Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

heyyyy....Harika,harikaaaa haberrrrrrr,çok mutluyum ve kendim içinde umutluyum :)) canımcım,
Benimde karnımda 2 gündür yumurtluyomuşum gibi kımıl şeklinde bi ağrı vardı,bugün geçti gibi,hadi bakalım ben de neler olacak,gerçi dün gece ateşin üstünden bolca atladım,varsa bile nolmuştur bilmiyorum :)))
Ahhh larmecim çok güzel bir ay ve çok güzel bir hafta başlattın bize,Allah'ım tamamına erdirsin...Hala heyecanlıyım bende gebişmişim gibi :)))))))))))))

yayacımmmm inşallah seninde guzel haberlerini bekliyoruz canım ne kadar kaldı 10 gun falan mı :d

canımcım,ben geçen ay 20 nisanda adet oldum,12-13 mayıs 3.seviyeydi,14.gün 2.seviye,15.gün 1 seviye ve 16.günden itibaren test istemedi,yani ortalama 13 gün var gibi.

Senınde 3.sevıyeden sonrakı, 3 gÜn kasıklarında kımıl kımıl rahatsız etmeyecek ama sÜreklı bır aĞrı oldu mu?
2.soru,3.sevıyeden kaÇ gÜn sonra belırtı olarak bıŞey oldu vÜcudunda,hatırlıyo musun? :))))

canım yanlıs anlamadıysam
demek ki 2 mayısta yumurtan catladı.14-15 mayıs gibi sonucu alman lazım..13 gunden az olması lazım. yumurta catladıktan 14 gun sonra adet oluyor ya.yani nerdeyse adetine 1 hafta var..

ayyy heyecan oldum

benim 22 nisanda catlamam oldu.. 28 nisan gibi belim ve kasıklarım agrımaya basladı.
ertesi gun 29 nisandahafiften goğuslerim acımaya basladı..sonra kasık agrılarım gecti o zaman biraz korktum
30 nisanda atesim yukseldi yani vusut ısım arttı yani nezle falan olmama ragmen atesim 38 dereceydi
sonra cok fazla gazım olmaya basladı
1 mayısta goğuslerimde hafif damarlar belirmeye basladı. ve uyandıgım zaten goguslerim cok acıyordu..
2 mayısta fortel gebelil testini aldım ogleden sonra 2 gibi. ama daha adetime oldugu icin sabah yapmam gerekiyordu..
3 mayıstada idrar testi yaptım..

yani benim adetim 5 mayıstaydı 28 nisanda belirtilerim baslamıstı canım

Bende canımcım, ama olmazsa ÜzÜlmıcez gelecek aya ,heyecana devam edıcez.
Canım ben yanlıŞ yazmıŞım 1 ve 2 mayıs 3.sevıye,3 mayıs 2.sevıye,4 mayıs 1.sevıye ve 5 mayısta test yok.nasılda karıŞtırmıŞım,ama sen anlamıŞsınnnnn :))))) heyecanladım mı acaba :))
benım hıÇbır belırtım yok,sadece 3 gÜnden berı dedıĞım gıbı kasıklarımda bı agrı var,bugÜnde ara ara,bır tek bunu sÖyleyebılırım,gÖgÜslerde falan hıÇbıŞey yok.

Dün ateşin üstünden öyle bi atladım ki,dediğim gibi varsa da nolmuştur bilmiyorum,tutamadım kendimi.Birde şu sıralar ilişki olmasa daha iyi mi olur dersin?Ne bilim acaba saçma mı?

belirti için çok erken canım ya,daha 1 hafta bile olmadı...daha var zamanı :))) stress hiç yok, merak etme sen,olsa dün o kadar atlayıp zıplarmıydım,herşey yolundaaa...Artık daha rahat ve huzurluyum,Allah'ım hayırlı ayım ne zamansa,sabretmeye varım,bak senin hayırlı ayın bu aymış canım benimmmm...

benim ugurlu gunum sanırım 21 nisan da.. o gunu hic unutmicam. 3. seviyeyi gordum. heeycanlandım.. hemen denedik. kostur kostur ise geldim.. işe geldikten 1-2 saat sonra kedi almaya karar vermiştim yine dayanamadım iş cıkısı kostur kostur kedicigimi almaya gittim ve icimden bir ses hep ben bu kediyi alıyorum ama kesin bunu alınca hamile kalırım diyordum.

21 nisan gunu icim kıpır kıpırdı

dediğim gibi canım, uğurlu ve hayırlı ayın bu ay senin,bakalım benim ki ne zaman,belirtiler için erken herhangi bişey hissedersem hemen yazarım,...Günlük hemen girip paylaşıyorum...heyecanlanmak her zaman güzel bişey,huzursuz olmayalım,sakin ve sağlıkla herşey hallolur be canım benim

canlarımmmmmmm geldim

sonucumu aldım:

Beta HCG (titrasyon )................. 349,91 mIU/ml

doktorumla konustum değerin cok guzel dedi. haftaya carsamba 13 Mayıs da ilk kontrole bekliyor..

heyecanlandım şimdi

canim cok sevindim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tekrar tebrik ederim hayirli ugurlu olsun Rabbim saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:

kızlar dun aksam ilk defa spor salonuna gittim. hocaya durumu anlattım. o da doktorla gorusmeden vucut yag olcumu yapmayalım ve butun egzersizlere baslamayalım dedi.

nabzımı ölctü. nabzım 90 atmaya baslamıs bile. normalde kalori yakmak icin 160-170 arasına kadar cıkmak gerekir ama siz hamile oldugunuz icin 140-145 de kalacagız dedi.

ve sonuc olarak 30 dakika kosubandında hızlı yuruyus ve 20 dakika yuzme verdi..

günaydın kızlar,

Larmecim sana dediğim gibi doktor kontrolunde olman en iyisi..
Sanırım sistit oldum yeterinde su içmiyorum heralde,
Bende kımıl kımıl ağrı dışında hiçbir değişiklik belirtisi yok arkadaşlar....
Sizlerde durum nasıl dalia,anneolmakistiyorum nasılsınız?????????

normal bildiğime göre ama acı çekiyorsan doktorunla konuşsana güzelim,oturamamaya kadar ilerlediyse bi çaresi olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…