• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kısmet tabi ki canım.. Rabbim dualarımızı kabul etsin...ben şöyle bi dua bulmuştum belki biliyorsundur gene de yazayım dedim...ilişkiden önce okunması tavsiye ediliyomuş..
HAYIRLI BİR ZÜRRİYET DUASI:
"Bismillahi,Allahümme cennibneş-şeytane ve cennibneşşeytane ma razakna."

bir de :

"Fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi" yalnız bunu 289 kez okumak gerekiyomuş..

bu duaları daha önce okumuştum ben..hamile kaldığım ay ise, ilişki esnasında içimden sürekli besmele çektim canım..tabi olaya konsantre olamıyosun ama olcak o kadar dimi:roflol:

elime geçen her duayı sürekli okuyorum zaten canım ama bunu duymamıştım. bunu da okurum.

ben her ilişkiye besmeleyle başlıyorum, ilişki esnasında aklıma geldikçe çekiyorum. Rabbim tez zamanda kabul eder inşallah.

elime geçen her duayı sürekli okuyorum zaten canım ama bunu duymamıştım. bunu da okurum.

ben her ilişkiye besmeleyle başlıyorum, ilişki esnasında aklıma geldikçe çekiyorum. Rabbim tez zamanda kabul eder inşallah.

amiiiiiin canım inşallah inşallah...

amiiiiiin canım inşallah inşallah...

canım, dün adet günümdü. gelmeyince bu sabah yeniden test yaptım. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde çıktı. çok ama çok korkuyorum. bu sefer de birşey olmasından çok korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlama

hiçbir belirtim yok. bu beni dahada çok korkutuyor.senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

sen inşallah hayırlı haberlerle dönersin bugün.

canım, dün adet günümdü. gelmeyince bu sabah yeniden test yaptım. ikinci çizgi bir kaç dakika içinde çıktı. çok ama çok korkuyorum. bu sefer de birşey olmasından çok korkuyorum.senağlamasenağlamasenağlama

hiçbir belirtim yok. bu beni dahada çok korkutuyor.senağlamasenağlama:çok üzgünüm:

sen inşallah hayırlı haberlerle dönersin bugün.

Canım neden ağlıyorsun. Bak ikinci çizgi çıkmış. Doktora gitsene hemen. Kan testi yaptır önce. Sonra doktora git. Allahım gönderdi inşallah mucizeni. Şeniz :Saruboceq: :hooray: :nazar:

Canım neden ağlıyorsun. Bak ikinci çizgi çıkmış. Doktora gitsene hemen. Kan testi yaptır önce. Sonra doktora git. Allahım gönderdi inşallah mucizeni. Şeniz :Saruboceq: :hooray: :nazar:

canım bundan önce insanın 3 tane kaybı olunca ister istemez ağlıyorum. kan sonucum 131,1 çıktı. yarın tekrar edip ona göre doktorumu arıycam.

Rabbim seninde yüzünü en kısa zamanda güldürsün inşallah.a.s.

merhaba arkadaşlar
hamilelik monitörünü kullanıp mutlu sonuca ulaşan varmı acaba
bende alıcam bi kaç gün içerisinde umarım işe yarar:)

canım bundan önce insanın 3 tane kaybı olunca ister istemez ağlıyorum. kan sonucum 131,1 çıktı. yarın tekrar edip ona göre doktorumu arıycam.

Canım çooook güzel bir haber bu. İnşallah yarın katlanır değer bitanem. Ve bu sefer kucağına alırsın inşallah tatlım. :Saruboceq: Ben de tüp bebek tedavisindeyim. Bizdeki sorunlar nedeniyle aletle halledemedik. Ama sizler hemen hamişş kaldınız. Bariz sorun yoksa bu alet süper.. :lepi:

Canım çooook güzel bir haber bu. İnşallah yarın katlanır değer bitanem. Ve bu sefer kucağına alırsın inşallah tatlım. :Saruboceq: Ben de tüp bebek tedavisindeyim. Bizdeki sorunlar nedeniyle aletle halledemedik. Ama sizler hemen hamişş kaldınız. Bariz sorun yoksa bu alet süper.. :lepi:

