valla helal olsun senin monitöre:roflol: benimki daha çözemedi zavallıcık napsın ne zaman geleceği belli olmuyo ki:mymeka: ben yarını bekliyorum canım..ama umudum yok..her an gelebilir..iyi dileklerin için sağol..kendim aşılamaya hazırlıyorum..malum p.tesi okullar açılıyo..artık sevk alcaz,izmir e gitcez..biraz zor olcak ama napalım:çok üzgünüm:kafam dağılsın biraz ii olcak..hepimiz hakkında hayırlısı
ha canım bi de bir şey sorcam sana aklıma gelmişken..sen aşılama için heyet raporu çıkardın değil mi? 1 çocuğu olanlar parayı kendi ödüyomuş sanırım..bilgin var mı? benim de 2 sene önce olmuş,ama vefat etmişti..bana heyet raporu verirler mi?bilgin varsa beni bilgilendir nolura.s.
ümitsiz olma, belki de bebişin seninledir. ama olmazsa da olumlu bir şekilde aşılamana bak.
raporlar hakkında hiçbir bilgim yok canım. ben aşılamayı sgk ile anlaşması olan özel bir yerde yaptırmıştım. iki kere yaptırdım, her biri yaklaşık 1000 tl ye geldi bize. şimdi o kurumun sgk anlaşması bitmiş diye duymuştum bakalım napıcam şimdi.
zaten bir çocuğum olduğu için ister aşılama olsun ister tüp ilaçları devlet karşılamıyor. ilaçları hep cepten ödedik. ama senin durumun ne olur bilemem. sonuçta bir çocuğun olmuş ama yaşayan bir çocuğun yok. sonuçta çocuksuz sayılırsın. ama bu durumda da sen doğal yollardan kalabiliyorsun, ilaçları karşılamayız derlerse şaşırmam.
gerçi inaşallah gerek kalmaz.
sağol canım..Allah yardımcınız olsun..umarım eşin ikna olur..senin çok istediğini görünce kabul eder de bir an önce başlarsınız tedaviye..keşke gerek kalmasa ama
tedaviyi karşılayamayız derlerse ben de şaşırmayacağım:çok üzgünüm:..cevabın için sağol..
noldu canım, var mı gelen giden? bir test yapsaydın keşke. İnşallah müjdeli haberi verirsin.
tedavi için eşimi ikna kolay aslında. asıl kendimi ikna işi daha zor. bu sabah uyandığımda acaba temmuz da mı bir daha aşılama denesem diye düşünüyordum. 3 kayıptan sonra çok korkuyorum.
birde acını tazelemek istemem ama avatarında ki bebek kaybettiğin bebeğin mi? İnşallah üzmemişimdir seni.
canım ben aslında bugün idrar testi yaptım ikinci çizgi silikti...ağladık eşimle acaba doğru mu diye yarın kesinleşicek işte...sersem gibiyim...nolur dualarını eksik etme...
bu arada bir kaç ay sonra eşimle bir tüp bebek merkezine gidip konuşucaz. artık aşılamamı olur, tüp bebek mi olur bilemem. ben aşılama için kandırabilirmiyim eşimi diye düşünürken eşim tüp bebek konusunu kendi açtı. hakkımızda hayırlısı artık.
bu arada sen klomen+çatlatma iğnesimi kullanmıştın?
canım çok sevindim..en kısa zamanda başlayın tedavinize..bekletmeyin meleğinizi:)hayırlı olur inşallah..
canım kan sonucuna göre 3-4 haftalık hamileyim ama keseyi göremedik..c.tesi tekrar çağırdı doktor..inşallah dış gebelik değildir...doktor neden çatık kaşlısın istediğin oldu,gülsene biraz diyor,yaşadıklarımı bilmiyor ki..çok korkuyorum canım..Allahım bu bebeiğimi de almasın..bana bağışlasın...
ben sadece klomen kullandım..adetin 10.günü doktor çağırdı, 3-4 yumurtan var ,ortalama 10mm. dedi..ilaca tepki vermişsin,güzel dedi doktor..çatlatma iğnesinin adını da verdi..sevindik ama 3 gün sonra kontrole gittiğimizde yumurtalar büyümemişti hala 10 mm.di düşün..bir daha gelmene gerek yok, adet olunca gel dedi doktor..çatlatma iğnesini de almadık,ağlaya ağlaya eve döndük biz..ben bu arada monitörü kullanmaya devam ettim, bi umut işte..iyi ki kullanmışım yumurtanın çatladığını öğrenemezdim..o günleri kaçırabilirdik..Allah büyük canım..sana da versin yavruna kardeş inşallah...güzel haberlerini sabırsızlıkla bekleyeceğim..a.s.
