haklısın canımzaten forum adminine sikayet ettim kaldırdılar o kızın yazısını
ben su an kendimi cok garip hissediyorum.. yani göğüslerimdeki acı da olmasa nerdeyse hamile gibi degilim.. ama sanki kalbi boyle hızlı hızlı carpıyor nefes nefese gibiyimgoguslerim sisti ve sızlıyorlar.
henuz mide bulantım veya baska bir sey yok. biraz uykum var gibiama ben hep uykucu bir insandım..
birde ben farkına varmadan 2 kilo almısım bile.. 70 kiloydum bu sabah tartıldım 72 kilo olmusum.
dun gazete de okudum hamile bayanların eger bir tehlike yoksa ilk gunden itibaren en az 30 dakika egzersiz yapmaları cocugun zeka gelisimini arttırıyormus..
yarın aksam spor salonuna gidecegim zaten yeni yazılmıstım. vucut olcumlerim yapılacak ve ona gore hoca bana program verecek. tabi hamile oldugumu da soylmem lazım..
yarın sabahı heyecanla bekliyorum.. degerim kac oldu meraktan ölmek üzereyim.. birde herkese soylememek icin zor duruyorum.. simdilik bir tek anneme cıtlattım. birde 1-2 yakın arkadasıma.. kalp atıslarını bir duysam herkese soylicem de3 ayı doldurunca da sanırım iş yerindekilere soylemem lazım
yaaa bole..
zaman hızlıca aksın gecsin de senin guzel sonucunu almak istiyorummmmmmmm
haklısın canımzaten forum adminine sikayet ettim kaldırdılar o kızın yazısını
ben su an kendimi cok garip hissediyorum.. yani göğüslerimdeki acı da olmasa nerdeyse hamile gibi degilim.. ama sanki kalbi boyle hızlı hızlı carpıyor nefes nefese gibiyimgoguslerim sisti ve sızlıyorlar.
henuz mide bulantım veya baska bir sey yok. biraz uykum var gibiama ben hep uykucu bir insandım..
birde ben farkına varmadan 2 kilo almısım bile.. 70 kiloydum bu sabah tartıldım 72 kilo olmusum.
dun gazete de okudum hamile bayanların eger bir tehlike yoksa ilk gunden itibaren en az 30 dakika egzersiz yapmaları cocugun zeka gelisimini arttırıyormus..
yarın aksam spor salonuna gidecegim zaten yeni yazılmıstım. vucut olcumlerim yapılacak ve ona gore hoca bana program verecek. tabi hamile oldugumu da soylmem lazım..
yarın sabahı heyecanla bekliyorum.. degerim kac oldu meraktan ölmek üzereyim.. birde herkese soylememek icin zor duruyorum.. simdilik bir tek anneme cıtlattım. birde 1-2 yakın arkadasıma.. kalp atıslarını bir duysam herkese soylicem de3 ayı doldurunca da sanırım iş yerindekilere soylemem lazım
yaaa bole..
zaman hızlıca aksın gecsin de senin guzel sonucunu almak istiyorummmmmmmm
yayacım evet icimde bir heyecan var.. ama az once cok moralim bozuldu.. yani dusunmek istemsem bile sinirleniyorum. baska bir forumda da yine arkadaslara yardımcı olsun diye detaylı birsekilde yasadıklarımı ve yaptıklarımı burdaki gibi yazmıstım. kızlardan biri beni dinsizlikle ve baskalarını gunah cagırmakla suclamıs.. cok moralim bozuldu..
yayacım evet icimde bir heyecan var.. ama az once cok moralim bozuldu.. yani dusunmek istemsem bile sinirleniyorum. baska bir forumda da yine arkadaslara yardımcı olsun diye detaylı birsekilde yasadıklarımı ve yaptıklarımı burdaki gibi yazmıstım. kızlardan biri beni dinsizlikle ve baskalarını gunah cagırmakla suclamıs.. cok moralim bozuldu..
kizlar bugun benim 12.gunum ve 2.seviyeyi gordum gecen ay 2.seviyeyi gormeden 14. gunu 3.seviyeyi gormustum
larne arkadasimiz bu ay bana inanilmaz bir umut ve moral oldu Rabbim bizlerede nasip eder insallah
yayacim senin kac gunun kaldi canim ? insallah senin guzel haberini alirizda sevincimiz mutlulugumuz umudumuz artar dualarim seninle arkadasim
KIZLAR SELAAAM
benim 8 .günüm ve 2.seviyedeyim
ben bu ay soğan kürünü uygulamak istiyorum daha önce uygulayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba
az kalmış canım ,sende çalışşşş
Soğan kürü uyguladım bir ay, ama sabredemedim devam etmedim,bişey olmadığına inandım ama sende işe yarayabilir.Anlatayım,Sabah kalktığımda 1 orta boy soğanın (yemeklik kırmızı olmayandan) dış kabunu soydum dörde bölüp,yaarım litre klorsuz suyu kaynatıp içine attım,5 dk sonra alıp soğumaya bıraktım kahvaltıdan 10 dk önce ılıkken süzüp hemen içtim,burnumu tıkayarak,biraz kötü gibi.Akşamda yemekten 10 dk önce aynı şeyi yaptım sanırım 20 günlük bir kürdü.
bu sabah 10 da tekrar kan verdim 12 de sonucu alacagım. inşallah degerim katlanarak artmıstırrr.. karnımda kelebekler ucuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?