Tamam bitanem. Uğrarım arada. İnşallah bizler de hamişş kalırız tez zamanda. :CüvCüv: :CüvCüv:
nevrosky canım, bu aleti kullanan bi sen bide ben kaldık. sık sık uğrada yalnız kalmıyim ben.a.s.
zeze canım senin nasıl gidiyor? ne zaman gidiyorsun doktora kese ve kalp atışları için?
canım c.tesi sabah randevum var...çok stresliyim:çok üzgünüm:umarım korktuğum şeyler başıma gelmez...bunun dışında güzel haber sigarayı bıraktımkaydirigubbakcemile5..canım istiyo ama 5 gündür içmiyorum...biraz yememe içmeme dikkat etmeye başladım..aslında kilo sorunum da var:bbo: o yüzden ekmek yemiyorum..sebze ve meyveye ağırlık vermeye çalışıyorum..işte böyle canım..yarını da atlatsak c.tesi gelse..Allahım korktuğumuz şeyleri başımıza vermesin..
sen beklemede misin?monitöre devam di mi?listemizi de gördüm:smiley-cool: beni yalnız bırakmayın orda..çabuk gelin yanıma:dance: dualarım her daim sizler için Allahım...duysun sesimizi...yavrularımıza kavuştursun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
korku yok. iyi düşünüceksin iyi olucak inşallah. cumartesi hayırlı haberleri verirsin.
monitörü kullanmaya devam tabi. zaten ikinci ayım bu. bu sabah ikinci kademe göründü. tüp bebek düşünür olduk ya, sadece oyalanıyorum işte. İnşallah hemen geliriz listeye yanına.:1hug:
canım..endişelerimi yenemiyorumm:çok üzgünüm:..sabah akşam hatta derste bile Allahım bağışla yavrumuzu bize, nolur onu da alma diye dua edip duruyorum..sağ salim kucağıma alıp büyütebilecek miyim acaba diye düşünüyorum..Rabbim aynı acıları yaşatmasın...tekrar aynı şey başıma gelirse naparım bilmiyorum..böyle endişe ederek ona zarar vermekten de korkuyorum..eşimin ailesine bile söylemedik..annem biliyo sadece bir de siz...yasin okuyup yüreğimi ferahlatmaya çalışıyorum canım..sana da dualarımı yolluyorum..Rabbim kabul etsin..
ben de 3 ay kullandım...kademenin yüklselmesi ii canım..yumurtlama da sorun yok demekki ne güzel...oyalan tabi..ama belli mi olur bakarsın sürpriz yapar bebişin sizi de beni de sevindirirkaydirigubbakcemile2Şeniz..
merhaba clearbluenin güzel hatunları uzun zamandır uğramıyordum daha doğrusu artık herkes aleti kullanmayı bıraktı topiğe yazmıyordur diye düşünüyordu ama pes etmeyenler varmış ne güzel nevrosky cim söyleyince aletle bir hamişimiz oldu diye bi uğrayayım dedim zeze arkadaşım tebrik ederim seni allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin wannababy birde sen kalmışsın bu aleti kullanan inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursun bende bu aleti almaya niyetlenmiştim nevronun sayesinde ama olmadı gelişmeleri hep takip ettim sorunu olmayanlar için dgüzel bir şeçenek nevrocum ve wannababy umarım tez zamanda hamiş kalırsınız allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu
ÇALIŞSIN CLEARBLUE'LER GELSİN BEBELER:)))
merhaba clearbluenin güzel hatunları uzun zamandır uğramıyordum daha doğrusu artık herkes aleti kullanmayı bıraktı topiğe yazmıyordur diye düşünüyordu ama pes etmeyenler varmış ne güzel nevrosky cim söyleyince aletle bir hamişimiz oldu diye bi uğrayayım dedim zeze arkadaşım tebrik ederim seni allahım hayırla ve sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin wannababy birde sen kalmışsın bu aleti kullanan inşallah tez zamanda sende bebeğine kavuşursun bende bu aleti almaya niyetlenmiştim nevronun sayesinde ama olmadı gelişmeleri hep takip ettim sorunu olmayanlar için dgüzel bir şeçenek nevrocum ve wannababy umarım tez zamanda hamiş kalırsınız allahım sizlerede yaşatsın bu duyguyu
3 kaybı olan biri olarak ne kadar endişelendiğini çok iyi anlıyorum. senin kaybın benimkilerden çok farklı ama yinede pozitif düşün. yarın hayırlı haberlerle dönersin inşallah. Rabbim tüm dualarını kabul etsin. bizede dua ettiğin için Allah senden razı olsun. bebişinide sağlıcakla sana bağışlasın inşallah.a.s.
alet kademeleri göstermeye devam ediyor ama benim kasıklarım çok ağrıyor. hele bugün adet sancısı gibi. bu ay farklı mı büyüyorlar ne?
