yayacim nasilsin canim test yapmaya basladinmi?
onumuzdeki gunlerde yogun gunler seni bekliyor :jeyyar:
bu arada bol bol su icip kivi ye canim birde bal tarcin corek otunu yapabilirsin
merhaba kizlar dun aksam kirmizi karti yedim benim umutlar temmuz ayina kaldi
aksam monitorden pilleri cikardim haziranin sonunda adet oldugumda tekrar takicam insallah benim melegim daha fazla bekletmeden temmuz ayinda gelir
simdi dualarim sizlerle kizlar insallah bu ay ve gelicek ay guzel haberler aliriz
kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?
Canımmmm,temmuzda hayırlı güzel haberler olsun inşallahhhh,yılmak yok çalışmaya devammmmmmmmmm...
Ben gayet iyiyim canım benim,yazın gelmesiyle bizde hazırlıklar oluyor o yüzden giremedim,haberdar olamadım ama çok özledim sizleri...
Benim bugün 11.günüm,düne kadar 1.seviyeydi,bugün 2.seviye oldu.
Daliacım,arkadaşlar;
bal tarçın çörekotu karışımı nasıl yapılıyor na zmananlar içiliyor,bilgilendirin lütfen beni hemen başlıyımmmmm....
merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum iki ayir gecen ay 17.gün cift cizgi oldu bugün 20.günüm hala tik yok bu kadar gec yumurtlama olurmu sizceCADIARZU
Olabilir canım,geç yumurtluyosundur.
iyi değilim canım.senağlama
Bugün akşama doğru regl oldum.Yani korktuğum başıma geldi ama çok erken geldi.Çünkü bugün yumurtam çatlayalı en fazla 11 gün oluyor.Normal mi sizce?Ha bir de bişey sorayım:monitöre yarın ilk günümü giricem.Nasıl yapıcam bilmiyorum bana acilinden yardım edin lütfen! Bu arada daliacım sana da geçmiş olsun canım.Temmuzda hayırlı haberler verirsin bizlere artık inşallah.
Yayacım senden ne haber?Nasıl gidiyor?yerimseniben
anneolmakistiyorum,ümidimiz sensin.Güldür yüzümüzü.alkisalkisalkis
Yılmak yok canımın içi,sağlığımız yerinde Allah'a şükür,günümüz hayırlı gün olsun,çalışıcaz,başarıcazzzzz haydiiiiiiiiiii
Kızlar günaydın iyi ve bol hamişli haftalar 3.sayfaya kadar düşmüşüz:))
kimselerden ses seda yok
benim bugun 28.günüm yani beklediğim adet tarihim gelen giden yok valla ara ara gelen kasık ağrılarımdan başka belirtide yok beklemedeyim vallahi içim pırpır bekliyorum hayırlısıyla
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR İNANAMIYORUM AMA HAMİLEYİİİM :CüvCüv:
Acayiiippppp mutluyummmmmmmm,kaçgündür yoktum,geldim bu harika neşeli haberi aldım,banada geçsin bu ay arkadaşımmmmmm,
bir gebişimiz daha var,ay bitmeden bizi sevindirdi oleeeeeeeyyyyyyyy:lepi::lepi::lepi::ecrin_bebek:hihoyyythihoyyythihoyyyt:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
Canım benimmmmmmm Allah tamamına erdirsin,kan testi yaptırdın mı?durumun nedir?bilgilendir bizi....
Hamileyim diyip kaçmışınnn,gelllll hadiiiiiiiiiiii
Bi bebiş daha ayyy çok neşeliiiiiiiiii