• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

günaydın kızlar,

Larmecim sana dediğim gibi doktor kontrolunde olman en iyisi..
Sanırım sistit oldum yeterinde su içmiyorum heralde,
Bende kımıl kımıl ağrı dışında hiçbir değişiklik belirtisi yok arkadaşlar....
Sizlerde durum nasıl dalia,anneolmakistiyorum nasılsınız?????????

merhaba kizlar

yayacim insallah kasik agrilarinin nedeni melegindir daha erken zaten belirti icin
benim dun 14.gunumdu ve sabah 3.seviyeyi gordum delikafadulden esim ise gitmeden calistik :utangac:
bugun 15. gunum yine 3. seviyedeydi yine calistik :utangac: bakalim yarin ne olacak biliyorsunuz benden testi 8.ci gun istemeye basladi daha iki testim var
insallah bu ay bizim ugurlu ayimizdir

larnecim bel agrilari cogu hamilelerde oluyormus yani bildigim kadariyla normalmis ama eger dayanilmiycak gibiyse bir doktora gorun canim

dalia cok sevindim canım 3. seviyen hayırlı olsun :jeyyar:

sabah calısmanızda cok iyi olmus artık geriye 14 gun beklemek kaldı sadece..

dalia cok sevindim canım 3. seviyen hayırlı olsun :jeyyar:

sabah calısmanızda cok iyi olmus artık geriye 14 gun beklemek kaldı sadece..

sagol canim insallah tutar

sen sabah calistik deyince bende aynini denemeye karar verdim ayrica belimin altina yastik koydum bir saat oyle yattim sonra ayaklarrimi karnima dogru cekip yattim
evet geriye koskoca 14 gun kaldi artik gecmek bilmez bana
dualarini bizlerden eksik etme canim hamislerin duasi kabul olurmus

merhaba kizlar

yayacim insallah kasik agrilarinin nedeni melegindir daha erken zaten belirti icin
benim dun 14.gunumdu ve sabah 3.seviyeyi gordum delikafadulden esim ise gitmeden calistik :utangac:
bugun 15. gunum yine 3. seviyedeydi yine calistik :utangac: bakalim yarin ne olacak biliyorsunuz benden testi 8.ci gun istemeye basladi daha iki testim var
insallah bu ay bizim ugurlu ayimizdir

larnecim bel agrilari cogu hamilelerde oluyormus yani bildigim kadariyla normalmis ama eger dayanilmiycak gibiyse bir doktora gorun canim

çok sevindim canım hadi hayırlısı,bu ay boş geçmesin inşallah Allah'ım,
erken belirti için canım haklısın ama inan yumurtladığım günden beri bu ağrılar beni bırakmadı anlamadım,rahatsız edici olmasalar da merak uyandırıyolar...
İnşallah uğurlu ayındır canım

sagol canim insallah tutar

sen sabah calistik deyince bende aynini denemeye karar verdim ayrica belimin altina yastik koydum bir saat oyle yattim sonra ayaklarrimi karnima dogru cekip yattim
evet geriye koskoca 14 gun kaldi artik gecmek bilmez bana
dualarini bizlerden eksik etme canim hamislerin duasi kabul olurmus

dalia ay okurken bile heyecanlandım... inşallh canım dualarım sizlerle.. rabbim sizlerinde rahmini bebişlerle doldursun.. inşallah 14 gun sonra guzel sonuclarını alacagız canım.. benim bebegim bana ve sizlerere ugur getirsin.yumuzu guldursunn

canımcım,gayet iyiyim,arasıra kasık ağrısı dışında ,şimdilik bi belirti yok a.sa.s

yayacım valla ben heyecanlanıyorum :sm_cool: sen sakinligini koruyorsun :D bravo sana tatlım..

benimde icim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum.. ama bir yandada hafif mide bulantılarım var..

