yayacim nasilsin canim test yapmaya basladinmi?
onumuzdeki gunlerde yogun gunler seni bekliyor :jeyyar:
bu arada bol bol su icip kivi ye canim birde bal tarcin corek otunu yapabilirsin
merhaba kizlar dun aksam kirmizi karti yedim benim umutlar temmuz ayina kaldi
aksam monitorden pilleri cikardim haziranin sonunda adet oldugumda tekrar takicam insallah benim melegim daha fazla bekletmeden temmuz ayinda gelir
simdi dualarim sizlerle kizlar insallah bu ay ve gelicek ay guzel haberler aliriz
kizlar nerelerdesiniz?
yayacim dilruba nasil gidiyor?
larnecim sen nasilsin bebis nasil canim?
merhaba kizlar bende ovulasyon testi kullaniyorum iki ayir gecen ay 17.gün cift cizgi oldu bugün 20.günüm hala tik yok bu kadar gec yumurtlama olurmu sizceCADIARZU
iyi değilim canım.senağlama
Bugün akşama doğru regl oldum.Yani korktuğum başıma geldi ama çok erken geldi.Çünkü bugün yumurtam çatlayalı en fazla 11 gün oluyor.Normal mi sizce?Ha bir de bişey sorayım:monitöre yarın ilk günümü giricem.Nasıl yapıcam bilmiyorum bana acilinden yardım edin lütfen! Bu arada daliacım sana da geçmiş olsun canım.Temmuzda hayırlı haberler verirsin bizlere artık inşallah.
Yayacım senden ne haber?Nasıl gidiyor?yerimseniben
anneolmakistiyorum,ümidimiz sensin.Güldür yüzümüzü.alkisalkisalkis
Kızlar günaydın iyi ve bol hamişli haftalar 3.sayfaya kadar düşmüşüz:))
kimselerden ses seda yok
benim bugun 28.günüm yani beklediğim adet tarihim gelen giden yok valla ara ara gelen kasık ağrılarımdan başka belirtide yok beklemedeyim vallahi içim pırpır bekliyorum hayırlısıyla
GÜNAYDIN KIZLAAAAAAR İNANAMIYORUM AMA HAMİLEYİİİM:CüvCüv:
bu arada doktorumun söylediği çıktı gibi bişi ben 28 günde bir adet olurum ama yumurtam geç çatladı yani herzaman yumurtlamanın üzerine 14 gün koyup adetinizi hesaplamanıza gerek yok ben 28 nisanda adet gördüm dün 28.günümdü ve kırmızılar bana küstüü:)) inşallah önümüzdeki ay hepinizin kırmızıları küser sizeee
inşallahhhhh canım arkadaşım inşallah,mutluluğun bize daha çok mutluluk verdi...Acayiiip iyi hissettim...
Belirtilerin nerdeyse yoktu,ne durumdasın??
Ayyy inşallah bu ay bende bağırıp çığlıklar atarım kızlarrr yaaaaaaaaaaaa
heyyyyyyyyyyyy herkessss buraya gelsinnnnnnnnn HAMİLEYİMMMMMMMMM diyebilirimmmmmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:dance::dance:
ama ben gebelik testini soruyorumm
yayacim bal, toz tarcin ve corekotunu karistir.(goz karari)
yanliz corekotunu istersen havanda dov ve karistir ozu ciksin..
hepsini karistirip her sabah ve aksam ac karnina bir cay kasigi yiyeceksin
bal tarcin corekotu dogal klomenmis temmuzda bende deniycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?