Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

:teytey:Öncelikle larme kardeşim senin adına çok ama çoooooooooooook sevindim, umarım herşey dilediğin gibi olur. Bu arada benim bi sorum olacak arkadaşlar cihazda yarın 6. günüm yani test isteyecek.
ACİL!!Testi istedikten sonra ilk 5 gündeki gibi ben testi ytapıp gelinceye kadar kendiliğnden kapanacak mı? Yoksa ben test çubuğunu takana kadar açık mı olaacak?Yani yarın sabah açtıktan sonra yapacağım işlemleri ilkokul birinci sınıf öğrencisine anlatır gibi anlatabilir misiniz?kafamçokkarıştı

sositososito ilk önce rahatla :1hug: hepsini anlatıcam canım,
sabah ne zaman açıyorsan monitörü yine aynı saatte aç,test isteyecek,bırak git tuvalete test çubugu işini hallet sen döndüğünde monitör kapanmış olacak tekrar aç,test çubuğunu tak,çıkar dediğinde çıkar.Tekrar kendikendine kapansın hergün aynı şeyi tekrarla veeeeeeeeee bize güzel haberler verrrrrrrrr

tebrik ederim allah tamamına erdirsin şu yumutlama ğününü hesapladıgın monitoru nerden alabilirim fiyatı ne kadar sevgiyle kal:CüvCüv:

Aynı monitörü kullanıyoruz canım,Clear Blue Kolay Hamilelik Monitörü,ayrıca test çubukları var 10ar tane...Eczanelerde,internette satışı var.Fiyatı ortalama 350-450 TL arasında değişebiliyor.Almaya karar verirsen iyice araştırmanı tavsiye ederim.

Teşekkürler Yayacım, evet en önemlisi rahatlamak galiba insan aleti kullanacağı zaman bile heyecanlanıyor. Kimbilir hamiş olduğumuzu öğrenince ne kadar mutlu oluruz. Yüce Yaradan hepimizin dualarını kabul eder inşallah!!!

tebrik ederim allah tamamına erdirsin şu yumutlama ğününü hesapladıgın monitoru nerden alabilirim fiyatı ne kadar sevgiyle kal:CüvCüv:

Ece kardeşim ben internetten 20 test çubuğu ve kargo dahil nakit (hesaba havale ile) 394 liraya aldım. 1 ay kadar oldu en uygun fiyat buydu. Pazar günü sipariş verdim, pazartesi yola çıktı. Benim olduğum ilçede kargo şubesi olmadığı için, elime çarşamba günü geçti. Eğer bulamazsan özel mesaj at,ordan adresi yollayayım.

larme bitanemmmm seni tebrik ediyorummm. Harika bir haber bu. Allah sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin inşallah. Daha aleti kullanmaya başladığının ilk ayında hamile kaldın. Seni tebrik ediyorum. :teytey: :teytey: :teytey: :hooray: :hooray: :hooray:

:hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray:

1-zeze26 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
2-wannababy
:CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 2. Ayında HAMİLE KALDI)
3-kardelen82 :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)
4-larme :CüvCüv: :hooray: :Saruboceq: (Kullandığının 1. Ayında HAMİLE KALDI)

KULLANANLAR :
yaya - 1. ay
dalia - 2. ay

anneolmakistiyorum - 1. ay
dilruba44 - 1. ay

Son düzenleme:

canım yayacım 3. seviyeyi gorduguuz gunden once yapmadık diye dusunme bence en uygun zamanlarda yapmısınız. biz nisan ayında o kadar az beraber olduk ki ben 7 nisan da adet gormustum. 13-18 nisanda aksam beraber olduk sonra 21 ve 22 nisanda 3. seviyeleri gordugum gunlerde sabah beraber olduk.. yani nisan ayında sadece 4 gun beraber olduk eşimle. 13 nisan cok erken onun icin 18, 21 veya 22 nisandan birindeki beraberligimiz ile hamile kaldım delikafadulden

nevrosky tatlım cok tesekkurler :) darısı isteyen bekleyen tüm arkadasların basına :teytey:

bu listeye girebilecegim hic aklıma gelmezdi :lepi:

Güzel haberlerle dolduracağız burayı arkadaşlar....Larmenin arkasından bırakmayalım umutlarımızı dualarımızı.....Hadiiiiiiiiiiiiii

Larmecim,
bu arada monitörde ne zaman "m" harfi çıkmaya başladı.
Bir soru daha ,hep aklımda soru işaretiydi,paylaşıncaya kadar 2 ay geçti nerdeyse,test çubuğunu idrara tuttuktan sonra ıslanmasını bekleyip mi monitöre taktın yoksa hemen mi?

yayacım. ben tabi hamileligin heyecanından monitore cok dikkat edemedim ama yine 27. gun yani pazar gunu gebeligi ogrendigim gun "m" yanıp sonmeye basladı bende yani gebelik olmaydı bu ne anlama gelecekti bilemiyorum. 27. gun biraz erken degil mi? bu sabah ben yine de monitoru actım. bugun 28. gun yine m yanıp sonuyordu.

test cubuklarını idrara tutuktan sonra monitoru acıp hemen taktım canım ben hep. 15. gune kadar test cubuklarında hep tek cizgi gordum. 15 ve 16. gunlerde cift cizgi gordum..monitorde de 3. seviyeyi gordum zaten

Günaydın kızlarrrr,
Larmecim,güzel anne, büyük güne, yatacız kalkıcaz ,veeeeee değerin, bebişinin ben burdayımmmm demesini kanıtlıcakkk...
Bugün benim 16.günüm monitör test istemedi.Şimdi beklemedeyim...Yüce Allah'ım içime konmuştur inşallah...Kırmızılar 9 ay kadar bekler umarım..

merhaba
ben 34 haftalık hamileyim...
korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım
testi kullanmak 1 kez nasip oldu ..çok faydalı olduğunu düşünüyorum...herkese tavsiye ederim..her dönem yumurtlama günleri hesaba uymayabiliyor.. o yüzden tam gününü belirlemek insanı rahatlatıyor..herkesin bu güzel duyguyu tatmasını dilerim...

yayacım evet icimde bir heyecan var.. ama az once cok moralim bozuldu.. yani dusunmek istemsem bile sinirleniyorum. baska bir forumda da yine arkadaslara yardımcı olsun diye detaylı birsekilde yasadıklarımı ve yaptıklarımı burdaki gibi yazmıstım. kızlardan biri beni dinsizlikle ve baskalarını gunah cagırmakla suclamıs.. cok moralim bozuldu..

Saçmalıyorsun,takma ve yazma oraya..
Şuanda morale ihtiyacın var..Senin yaşadığın seninledir.
Sinirlenme lütfen hiç gerek yok,ne güzel bir hafta yaşıyorsun yapma..

Şimdi sen bana ne hissettiğini,vucudundaki gelişmeleri anlat...Keyfini çıkar biraz...Neşeni bozma,izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…