anneolmak istiyoruuuum,teşekkür ederim cevabın için.a.s
larme cim çok teşekkür ederim cevapların için.....senin de hamileliğinin sağlıkla devam etmesini dilerim....resetlemeyle ilgili türkçe açıklamana göre hareket ederim gerek kalırsa eğer....
benim anlayamadığım şey şu,arkadaşım yaklaşık 2 senedir bu monitörü kullanmıyor....monitör sonuçta hormonları okuyor.hormonlar her ay değişiklik gösterebilir.kişiyi nasıl hafızaya alırda bir sonraki ay ona göre hareket eder ya....hani şu monitör seni tanıyor olayı....anlayamadım affola....:uhm:
Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
21.gün:seviye 2
22.gün :seviye 3
23.gün:seviye 3
24.gün:seviye 2
25.gün:seviye 1 yani bugun
yumurtlamadan sonra sizin tablonuzda böyle oldumu yani 2 gün sonra hemen seviye 1 e mi düştünüz
benim kullanımda ilk ayım olduğu için nasıl olduğunu bilmiyorum kullanıpta hamile kalanların nasıl dı yumurtlama sonrası merak ediyorum
:))
meraklı melahatiniz:))
Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
21.gün:seviye 2
22.gün :seviye 3
23.gün:seviye 3
24.gün:seviye 2
25.gün:seviye 1 yani bugun
yumurtlamadan sonra sizin tablonuzda böyle oldumu yani 2 gün sonra hemen seviye 1 e mi düştünüz
benim kullanımda ilk ayım olduğu için nasıl olduğunu bilmiyorum kullanıpta hamile kalanların nasıl dı yumurtlama sonrası merak ediyorum
:))
meraklı melahatiniz:))
larmecim birde ateşini takip ediyormusun?
larmecim birde ateşini takip ediyormusun?
yok ben atesimi takip etmemiştim bu sefer hamile oldugumu ogrendikten sonra ama 38 e falan cıkmıstı.ama yaya haklı benim doktorumda soyledi yumurta yerlesirken embriyo gelisirken ates olabiliyormus
dilruba nerdesinnnn?hiç haber yok ben mi kaçırdım bi yerlere mi gittin
Burdayım canım.Takip ediyorum ama bu aralar yoğunum.Bir de moralim bozuksenağlama
Demiştim ya hiç bir belirti yok.Bugün 8. günüm.Biliyorum zaten olmayacağını ama yine de küçücük umutlarım vardı onlar da bitmeye başladı.Neyse içini kararttım.Ne yapalım öbür aya kaldı artık.Böyle olması gerekiyor demek ki.İnşallah siz güldürürsünüz yüzümüzü:1rolleyes:
o zaman insallah bu ay atesler icinde yanarim :)))):Saruboceq:
dilrubacim canim benim hemen umutsuzluga kapilmak icin cok erken cogu insanin belirtileri adet gecikmesinden sonra basliyor o yuzden hemen karamsar dusunme
Rabbim hayirlisini versin insallah melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
guzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?