bende ne nazlıyım yaaa :D mirmirmirmir

merhaba arkadaşlar.ben bu ay ilk defa kullanıyorum monitörü.bugün 9. günüm ve ikinci seviyeyle tanıştım.herşeyin hayırlısı olur inşallah.ama bişeye inanıyorum bu site uğurlu gelecek bana.çünkü aynı duyguları paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.yaya ve dalia umarım güzel haberler önce sizden gelir.merakla takip edeceğim güzel haberlerinizi.

günaydın kızlar,

Larmecim sana dediğim gibi doktor kontrolunde olman en iyisi..
Sanırım sistit oldum yeterinde su içmiyorum heralde,
Bende kımıl kımıl ağrı dışında hiçbir değişiklik belirtisi yok arkadaşlar....
Sizlerde durum nasıl dalia,anneolmakistiyorum nasılsınız?????????

canımcım valla ben 11.gündeyim 2.seviyede monitör ateşim 36.2 beklemedeyim henüz anlayacağın hemde sabırsızlıkla bu arada 2 akşam soğan suyu içtim snaki sbaha kadar soğan koktum gibi geldi içmeyide düşünmüyorum açıkcası bunun haricinde bir değişiklik yok
hadi bakalım yayacım bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz
yaklaşan anneler gününde içiniz kıpır kıpır olsun
elbet bizde bir gün anne olacağız

yayacım valla ben heyecanlanıyorum :sm_cool: sen sakinligini koruyorsun :D bravo sana tatlım..

benimde icim kıpır kıpır.. yerimde duramıyorum.. ama bir yandada hafif mide bulantılarım var..

bende ne nazlıyım yaaa :D mirmirmirmir

Nazlı olacaksın tabi ki canım benim,keyfini çıkar,doğru söylüyosun pek fazla kafa yormuyorum amaaaaa aklımda değilde diyemem bende merak ediyorum,bakalım sanki adet olacakmışım gibi geliyor bazen umarım değildir...Sevinç yaşarız tekrar.

merhaba arkadaşlar.ben bu ay ilk defa kullanıyorum monitörü.bugün 9. günüm ve ikinci seviyeyle tanıştım.herşeyin hayırlısı olur inşallah.ama bişeye inanıyorum bu site uğurlu gelecek bana.çünkü aynı duyguları paylaşıyor ve birbirimize destek oluyoruz.yaya ve dalia umarım güzel haberler önce sizden gelir.merakla takip edeceğim güzel haberlerinizi.

innnşallahhh güzelim,inşalllahhhh...Çalışmaya başlayın siz,bu duyguyu hep berabar paylaşarak yaşayabiliriz umarım kopmadan,herşey güzel olacak ,çok çok güzel olacak hepimiz için

canımcım valla ben 11.gündeyim 2.seviyede monitör ateşim 36.2 beklemedeyim henüz anlayacağın hemde sabırsızlıkla bu arada 2 akşam soğan suyu içtim snaki sbaha kadar soğan koktum gibi geldi içmeyide düşünmüyorum açıkcası bunun haricinde bir değişiklik yok
hadi bakalım yayacım bu ay senden de güzel haberler bekliyoruz
yaklaşan anneler gününde içiniz kıpır kıpır olsun
elbet bizde bir gün anne olacağız

çalışmalar sürüyor desene canım,soğan suyu dediğim gibi biraz zor ben kürü tamamladım ama inan devam edemedim,yok dedim gitmez bu,sende nasıl rahat ediyosan öyle yap,boşuna kasma...Allah'ımın izniyle elbet olacağız,sabır ve olumlu düşünce en başı sağlıkla herşey yolunda olacak tatlım...

bu arada bende bi değişiklik yok kızlar, ara sıra geçen ve ara sıra devam eden minik kasık ağrılarım hala benle sadece,yumurtlayalı tam 1 hafta bugün, 2 nisanda çatlamıştı,umarım adet olmam,olmam,olmam,olmam :))))) :))))) yupppiiiii diyelim inşallah

arkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.

