Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

monitoru resetleme

1.temiz bir test cubugunu plastik kabından cıkarın. kapagını normalde yaptıgınız gibi kapatıp.temiz test cubugunu monitore takın (kapalıyken)

2. "m" butonuna basın ve parmagınız basılı duruken monitoru acın. NOT: 5. adıma kadar parmagınızı "m" butonundan .

3. monitorun ekranı "test cubugunu cıkarın isareti verecek" test cubugunu cıkarmayın ve "m" butonuna basmaya devam eding

4. "m" butonuna basarken 20 saniye kadar sonra ekrandaki butun sembollerin yandıgını goreceksiniz. bu monitorun hafızasının butun onceki datalardan temizlendigini gosterir.

5. butun isaretlerin yandıgını gorunce once temiz test cubugunu monitorden cıkarın ve hemen parmagınızı "m" butonundan da kaldırın.

6. simdi artık ekran da tekrar yanıp sonen "m" isaretini goreceksiniz.tekrar adetinizin kacıncı gunu oldugunu girerek monitoru kullanmaya baslayabilirsiniz (bazen restleme isi bittikten sonra monitorunuz adetinizin 1. gunu gibide gosterebilir. eger adetinizin birinci gunu degilse itapta anlatıldıgı uzere adet gununuzu monitore girin)

7. eger ustteki adımlardan sonra işlem gercekleşmediyse bastan baslayın. bazen monitoru resetlemek icin bu adımları bir kac kez tekrar etmek gerekebilir.

larme cim çok teşekkür ederim cevapların için.....senin de hamileliğinin sağlıkla devam etmesini dilerim....resetlemeyle ilgili türkçe açıklamana göre hareket ederim gerek kalırsa eğer....
benim anlayamadığım şey şu,arkadaşım yaklaşık 2 senedir bu monitörü kullanmıyor....monitör sonuçta hormonları okuyor.hormonlar her ay değişiklik gösterebilir.kişiyi nasıl hafızaya alırda bir sonraki ay ona göre hareket eder ya....hani şu monitör seni tanıyor olayı....anlayamadım affola....:uhm:

Larmecimmmm,giremediğin zamanları telafi etmişsin,oku oku bitmedi
Toplu yazma aradabir gel,yokla buraları...a.s.

Günaydın kızlarrr hayırlı cumalar
21.gün:seviye 2
22.gün :seviye 3
23.gün:seviye 3
24.gün:seviye 2
25.gün:seviye 1 yani bugun

yumurtlamadan sonra sizin tablonuzda böyle oldumu yani 2 gün sonra hemen seviye 1 e mi düştünüz
benim kullanımda ilk ayım olduğu için nasıl olduğunu bilmiyorum kullanıpta hamile kalanların nasıl dı yumurtlama sonrası merak ediyorum
:))
meraklı melahatiniz:))

altinyunus canım monitorun icinde mikrochip var yani yapılan her testi data olarak icine kaydediyor.hafızasında tutuyor ve ona gore yorumluyor. sen resetlemeden kullanınca senin hormon bilgilerini arkadasınınki sanıp bir onceki icinde barındırdıgı data ile karsılastırıp ona gore yorumluyor. ve sonuc veriyor.

hatta dikkat ederseniz ustunde bir ince dikdotrgen bir kart girisi gibi bir yer var oraya istenirse ek hafıza kartı takılabiliyor.

bu nedenle kullanmadan once resetlemek en saglıklısı

benimde boyle olmustu ve 3. seviyeyi gordukten 6 gun sonra kasıklarımda agrı basladı.

ben adetimin
6. gununden 14. gunune kadar hep 2. seviye gordum
15. gun ve 16. gun 3. seviye gordum (21 ve 22 nisan)
17. gun 2. seviye gordum (23 nisan)
18. gun 1. seviyeye dustu. (24 nisan)
22. gun kasıklarımda hafif agrı oldu (28 nisan)
24. gun beyaz akıntım geldi (30 nisan)
26. gun cok siddetli gogus agrısı ile uyandım (2 Mayıs)
27. gun sabahı idrar testi yaptım pozitif cıktı (3 Mayıs)

canımcım benim yumurtlamam salı günüydü bugun belimde adet olucakmışım gibi ara ara bi ağrı olyor sol kasığımdada ara ara sanki iğne batıyor valla

canımcım 3.seviyeden sonra 2.seviye ve sonra 2.seviye çok normal genelde arkadaşlarında aynı oluyor.Hadi hayırlı haberler ver bize güzelcimmmm...

larmecim birde ateşini takip ediyormusun?

Ateş takibiyle kendini yorma,ben uygun bulmuyorum çünkü ateşi yüksek olup belirtileri olan bir çok kişi regl oldu ve hüsran,kendimizi ateş ölçme olayına bağlamayalım,dalia ve ben geçenlerde baya bi yazıştık ikimizde yorulduk resmen,ama ben araştırdım,insanı kilitliyor,sadece regl tarihin yaklaştıkça 38 lere giden bi ateş varsa olumlu düşünebilirsin,
Sendende bir oleeeyyy duyalım Allah'ım inşallaahhhh alkisalkisalkisalkisalkisalkis

yok ben atesimi takip etmemiştim bu sefer hamile oldugumu ogrendikten sonra ama 38 e falan cıkmıstı.ama yaya haklı benim doktorumda soyledi yumurta yerlesirken embriyo gelisirken ates olabiliyormus

o zaman insallah bu ay atesler icinde yanarim :)))):Saruboceq:

dilruba nerdesinnnn?hiç haber yok ben mi kaçırdım bi yerlere mi gittin

Burdayım canım.Takip ediyorum ama bu aralar yoğunum.Bir de moralim bozuksenağlama
Demiştim ya hiç bir belirti yok.Bugün 8. günüm.Biliyorum zaten olmayacağını ama yine de küçücük umutlarım vardı onlar da bitmeye başladı.Neyse içini kararttım.Ne yapalım öbür aya kaldı artık.Böyle olması gerekiyor demek ki.İnşallah siz güldürürsünüz yüzümüzü:1rolleyes:

dilrubacim canim benim hemen umutsuzluga kapilmak icin cok erken cogu insanin belirtileri adet gecikmesinden sonra basliyor o yuzden hemen karamsar dusunme
Rabbim hayirlisini versin insallah melegin seninledir :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
guzel haberlerini bekliyoruz

yayacim nasilsin canim test yapmaya basladinmi?
onumuzdeki gunlerde yogun gunler seni bekliyor :jeyyar:
bu arada bol bol su icip kivi ye canim birde bal tarcin corek otunu yapabilirsin

Canım desteğin için sağolkaydirigubbakcemile5.İnanmak istiyorum aslında.Yine de son ana kadar ümitlendirmek istemiyorum kendimi.Aslında bugün bir hafta oluyor ve belli belirsiz çok az bir leke gördüm.İlk anda şaşırdım:1shok: ama şu anda yine de soğukkanlılığımı koruyorum.Çünkü başka hiç belirti yok.Bu ay psikolojik olarak bile kendimi etkileyemiyorum.:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…