hadi inşallah canım...yumurtalar bi güzellik yapsın sanahihoyyyt..çok sevindim inan..
ben yine dün gece uyuyamadım stresten..keseye benzer bişey var dedi doktor:uhm:..rahimin içindeymiş..büyük ihtimalle dış gebelik değil dedi..bu 11 haftalık dönemde düşük olabilir dedi:çok üzgünüm:..her gebelikte olduğu gibi riskli bi dönemdesin,dikkat etceksin,yumurta ve sperm kaliteliyse tutunur,değilse zaten doğal seleksiyon gereği elenir,dedi..yalnız kistik yapılar görünüyo dedi..o biraz canımı sıktı..doktor çok üstünde durmadı nedense..östrojen hormonu arttığı için normalmiş ama..canım sıkıldı..2 hafta sonra tekrar gitcez inşallah o zaman net olarak keseyi görürüz..
klomen kullandığım için,rahmi desteklesin diye progestan ve folbiol verdi..kullanıyoz..bunların hepsi bahane canım...Rabbim ömür verdiyse tutunacak..yoksa.:1no2:....Allah a karşı gelinmez ...tek yapabildiğim dua etmek..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hadi inşallah canım...yumurtalar bi güzellik yapsın sanahihoyyyt..çok sevindim inan..
ben yine dün gece uyuyamadım stresten..keseye benzer bişey var dedi doktor:uhm:..rahimin içindeymiş..büyük ihtimalle dış gebelik değil dedi..bu 11 haftalık dönemde düşük olabilir dedi:çok üzgünüm:..her gebelikte olduğu gibi riskli bi dönemdesin,dikkat etceksin,yumurta ve sperm kaliteliyse tutunur,değilse zaten doğal seleksiyon gereği elenir,dedi..yalnız kistik yapılar görünüyo dedi..o biraz canımı sıktı..doktor çok üstünde durmadı nedense..östrojen hormonu arttığı için normalmiş ama..canım sıkıldı..2 hafta sonra tekrar gitcez inşallah o zaman net olarak keseyi görürüz..
klomen kullandığım için,rahmi desteklesin diye progestan ve folbiol verdi..kullanıyoz..bunların hepsi bahane canım...Rabbim ömür verdiyse tutunacak..yoksa.:1no2:....Allah a karşı gelinmez ...tek yapabildiğim dua etmek..Rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
nevrosky, niye avatarında yastayız yazıyor canım. kimseye birşey olmasın, kimse üzülmesin ya.(
Canım bir arkadaşımız ikizlere hamileydi. Yaklaşık 18. haftasında talihsiz bir şekilde meleklerini cennete uğurladı. Üzgünüz bu yüzden. senağlama
canım, moralini hiç bozma. doktorlar hep kötüyü söylüyorlar. hiç doktora gidipte güle oynaya çıktığımı bilmem. hele hele şu son 3 senedir. dediğin gibi ömrü varsa zaten gelicek. sen bol bol dua et ve Rabbim'e sığın. bende senin için dua edicem. eminim iki hafta sonra kalp atışını bile duyacaksın.
cuma günü kasıklarım çok ağrıyo bu sefer farklı mı büyüyorlar ne dedim. bu sabah 3. kademeyi gösterdi alet. alete göre 13. günüm. ama adetim gün içinde geldiği için ben ertesi sabah başlatmıştım, yani 14. günüm. geçen ay 17. günde görmüştüm 3. kademeyi. bu ay demek ki daha çabuk geliştiler. önümüzdeki 3 gün yoğun geçicek.:jeyyar:
sen 3. kademeyi gördüğün ve ertesi gün mü çalışmıştın?
sağol canım...Allah razı olsun..dualarımızı kabul etsin inşallah...canım biz 2.kademyi görünce başladık..gün aşırı..3.kademede hergün..zaten 3.kademeyi iki gün görmüştüm...yalnız ben ilişkiden sonra dizlerimi karnıma çekip 40-45 dakika bekledim..zor oluyo ama napalım..yapabildiğin kadar geç duş al olur mu..Allah affeder canım..ben de diğer topikte bu yolla hamile kalan bi arkadaştan öğrenmiştimhadi kolay gelsinkaydirigubbakcemile3
şaka bi yana Allahım inşallah yüzünüze bakar..benim de dualarım seninle canıma.s.
3. kademeyi iki gün gösteriyor zaten canım. benim dün ilkti, bugünde ikinci kez gösterdi. biz elimizden geleni yapıcaz gerisi Rabbime kalmış artık. bende belime yastık koyup yatıyorum sonra da sabaha kalkıyorum. Allah affetsin.
Canım aklına kötü şeyler getirme. Allahım hayırlısını versin. Dualarımız seninle. Allahım inşallah yavrunu sana ve eşine bağışlar. Bol bol dua et ve kendine dikkat et. Doktor tavsiyelerine uy. a.s.
inşallah canım inşallah...hayırlısı olsun...sağlıkla gelsin...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?