kizlar merhaba

bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez

insallah bu mayis ayi hepimizin ugurlu ayi olur canim
once larneyle basladik ardindan yaya,ben,anneolmakistiyoruuuum ve tabiki sen insallah guzel haberler alicaz ve vericez:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::

kizlar merhaba

bugun benim 16.gunumdu test istedi yaptim 2.seviyeye dustu fakat sabah calisamadik insallah bu aksam
simdi merak ettigim adet gunune kadar bekliycekmiyiz yoksa gun asiri devam mi edicez

canım,3.seviye 2 gün göstemişti dimi? 2.seviyeye düşsede devam çalışmaya,1.seviyeye düşerse istediğin zaman olur,kasmazsın a.s

arkadaşlar slm çok hastaydım boğaz enfeksiyonu 39 derece ateş her gece acillerdeydik. tabi yumurtlama günlerimdi boşa geçti galiba. 25nisanda regl oluştum. sadece 4mayıs da ve dün çalıştık.bilmiyorum olmuşmudur. Anlayacağınız umudum pek yok.
bi de gitti gidiyordan yumurtlama testi getirttim. Core markası bilen veye kullanan varmı piyasa da 14 tanesi 70 ytl civarı ben 10 tanesini 14 ytl aldım. ne kadar güvenilir bilmem. 5 gün uyguladım. içinde kaç günde bir adet görüyosan hangi günler uygulaman gerektiği yazılı. bende 28günde oluyorum. 10.11.12. günler çizgi daha belirgin çıktı ama kontrol çizgisinden hiç koyu olmadı. normalde 28 günde adet görenlerin 14. gün yumurtlaması olmuyomuydu heryer öyle yazıyo neyse dün 14. gün yaptı çok silik bugünde 15.gün nerdeyse hiç çizgi yok. eğer test doğruysa ben erken yumurtluyorum en koyu çizgi 12. gündeydi. 26 günde bir adet görenler gibi. belkide bu ay erkenregl olcam bilmem. neyse belki yazdıklarımın size faydası olur. bir de arkadaşlr aranızda yumurtlama kiti kullanan varmı doğru sonç veriyo mu bilen varmı sadece o bir hafta aralıkta mı sedece yumurtlama oluyo. yoksa regl olana kadar gün aşırı ilişkiye girmek gerekiyor mu. Arkadaşlar bi de ben bu testlerde sıvı alımına çok dikkat etmedim. o kadarönemli bişeymi bide aynı saatlerde de yapmadım. of ne biliyim zaten hastalıktan zıbarırken arada yaptım.

Caridescim,yumurtlama testi hiç kullanmadım ve bilgim yok,monitör kullandığım için yardımcı olamıcam.Core markasını hiç duymadım,Yumurtlama günlerin değişebilir,mesela geçen ay normal zamanken bu ay erken oldu benim.Değişkenlik gösterebilir.İlişkiye girme zamanını kafadan ayarlamaya kalkarsan adetinden 6 gün sonra ve adetinden 10 gün önce arası diyebilirsin sanırım.Bu ayda bakarsın tutar,bol şans diliyorum sana

kızlar ,bugün 11. günüm ,aslında 12.günüm hala 2. seviyedeyim.Sabırsızlanıyorum 3.seviyeyi görmek için.Sanki görünce hamile kalacakmışım gibi.Bu ay stres yok.Monitöre güvenim sonsuz.Gerisi Allah'a ve bize kaldı artık.

kizlar merhaba

Bence de çalışmaya devam etmalisin canım.Zaten 1-2 gün sonra 1. seviyeye düşersin.En azından sonra neden denemedim diye düşünmemek için dene derim.İnşallah bebişine kavuşursun bu ay.

bu arada bende bi değişiklik yok kızlar, ara sıra geçen ve ara sıra devam eden minik kasık ağrılarım hala benle sadece,yumurtlayalı tam 1 hafta bugün, 2 nisanda çatlamıştı,umarım adet olmam,olmam,olmam,olmam :))))) :))))) yupppiiiii diyelim inşallah

Canım,en zoru beklemek biliyorum ama siz elinizden geleni yaptıysanız geriye beklemek kalıyor.İçini ferah tut. Bir dahaki anneler gününde inşallah bebişlerimize kavuşmuş olucaz.:teytey:

Back