İnşallah değerim sağlıcakla katlanır bende burdan haber ederim size. sizin içinde hayırlısı olsun canım. Rabbim çok uğraştırmadan gönderir inşallah sizede meleğinizi.a.s.

canııııııımmmmmmmmmmmmm ayyyy gözlerim doldu......ağlıyorum.....nasıl sevindim alatamammmŞeniz

ne yazacağımı şaşırdım...özele cvp yazmıştım....buraya yazdıklarını görmemiştim:dance: canım arkadaşım benim:teytey:......dualarımız kabul oldu bakkkkaydirigubbakcemile2...ah güzelim sakın korkma her şey yolunda gidecek merak etme...inan buna Rabbim bu sefer yüzüne bakacak...hep dua ettim bundan sonra daha çok edicem hiç merak etme....yaşasııııııııııııın:sm_cool:delikafadulden:lepi:

RABBİM yüzüne baksın...Allahım en kısa zamanda mucizeni göndersin canım...bak ne güzel yavaş yavaş artıyoruz:dance::teytey:hihoyyyt

Merhaba arkadaşlar bende epeydir kayıtlıyım aslında bu siteye ancak uzaktan arada bir takip ediyordum.3.5 senelik evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama kendi denemelerimizle olmadı en sonunda birde clearblue kolay hamilelik monitörünü almaya karar verdim. son adetimin ilk gününde kullanmaya başladım ben polikistik over hastasıyım kullandığım ilk ayın 18. gününde en yüksek kademeyi gösterdi alet 2 gün üst üste üstelik çok sevindim ve o gün denedik şimdi sonucu bekliyoruz normalde adetlerim düzensizdir.umarım yumurtlama gününü doğru tespit etmiştir alet ve hamileyimdir. isteyen herkesin duaları kabul olurum umarım.

Merhaba arkadaşlar bende epeydir kayıtlıyım aslında bu siteye ancak uzaktan arada bir takip ediyordum.3.5 senelik evliyim yaklaşık 1 yıldır çocuk için uğraşıyoruz ama kendi denemelerimizle olmadı en sonunda birde clearblue kolay hamilelik monitörünü almaya karar verdim. son adetimin ilk gününde kullanmaya başladım ben polikistik over hastasıyım kullandığım ilk ayın 18. gününde en yüksek kademeyi gösterdi alet 2 gün üst üste üstelik çok sevindim ve o gün denedik şimdi sonucu bekliyoruz normalde adetlerim düzensizdir.umarım yumurtlama gününü doğru tespit etmiştir alet ve hamileyimdir. isteyen herkesin duaları kabul olurum umarım.

arkadaşlar benim ilk hamileliğimde 1 yıl stresten hamile kalamamıştım ve bir doktora gittim.tüm testler yapıldı ve hiç birşey çıkmadı biz günü tutturamıyormuşuz veya stresten mi artık 1 yıl olamdı.doktor beni yumurtlama günlerime gelen günlerde gün aşırı muayenahanesine çagırdı ve yumurtalarımı takibe aldı.ve yumurtamın olgunlaştığını ve çatladığını söyledi.o günden sonrada hasta olmanı bekleyeceğiz hasta olursan gel olmazsan haberim olsun dedi ve o ay hamile kaldım şimdi 5 yaşında oğlum var ne günlerdi unutmak imkansız.yani doktora gitmek istemiyorsanız bilmem ama o kadar para vermeye gerek varmı siz karar verin.herşey gönlünüzce olsun iyi geceler....

Canım alet kesinlikle doğru tespit ediyor. Spermlerde sorun yoksa bu alet gerçekten çok güzel. Ben almıştım ama spermlerde sorun olduğu için sorun elde edemedik. 2 arkadaşımız hamile kaldı. Ben aletten çok memnundum. Verdiğin paranın hakkını veriyor. İnşallah ilk aydan hamilee kalmışsındır. :Saruboceq:

Back