• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

Çok kötü haberlerim var kızlar,
hani demiştim ya sık tuvalete çıkıyorum diye,yanmam da vardı ara sıra,su içmememe bağlıyodum.
Doktora geç gitmişim,
bugün sabah ilk işim gitmek oldu çünkü sabah beşte sızıyla kalktım,idrar çubuğuyla test yaptılar.İdrarda hem kan var hem iltihap dediler,hiç başıma gelmemişti.Antibiyotiği bastılar tabii,kum yada taş dediler,ama ihtimal vermiyorum öyle aşırı bi ağrım yok,
regl ağrım var,ve biraz sızı...
Bende gebelik testi aldım hani bi ihtimal diye, negatif...:1no2:
Önümdeki 3-4 gün biraz ağrılı geçecek galiba..senağlama
Benim gelecek aya heyecanımı paylaşıcaz kızlarr....:a015::a015:
Ağrılarım minik minik ama yoruyo beni işte...mirmirmirmir

canım yayacım uzun zamandır girememiştim şimdi okudum. cok gecmiş olsun tatlım.. bozma moralini bir an evvel iyileşmeye bak sen.. bir dahaki ay da bebişini kutlarız hep beraber..

Ayrıca kendimden bahsedecek olursam bugün yine 4.30 da kalktım.Monitörü açtım.Bilmiyorum siz de karşılaştınız mı?Test istemedi yine3. seviyeyi gösterdi.Çalıştık.Yarın ne gösterecek bilmiyorum belki bir daha test istemez bu ay.Toplam 10 çubuk kullandım.Hayırlısı.

canım benimde boyle oldu. 3. seviyeyi 2 kes gordugumden sonra test istemedi

iyileştim larmecim,teşekkür ederim canım benim,yarın kontrolüm var,ilaçlarım bu akşam bitiyo,ama gayet sağlıklı hissediyorum idrar tahlilide iyi çıkarsa harika olur,çalışmalar son gaz devam eder,ve inşallah hamile kalırım ümitliyim bu ay..

herkese günaydın
bende bu monitörü kullanmaya başladım.bugün 9. günümdeyim.hala 1. seviye gösteriyor.....
bu normal mi,sizlerde nasıl?sanırım yarından itibaren 2. seviyeyi gösterir.adet düzenim 28-30 gün arası....bir de anlayamadığım şey 3. seviyeyi kaç gün gösteriyor.sanırım bu seviye yumurtlama da oluyor değil mi?birkaç gün mü bu seviye görünüyor?bunlar kitapçıkta yazmıyor o yüzden sizlere soruyorum....
çubukta ki tek çizgi demek ki yumurtlama gününde çift çizgi oluyor.o da yazmıyor kitapçıkta....

ilk ay boyle olması normal yakında seviyelerin yukselir canım. 3. seviyeyi 2 gun ust uste gosteriyor. ilk gordugunde yumurtlamana 24-36 saat var demek.

kızlar selamm.. bu ay bizim ilk denememizdi ama ne yazık ki dun regl oldum ustelik 3 gun onceden.. nasil oldu anlamadim.. neyse insallah bu ay devam edecegiz umudumuzu yitirmeden.. bu topic i cok takip ediyorum ve sanıyorum monitorden satın alacagım ancak bana birkac bilgi verirseniz cok sevinirim..

bi arkadasimiz ilk ay makinenin bize alismasiyla ugrastigindan bi sonuc alamadigini yazmis, acaba boyle bir sey var mi yoksa ilk ayda basari yakalayanız var mı?

bu seviye meselelerini cok iyi anlamadim yani belli bir seviyeye ulasmadan yumurtlama gerceklesmiyor mu?

bir de eger reklam olmayacaksa nereden urunu temin ettiginizi yazabilir misiniz buradan yada ozel mesajdan? cunku sanirim herkes netten siparis veriyor ama ben guvenli bir web sitesinden satın almak istiyorum..

kullanmasi zor mu arkadaslar??

bir de ben 6-7 aydir hep 30 gunde bi regl oluyordum taki dun 3 gun evvelden regl olana dek.. acaba bu ay periyodumun uzunludugunu ne kadar hesap etmeliyim? 27 gun mu yoksa 30 mu? cunku ona gore testlere baslicam..

cok uzun bir mesaj oldu ama siz de biliyorsunuz ki bu monitor normalinden daha pahali bir alet ve bugun regl min 2. gunu yani hemen siparisini vermem lazım eger alacaksam...

