:teytey:Öncelikle larme kardeşim senin adına çok ama çoooooooooooook sevindim, umarım herşey dilediğin gibi olur. Bu arada benim bi sorum olacak arkadaşlar cihazda yarın 6. günüm yani test isteyecek.
ACİL!!Testi istedikten sonra ilk 5 gündeki gibi ben testi ytapıp gelinceye kadar kendiliğnden kapanacak mı? Yoksa ben test çubuğunu takana kadar açık mı olaacak?Yani yarın sabah açtıktan sonra yapacağım işlemleri ilkokul birinci sınıf öğrencisine anlatır gibi anlatabilir misiniz?kafamçokkarıştı
tebrik ederim allah tamamına erdirsin şu yumutlama ğününü hesapladıgın monitoru nerden alabilirim fiyatı ne kadar sevgiyle kal:CüvCüv:
sositososito ilk önce rahatla :1hug: hepsini anlatıcam canım,
sabah ne zaman açıyorsan monitörü yine aynı saatte aç,test isteyecek,bırak git tuvalete test çubugu işini hallet sen döndüğünde monitör kapanmış olacak tekrar aç,test çubuğunu tak,çıkar dediğinde çıkar.Tekrar kendikendine kapansın hergün aynı şeyi tekrarla veeeeeeeeee bize güzel haberler verrrrrrrrr
tebrik ederim allah tamamına erdirsin şu yumutlama ğününü hesapladıgın monitoru nerden alabilirim fiyatı ne kadar sevgiyle kal:CüvCüv:
Kesinlikle aynı fikirdeyim canım,geçen ay 13-14 ken bu ay daha erken yumurtladım,geçen ay 6.günümde 1.seviyedeyken,bu ay 6.günümde 2.seviyeden başladı.
Biz, sabah ilk 3.seviyeyi gördüğümün akşamı olduk,ertesi gün ikinci 3.seviyedede akşam birlikte olduk.Sadece ilk 3.seviyeyi görmeden önceki gün boş gündü,keşke olsaymışız dedim ama hayırlısı ahhhhh inşallah benim ve diğer arkadaşlarında güzel haberlerimide bu ay paylaşırız....
Belki senin gibi sabah olmak lazım..::))
Hala çok neşeliyimmm....
larme bitanemmmm seni tebrik ediyorummm. Harika bir haber bu. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. Daha aleti kullanmaya başladığının ilk ayında hamile kaldın. Seni tebrik ediyorum. :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray:
:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:
1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq:(Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay
anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay
Larmecim,
bu arada monitörde ne zaman "m" harfi çıkmaya başladı.
Bir soru daha ,hep aklımda soru işaretiydi,paylaşıncaya kadar 2 ay geçti nerdeyse,test çubuğunu idrara tuttuktan sonra ıslanmasını bekleyip mi monitöre taktın yoksa hemen mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?