Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

haklısın canım zaten forum adminine sikayet ettim kaldırdılar o kızın yazısını

ben su an kendimi cok garip hissediyorum.. yani göğüslerimdeki acı da olmasa nerdeyse hamile gibi degilim.. ama sanki kalbi boyle hızlı hızlı carpıyor nefes nefese gibiyim goguslerim sisti ve sızlıyorlar.

henuz mide bulantım veya baska bir sey yok. biraz uykum var gibi ama ben hep uykucu bir insandım..

birde ben farkına varmadan 2 kilo almısım bile.. 70 kiloydum bu sabah tartıldım 72 kilo olmusum.

dun gazete de okudum hamile bayanların eger bir tehlike yoksa ilk gunden itibaren en az 30 dakika egzersiz yapmaları cocugun zeka gelisimini arttırıyormus..

yarın aksam spor salonuna gidecegim zaten yeni yazılmıstım. vucut olcumlerim yapılacak ve ona gore hoca bana program verecek. tabi hamile oldugumu da soylmem lazım..

yarın sabahı heyecanla bekliyorum.. degerim kac oldu meraktan ölmek üzereyim.. birde herkese soylememek icin zor duruyorum.. simdilik bir tek anneme cıtlattım. birde 1-2 yakın arkadasıma.. kalp atıslarını bir duysam herkese soylicem de 3 ayı doldurunca da sanırım iş yerindekilere soylemem lazım

yaaa bole..

zaman hızlıca aksın gecsin de senin guzel sonucunu almak istiyorummmmmmmm

Hıh işte böyle harikasın,demek gögüsler ilk haberci,eğer benim gögüslerimde bir değişiklik olursa hemen test yapabiliriz belki a.s...
Canım şimdilik çok çok zor olsada sabırlı ol,eşinle paylaş heyecanını, tahlilini yaptır,ilk önce sen rahatla ondan sonra coş coşabildiğin kadar.
Spora biraz dikkat derim ben...Sen yinede doktor kontrolünde yap herşeyi,şu iki hafta bişey yapma..
Benimde kasıklarımda kımıl kımıl bi ağrı var,bugün test istemedi,yumurtlamayla iligli bişey de kalmadı ama anlamadım.:sm_confused:

Hıh işte böyle harikasın,demek gögüsler ilk haberci,eğer benim gögüslerimde bir değişiklik olursa hemen test yapabiliriz belki a.s...
Canım şimdilik çok çok zor olsada sabırlı ol,eşinle paylaş heyecanını, tahlilini yaptır,ilk önce sen rahatla ondan sonra coş coşabildiğin kadar.
Spora biraz dikkat derim ben...Sen yinede doktor kontrolünde yap herşeyi,şu iki hafta bişey yapma..
Benimde kasıklarımda kımıl kımıl bi ağrı var,bugün test istemedi,yumurtlamayla iligli bişey de kalmadı ama anlamadım.:sm_confused:

Larme'cim böyle bi günde kimsenin moralini bozmasına izin verme, boşver heryerde böyle olumsuz şahsiyetlerle karşılaşabilirizklava:, en iyisi onları yok saymaktır. Sen senin gibi meleğine zor ulaşan kardeşlerine yardımcı olmaya çalışyorsun:lepi: ve yaşadıklarını paylaşıyorsun ve bi nevi bize ablalık yapıyorsun. Umarım kesin sonuçlarını bir an evvel alırsın emin ol senin heyecanın bizede yansıyor...

KIZLAR SELAAAM
benim 8 .günüm ve 2.seviyedeyim
ben bu ay soğan kürünü uygulamak istiyorum daha önce uygulayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba

arkadasim iyi niyetten anlamiyan insanlar icin bosuna moralini bozma sen hamileliginin keyfini cikar
insallah yarin yuksek bir degerle guzel haberlerini verirsin
dualarim seninle:Saruboceq::Saruboceq:

kizlar bugun benim 12.gunum ve 2.seviyeyi gordum gecen ay 2.seviyeyi gormeden 14. gunu 3.seviyeyi gormustum
larne arkadasimiz bu ay bana inanilmaz bir umut ve moral oldu Rabbim bizlerede nasip eder insallah
yayacim senin kac gunun kaldi canim ? insallah senin guzel haberini alirizda sevincimiz mutlulugumuz umudumuz artar dualarim seninle arkadasim

Canımmm,teşekkür ederim,umarım canım benim yaaa umarım hayırlı ayım bu aydır.geçen ay 20 Nisanda regl oldum.Bugün 16.günüm test istemedi.Kasıklarım kımıl kımıl ağrıyo yalnız,sanki yumurtluyomuşum gibi..Neden anlamadım umarım olumlu bir nedendendir.
Seninde az günün kalmış 3.seviyeye, günaşırı yada hergün çalışmaya devammmmm-tatlicadiarzu-

KIZLAR SELAAAM
benim 8 .günüm ve 2.seviyedeyim
ben bu ay soğan kürünü uygulamak istiyorum daha önce uygulayan varsa bana yardımcı olabilirmi acaba

az kalmış canım ,sende çalışşşş
Soğan kürü uyguladım bir ay, ama sabredemedim devam etmedim,bişey olmadığına inandım ama sende işe yarayabilir.Anlatayım,Sabah kalktığımda 1 orta boy soğanın (yemeklik kırmızı olmayandan) dış kabunu soydum dörde bölüp,yaarım litre klorsuz suyu kaynatıp içine attım,5 dk sonra alıp soğumaya bıraktım kahvaltıdan 10 dk önce ılıkken süzüp hemen içtim,burnumu tıkayarak,biraz kötü gibi.Akşamda yemekten 10 dk önce aynı şeyi yaptım sanırım 20 günlük bir kürdü.

wannababy canım iyi dileklerin icin cok tesekkkurler

yaya , dalia , dilruba , anneolmakistiyorum inşallah en kısa zamanda sizlerinde guzel haberlerinizi bekliyoruz canlar.. allah herkesin bu duyguyu yasamasını nasip etsin..

ya ben dış gebelik geçirdiğimde laparoskopiyle alındı bir kaç gündür sağ tarafımda (ameliyat olduğum taraf) sızı var epey araştırdım soğan kürü yumurtalıklara iyi geliyormuş valla kimyevi bişi olmadığı için kullanmayı düşündüm sonuçta yüce rabbimin verdiği şifaları kullanmaktan zarar gelmeyeceğini düşünüyorum denemeye değer kür 15 günlükmüş valla bi şansımı denicem eğer bi değişiklik olursa haber veririm :))
ayyy bu ayda çok heyecanlıyım valla bide bugun hıdrellez ya şimdi dilekleri yazıcam çizicem geçen senekiler tuttu valla darısı bu seneye ben inanıyorum :))

bu sabah 10 da tekrar kan verdim 12 de sonucu alacagım. inşallah degerim katlanarak artmıstırrr.. karnımda kelebekler ucuyor

canlarımmmmmmm geldim

sonucumu aldım:

Beta HCG (titrasyon )................. 349,91 mIU/ml

doktorumla konustum değerin cok guzel dedi. haftaya carsamba 13 Mayıs da ilk kontrole bekliyor..

heyecanlandım şimdi

Haydi bakalım larme ile arayı açmayın. kaydirigubbakcemile2 Hemen güzel haberleri gelsin yine. Çok sevindik. Sevincimiz devam etsin. Herkesin Allah yardımcısı olsun. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…