Rabbimden umut kesilmez. ne güzel sende bunun bir örneği oldun. dediğin gibi aleti kullanmasaydın yumurta nasıl olsa çatlamıycak diye önemli günleri kaçırabilirdin.
tekrar tebrik ederim. Rabbim sağlıcakla kucağına aldığını da gösterir inşallah.:1hug:
Allah büyük canım..sakın sen de yitirme umudunu..burada bekliyor olacağım..monitörü kullanmayı bırakma canım..ben klomen kullanmıştım ama monitör yanılmadı...Rabbime binlerce şükürler olsun ki bu günleri gösterdi..kucağıma da verse sağsalim:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı başına inşallah inşallah..çok umutluyum canım..oğluşuna dua ettirdin mi canım..onun kalbi tertemizdir,kardeş istesin,hepiniz için..Rabbim kabul eder inşallaha.s.
umudumu yitirirsem ölürüm zaten. nefes aldığım sürece umudum var di mi? oğluşum her gece kardeş diye dua ede ede uykuya dalıyo zaten. Rabbim o günahsızımın dualarını kabul eder inşallah.
zeze26 ; canım seni tebrik ediyorum. :hooray:Bu aletle hamile kalmayı başaran ilk kişi sensin. :lepi:
Ben de 2008 Haziran'dan beri kullanıyorum. Henüz gebelik elde etmiş değilim. Bizde morfoloji bozukluğu var.
İnşallah sağlıkla kucağına alırsın bitanem bebeğini. :Saruboceq: Çok sevindim. :sm_cool: Bu aleti kullanarak hamile kalan birilerini görmek çok güzel. :teytey:
canım nevroskim...Allah razı olsun..monitör hakkında bana çok yardımcı oldun..gerçekten monitörü bıraksaydım..en önemli günleri kaçırırdım çünkü yumurtam klomene rağmen büyümemişti..tabi ben bu arada incir ve keçboynuzu kürü de kullandım..artık hangisi, ilaç mı kürler mi vesile oldu bilmiyorum..Rabbim izin verdi...
canım bizde de morfoloji ve hareket sorunu çıktı,bu ay olmasaydı,aşılamaya geçecektik..daha önce yazışmıştık hatırlıyorsan..hatta senin tavsiyenle 15 gündür ECA plus selenyum içiriyorum eşime...Allah büyük canım benim umudunu kaybetme sakın..sen hep umut verdin yazdılarınla bana..biz martta spermiyogramı tekrarlıycaz..sonuçları sna yazarım kıyaslarız..gerçekten faydası oluyor mu görürüz..:1hug:
senin hamilelik haberini bi alsam...dünyalar benim olcak inan..çok dua ediyorum senin için canım..Rabbim geri çevirmesin güzel Allahım:Saruboceq::Saruboceq:
Canım benim ne güzel şeyler yazmışsın öyle. Ne güzel dileklerde bulunmuşsun. Allah senden razı olsun. :Saruboceq: Allah seni ve bebeğini nazarlardan korusun.
Umudumu kaybetmeden sabırla beklemeye devam edeceğim. İnşallah ben de sana güzel haberimi veririm. Duaların için çok sağol. a.s. :1hug: :asigim:
nevrosky canım, bu aleti kullanan bi sen bide ben kaldık. sık sık uğrada yalnız kalmıyim ben.a.s.
zeze canım senin nasıl gidiyor? ne zaman gidiyorsun doktora kese ve kalp atışları için?
inşalllaaaaaah...Rabbim senin hamilelik haberini almayı da nasip etsin bana burdan..en kısa zamanda:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aynı şeyleri yaşadık canım..bilmez miyim..umutsuzluğa kapılak en büyük engel bizler için...bizi en iyi biz anlarız...dualarım bitmeyecek sizin içina.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?