yalniz az evvel mesajlarda okudum da herkes regl oldugu ilk gunu m ye basıyormus ilk gunu belirlemek icin ama ben dun oldum bile yani alsam bile bu ay kullanamaz miyim??? :1shok:

cok tesekkurler.. Allah herkese bebişlerini tez zamanda kucaklarinda gormeyi nasip etsinnnn :CüvCüv: :Saruboceq: :nazar:

bem kullandıgım ilk ayda hamile kaldım. LH hormonu en ust seyiye ulasmadan yumurtlama olmuyor. en ust seviyede monitorde 3. seviye olarak gorunuyor. monitorde 3. seviyeyi gorduun ilk sabah bu su demek 24-36 saat sonra yumurtlayacaksın. 3. seviyeyi 2 gun ust uste gosteriyor. o gunlerde denemeniz lazım.

urunu internette aratarak bulabilirsin. ben yurtdısından getirtmiştim aam butrdan taksitlede alabilirsin

peridonun uzunugunu falan ayarlaman gerekmiyor. sun bu ay kacırmıssın. bir dahaki ay adetinin ilk gunu kullanmaya baslıyorsun monitoru. her sabah aynı saatte acamn gerekiyor. adetinin 6. gunu senden test istemeye baslicak.

monitoru adetinin 1. gunu kurmayı unutursan 5. gunene kadar sansın var. 6. gunden sonra o ayı kacırmıs oluyorsun

bu arada çok emin olmamakla beraber, eğer bu alet bir süre kullanılmayacaksa, pillerini çıkarıp, sonra tekrar kullanacağınız zaman aynen ilk seferki gibi başlıyorsunuz diye biliyorum ben. sanki kitapçıkta okuduğumdan bu kalmış aklımda ama yanlış yönlendirmek istemem.

en iyisi kitapçığı iyice oku dalia. olmadı aldığın yeri ara sor canım.

monitoru kullanmayacaksanız bir sey yapmanıza gerek yok. ama daha sonra tekrar kullanacaksanız bende nasıl resetleneceginin adımları var. reset attıktan sonra ilk bastan kullanabiliyorsunuz

canım, bu aletin özelliği bu. seni tanımış oluyor artık. sen bir ay sonra tekrar pilleri takıp kullanmaya başlayınca aynı yerden devam ediyor.

işte bu yüzden bu aletle işin bitince başkasına al sende kullan diyemiyorsun çünkü alet seni almış hafızaya. bu yüzden endişe etme.yerimseniben

arkadaslar monitoru baskasına verebiliyorsunuz. reset atılıyor ozel adımları var. bu adımardan sonra monitor resetlenebiliyor ve yeni bir kişi kullanabiliyor

herkese iyi akşamlar...
ben de monitörü ilk defa bu ay kullanmaya başladım..bugün 5.günüm ve hala tek çizgideyim.yalnız ben bunu daha önce kullanan bir arkadaşımdan aldım...wannababy nin yazdığını okuyunca kafam karıştı açıkçası...sonuçta bu monitör kişinin hormonlarını okuyor.ve bu hormonlar her ay farklılık gösterebilir.bir ay geç bir ay erken veya hiç yumurtlamayabiliriz.bende ki clearplan easy....makinenin ilk çıktığı zaman ki adıyla üretilmiş formu.bende ki kitapçıkta böyle bir bilgi yok.umarım beni yanıltmaz.burada başarılı sonuçlar gördükçe bayağı umutlanmıştım açıkçası....
iipek,tebrikler...sonuna kadar sağlıkla devam etmesini dilerim....

altinyunus merhaba sen baskasından aldıysan kullanmadan once resetlemen gerekiyordu.

monitörü bir başkasından alıyorsan sıfırlamanız gerekir demedim. bu alet seni analiz ediyor, bu yüzden bir başkasına al sen kullan diyemiyorsun dedim.

ama birisine vermek istiyorsan o zamanda aldığın yerden sıfırlıyorlar aleti, dolayısıyla başkasıda kullanabiliyor. sen bir kere açtıktan sonra kendin sıfırlayamıyorsun zaten.

arkadaslar monitorleriniizi istediginiz zaman resetleyebilirsiniz. siz kullanırkende, baskasına verirkende veya baskasından alıdıgınızda da asagıda ingilizce adımları yazıyor. ilk fırsatta turkceye de cevirip gonderecegim:

1. Remove the plastic cap from one end of a clean-unused-test-stick and snap the cap onto the other end of stick. Insert the test stick into the test stick slot of the monitor. The beveled corner on the insertion end of the stick must face in toward the monitor. THE STICK MUST SNAP INTO PLACE TO PERFORM PROPERLY. THE MONITOR SHOULD NOT BE TUNRED ON UNTIL STEP 2.

2. Press and hold the "M" button. Continue pressing the "M" button while turning the monitor on. NOTE: Do not take finger off the "M" button until these directions say to to do so in Step 5.

3. The screen will show the "remove the test stick" symbol(a flashing test stick with an arrow pointing right). Conitnue pressing "M".

