinde Allah'a şükür,günümüz hayırlı gün olsun,çalışıcaz,başarıcazzzzz haydiiiiiiiiiii

Kızlar günaydın iyi ve bol hamişli haftalar 3.sayfaya kadar düşmüşüz:))
kimselerden ses seda yok
benim bugun 28.günüm yani beklediğim adet tarihim gelen giden yok valla ara ara gelen kasık ağrılarımdan başka belirtide yok beklemedeyim vallahi içim pırpır bekliyorum hayırlısıyla

GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR İNANAMIYORUM AMA HAMİLEYİİİM :nazar: :CüvCüv:

Acayiiippppp mutluyummmmmmmm,kaçgündür yoktum,geldim bu harika neşeli haberi aldım,banada geçsin bu ay arkadaşımmmmmm,
bir gebişimiz daha var,ay bitmeden bizi sevindirdi oleeeeeeeyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::ecrin_bebek::emir_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Canım benimmmmmmm Allah tamamına erdirsin,kan testi yaptırdın mı?durumun nedir?bilgilendir bizi....
Hamileyim diyip kaçmışınnn,gelllll hadiiiiiiiiiiii
Bi bebiş daha ayyy çok neşeliiiiiiiiii

tebrik ederim canim hayirli ugurlu olsun :teytey::teytey::teytey:hihoyyythihoyyythihoyyyt
Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Saglikli sorunsuz bir 9 ay diliyorum
bu hafataya cok guzel basladik dun canim arkadasim sevcangoksel bu gun senin hamis haberinle haftaya mutlu ve umut dolu basladim

yayacim bal, toz tarcin ve corekotunu karistir.(goz karari)
yanliz corekotunu istersen havanda dov ve karistir ozu ciksin..
hepsini karistirip her sabah ve aksam ac karnina bir cay kasigi yiyeceksin
bal tarcin corekotu dogal klomenmis temmuzda bende deniycem

Son düzenleme:
acayiiippppp mutluyummmmmmmm,kaçgündür yoktum,geldim bu harika neşeli haberi aldım,banada geçsin bu ay arkadaşımmmmmm,
bir gebişimiz daha var,ay bitmeden bizi sevindirdi oleeeeeeeyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::ecrin_bebek::emir_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Canım benimmmmmmm Allah tamamına erdirsin,kan testi yaptırdın mı?durumun nedir?bilgilendir bizi....
Hamileyim diyip kaçmışınnn,gelllll hadiiiiiiiiiiii
Bi bebiş daha ayyy çok neşeliiiiiiiiii[/QUOTE]

bu alet kesin çok işe yarıyor sakın kimse ümidini kaybetmesin ben 21.güne kadar seviye 2 deydim biliyorsunuz 22. ve 23.günde seviye 3ü gördüm ve çalıştım:)) uzak değil geçtiğimiz salı tam 1 hafta önce yani ondan sonra beklemeye başladım dün adet olmam gerekiyordu 28.gündü olmayınca fortel aldım ve bu sabah testi yaptım kopkoyu 2 tane kırmızı çizgim var resmini koyabilsem buraya göstericem ama bilmiyorum ki nasıl olur:))

doktorumu aradım yerinde yok gelince arıcak bi kan tahlili yapar 48 saat sonra bi kan tahlili daha derken sorun olmazsa hamişliğim tam olarak belli olur
beni zaten değerin 2ye katlanmaması korkutuyo
biliosunuz 1 dış 1 de kimyasal gebelik geçirdim inşallah 3.de şeytanın bacağını kırmışımdır kızlar darısı sizin başınıza ümidinizi hiiç kaybetmeyin sakın:CüvCüv:
:nazar:
:nazar:

bu arada doktorumun söylediği çıktı gibi bişi ben 28 günde bir adet olurum ama yumurtam geç çatladı yani herzaman yumurtlamanın üzerine 14 gün koyup adetinizi hesaplamanıza gerek yok ben 28 nisanda adet gördüm dün 28.günümdü ve kırmızılar bana küstüü:)) inşallah önümüzdeki ay hepinizin kırmızıları küser sizeee

