bir sorum var size arkadaşlar bugün eşim clearblue digital ovülasyon testi almış.ben aralık ayının 18 inde regl oldum bir çok yazı okudum yumurtlamasını 14.gün bilenler bu test sayesinde 19.gün olduğunu anlamışlar v.b.ben şimdi 12 veya 13 ocakta tekrar regl olcam bu testi genede şimdi yapayımmı yoksa adetimi bekleyip kendi bildiğim gibi 14.günümdemi yapayım kullanan varsa yardımcı olsun lütfen.bide bunun içinde 7 tane test kartuşu var bunlar bitince ben tekrardan bu kartuşları temin edebilirmiyim yoksa gene cihazla birliktemi almam gerekiyor.???
bende dün kullanmaya başladım aleti. aldığımda aşılama aşamasındaydım, sonra kürtaj olmak zorunda kaldım vs.. vs.. kürtaj sonrası ikinci adetim ve artık başlamamda bir sakınca yoktur herhalde.
bu arada alet komplike gibi duruyor ama oldukça kolaymış. en azından şimdilik. bakalım test istemeye başlayınca becerebilecekmiyim?-tatlicadiarzu-
şimdi bu alet ikinci kademeyi gösterir göstermez çalışmalaramı başlanıyor? hergün mü yada yine günaşırı mı?
Canım ikinci kademeden sonra çalışmalara başlıyorsun. Gün aşırı olup olmaması sperm kalitesine bakar. Sperm sayısı az değilse hergün daha iyi. Ama az ise gün aşırı olması lazım canım. a.s.
benim yarın 6. günüm ve alet benden test isteyebilir(genelde 6. gün başlıyormuş ya). şimdi sabah aleti açtığımda test isterse ben testi yapana kadar alet kapanır. tekrar açtığımda 7. güne mi geçmiş olucak? yada testi yapana kadar kapanmıyor mu? yardım!!!
ben 9.gün, yani bugün, ikinci kademeyi gördüm. bu iyi bir şeydir herhalde.:uhm::uhm::uhm:
Tabiki iyi bir gelişme. kaydirigubbakcemile2 3. kademeyi 3-4 gün içinde görürsün sanırım. süprizzzzz
birşey daha canım. 3. kademe göründüğünde yumurta çatlayıp bitmiş mi oluyor? yoksa 3. kademe göründükten sonra 24-36 saat arası çatlıycak mı demek?
mb kızlar bu ay bende ovulasyon testi aldım çift çizgiyi gördüm bu akşam hayırlı inş. ben internetten aldım dijital değil o kitleri deneyip hamile kalan varmı acaba.26 günde bir adet oluyorum 11. çift çizgiyi gördüm
Canım 2. kademede gün aşırı ilişki olabilir. Her gün olmasına gerek yok bence. 3. kademeyi görünce üst üste iki gün olabilir. Ama sperm sorunu yoksa tabi. Varsa ilk gördüğün ve bir gün boşluktan sonraki gün. Kademe göüldükten 24-36 saat sonra çatlıyor evet. a.s. İnşallah bu ay olur. :Saruboceq: :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?