4. Keep pressing the "M" button and in about 20 seconds, you will see a screen full of symbols. The screen will also display these symbols when you initially turn the montior on for the FIRST time. This indicates the memory is now cleared of all prior data.

5. Remove test stick first and then QUICKLY release your finger from the "M" button. The memory should now be cleared.

6. Your screen should display a flashing "M" and one or two dashes. If it does not, it will probably show a "1" and an "M" in a non-flashing mode. If so, you will need to repeat all steps of this process. This procedure may take several times before you successfully reset the unit to its"new" state.

7. Start using the monitor on per the instruction booklet.

evet yaya cım sen yazmışın karışıklık olmuş affola.....gerek kalırsa bir daha ki aya sıfırlarım diyeceğim ama monitör bu ay beni tanıyor herhalde gerek kalır mı bilmiyorum ki?olmadı firmayı arar durumu anlatırım....
arkadaşlar 12. günde 3. seviyeyi gören oldu mu?bu seviye kaç gün sürüyor.benim yumurtlama belirtilerim var.kasıklarımın ağrısı ve salgı arttı....

altınyunus moral bozmak istemem ama seni aldıgın arkadasınlada karıstırıyor olabilir sıfırlamazsan aldıgın kisinin testleri sanabilir. cunku sonucta bu robot da degil

canlarrr,hepinize bi sorum olacak,
Yeni kullanan arkadaşlara da yardımcı olur,
benim 2.ayım, aslında ilk ay monitörü kullanıp çalışma yapamadığımız için o 1 ayı saymıyoruz.
Test çubuğunu idrara tuttuktan sonra ıslanmasını bekleyip monitöre öyle mi takıyosunuz yoksa hemen mi?
Bunu daha önce yazışmıştık ancak farklı görüşler var.Ben ithalatçısını birazdan arayıp size bilgi vericem
Siz nasıl kullandınız yada kullanıyorsunuz?

ben test cubugunu ıslatıyordum. sonra kapagını takıp hemen monıtore takıyordum

HOŞBULDUK:) Sıcak karşılamanz için cok tesekkürler=)

size iyi haberler vereyim o halde:)))

HAMİLEYİM!

cmt gunu yani adetimin 28.günü kan testi yaptırdım ve pozistif cıktı, hcg degerim 48.3idi. dusuk oldugunu dusunerek cok korktum.2 gun sonra yani dun tekrar test yaptırdım ve degerım 124:)) doktorum yurtdısında oldugu ıcın henuz görüşemedim kendisiyle. bundan sonra ne yapılacak ne yapmam lazım hi.ç bilmiyorum? ve eşim dısında kimseye söylemedim henüz, aileme söylemek ıcın can atıyorum,ama hangi asamada söylemek lazım emin olamadım:D

darısı tum ısteyenlerın basına. umarım saglıklı olur bebişim:)

suan göyüslerim feci şiş ve cok agrıyorlar,gece uyutmıycak düzeyde bu arada. ve göyüs uclarım tam bir emzik seklini aldı:) yani nerdeyse suan bebek olsa emzirebilecegim:)
cok cabuk yoruluyorum, yorulunca da kasıklarım ve belim agrıyor.hemen uzanmam gerekiyor. dinlenince geciyor. ve acaip iştahım arttı:) arada kokulara karsı hassasyetim olsa da acaip yiyorum:D

canım hayırlı olsun cok tebrikler. daha cok yeni bebişin. allah kucagına almayı nasip etsin..bende ilk ogrendigimde senin gibi olmustum :D bence daha soylemek icin acele etme. ben keseyi gordukten sonra annelere soylemiştim. 5. haftan dolunca keseyi goruceksin. 7. haftadan sonra da kalp atısları gelecek inşallah.

benim de goguslerim aynı senin gibi cok ama cok acıyorrr.

larmecim yoksun hiç yaa,herşey yolunda mı?nasılsın?haberdar et

canım evet giremedim uzun zamandır işler yogundu.. hersey yolunda allaha sukur.. 13 mayısta kesemizi gormustuk .. 27 mayısta da inşallah kalp atıslarını duyacagız. gunlerin saglıkla gecmesini beklyiorum. su an 6 hafta 3 gunluk olduk. mide bulatılarım basladı. cok yorgunum.. ve goguslerimi sanki kerpetenle sokuyorlar.

bunlar dısında iyiyim :D birde ben 71 kilo hamile kalmıstım bu sabah 73 olmustum. haftasonu kendime hamile kıyafetleri almak zorunda kaldım. anneme benzemişim onunda 2 aydan gobegı cıkmıs :D

arkadaslar en son girdigim tarihten bugune kadar yazılanları tek tek okudum cevapta yazdım coguna umarım yardımcı olmusumdur

Back