bu arada doktorumun söylediği çıktı gibi bişi ben 28 günde bir adet olurum ama yumurtam geç çatladı yani herzaman yumurtlamanın üzerine 14 gün koyup adetinizi hesaplamanıza gerek yok ben 28 nisanda adet gördüm dün 28.günümdü ve kırmızılar bana küstüü:)) inşallah önümüzdeki ay hepinizin kırmızıları küser sizeee

inşallahhhhh canım arkadaşım inşallah,mutluluğun bize daha çok mutluluk verdi...Acayiiip iyi hissettim...
Belirtilerin nerdeyse yoktu,ne durumdasın??
Ayyy inşallah bu ay bende bağırıp çığlıklar atarım kızlarrr yaaaaaaaaaaaa
heyyyyyyyyyyyy herkessss buraya gelsinnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMM diyebilirimmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:

etmezmiyim sizede edicem dualarımı tabiikide bulaştırcam sizede inşallah hayırlısıyla
yayacım hala hiçbir belirtim yok sabah 6 buçukta gözümü açıyorum cin gibi saatsiz falan yani uyku olayım daha yok sanki çoook hafif göğüslerim ama ben bastırmadıkça anlamıorum bile kızım dur şüpheli günden bugune geçen süre 7 gün eee ben böleyim benim adımdan kaynaklanıyor sanırım her işim hızlıdır bakıım doktordan telefon bekliyorum gelişmeleri size canlı canlı bildiricem :)) yanlız önümüzdeki ay hepinizden bu haberleri bekliyorum

bu arada bende 1 önceki ay bal-çörektu-tarçını yaptım bence iyi geliyor kızlar yanlız çörekotunu toz haline getirin mikserde yoksa böbrekleri çizebiliyormuş. karıştırın hepsini bi güzeeel oooh atın sabah akşam birer kaşık ağzınız tatlansın:))

inşallahhhhh canım arkadaşım inşallah,mutluluğun bize daha çok mutluluk verdi...Acayiiip iyi hissettim...
Belirtilerin nerdeyse yoktu,ne durumdasın??
Ayyy inşallah bu ay bende bağırıp çığlıklar atarım kızlarrr yaaaaaaaaaaaa
heyyyyyyyyyyyy herkessss buraya gelsinnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMM diyebilirimmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:

insallahhhhhhhhhh canim benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
haziran ayi senin ayin olacak Allahin izniyle arakadasim ben canigonulden inaniyorum buna
dilruba,altinyunus,ss2302 insallah onumuzdeki ay sizlerden de hayirli haberler alicaz
hadi kizlar bol bol calisin :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: onumuzdeki ay daha fazla hamisimis olsun

yayacim bal, toz tarcin ve corekotunu karistir.(goz karari)
yanliz corekotunu istersen havanda dov ve karistir ozu ciksin..
hepsini karistirip her sabah ve aksam ac karnina bir cay kasigi yiyeceksin
bal tarcin corekotu dogal klomenmis temmuzda bende deniycem

evet hemen yemeye baslayabiliyrsin yayacım yumurtalara iyi geliyormus

Canım seni çooooooooook ama çoooooooooook tebrik ediyorummmm. :hooray: :hooray: :hooray: :teytey: :teytey: :teytey: İlk aydan hamile kaldın ne güzel. Çok sevindikkkkkkk. alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt İnşallah sorunsuz bir hamilelik geçirip sağlıkla kucaklarsın yavrunu. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Darısı bütün arkadaşlarımızın başına. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
5-iipek :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
6-anneolmakistiyorum :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: :nazar: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 2. ay
dalia - 2. ay

dilruba44 - 1. ay
ozlembaskoy - 1. ay
altinyunus - 1. ay
ss2302 - 1. ay

aç karnına oluyor da, kaç dakika önce, saraçoğlunda her zaman 10 dk der,bu karışımda nedir?oranlarını ayarlamak mümkün değil mi?

Back