bu aleti uzun zamandır mı kullanıyorsunuz arkadaslar
bende almayı düşünüyorum
ben bu kasım ayında kullandım ilk kez, ne yüksek seviyeyi ne de en yüksek seviyeyi gösterdi monitör..çok yıprattı beni o iki hafta..şimdi 21 aralık adet tarihimi bekliyorum..doktorum, bu ay da kullanın ,yine lh yükselmezse yumurtlama olmuyor demektir,destekleyici ilaçlara başlarız dedi..
beklemek..sabretmek..ağlamak yine beklemek..günlerim böyle geçiyor işte..
Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun..
arkadaslar bu ne ya bu kadfar pahalı tek tek alamıyomuyuz bunu kustusuyla cok pahalı tek alsak ne kadar tutar acab cok pahalı valla.
arkadaşlar merhaba.doktorumun tavsiyesi ve bu forumdaki arkadaşların (özellikle nevrosky)heveslendirmeleri :)) ile aldığım bu monitörü bu ay ilk defa kullandım. çok umutlu değildim bu aydan.çünkü ilk aydan tanımayabilir deniliyordu arkadaşlar tarafından.fakat bugün 10.günüm ve bu sabah 3.seviyeyi gördüm.inanamadım.çünkü dün 1.seviyeydi.böyle olabiliyormuş.(hormon sıçraması)bu nedenle almak isteyen ve benim gibi başta tereddütleri olan herkese tavsiye ediyorum.ve bu forumu açıp bana bu umutlu yolda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ve en kısa zamanda küçük meleklerimizi kucaklarımıza almamız dileklerimle.
Canım ilk ayda bu durum olabilir. Benim de 2 ay tanımamıştı. Ama şükür şimdi aramız iyi.. Biraz zaman tanı. yalnız doktorun bu ay da olmazsa yumurtlama olmuyordur , tedaviye başlayalım yaklaşımını hiç samimi bulmadım ben. :dilcikar:
meraba nevroski,yazdıklarını baştan sona okudum..hiç umudunu yitirmemişsin..buna hayran kaldım..mükafatını alacağına inanıyorum..Allah muradına erdirsin inşallah..benim son 1 yıldır adetlerim düzensiz..en son 5 ay önce şu adetin 3.günü yapılan testten yaptırdım herşey normal görünüyor dedi doktorlar..ama benim dikkatimi çekti ; LH ve E2 hormonlarım yani yumurtlamayı sağlayanlar,referans değerin altında(pre-ovulatör dönemde)..yumurtlama olmamasından endişeleniyorum..zaten doktorum ultrason sonucuna göre geç yumurtladığımı söyledi..clearblue da bu ay hiç yükselmeyince moralim çok bozuldu..yine senin yazdıkların biraz yüreğime su serpti..bu ay da kullanıcam, adetimi bekliyorum.. ben 2 yıl önce normal yoldan hamile kalmıştım fakat bebeğim 6.gün vefat etti..sebebi bulunamadı..yaşadıklarımı yaşayanlar bilir..kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra kaybetmek çok acı..şimdi uzun zamandır denememize rağmen olmuyor..senağlama biliyorum stres baş düşmanımız ama..baş edebilsek keşke..bu siteye girdiğimden beri hiç tanımadığım sizler için inanın her gün dua ediyorum..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..:Saruboceq:
meraba nevroski,yazdıklarını baştan sona okudum..hiç umudunu yitirmemişsin..buna hayran kaldım..mükafatını alacağına inanıyorum..Allah muradına erdirsin inşallah..benim son 1 yıldır adetlerim düzensiz..en son 5 ay önce şu adetin 3.günü yapılan testten yaptırdım herşey normal görünüyor dedi doktorlar..ama benim dikkatimi çekti ; LH ve E2 hormonlarım yani yumurtlamayı sağlayanlar,referans değerin altında(pre-ovulatör dönemde)..yumurtlama olmamasından endişeleniyorum..zaten doktorum ultrason sonucuna göre geç yumurtladığımı söyledi..clearblue da bu ay hiç yükselmeyince moralim çok bozuldu..yine senin yazdıkların biraz yüreğime su serpti..bu ay da kullanıcam, adetimi bekliyorum.. ben 2 yıl önce normal yoldan hamile kalmıştım fakat bebeğim 6.gün vefat etti..sebebi bulunamadı..yaşadıklarımı yaşayanlar bilir..kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra kaybetmek çok acı..şimdi uzun zamandır denememize rağmen olmuyor..senağlama biliyorum stres baş düşmanımız ama..baş edebilsek keşke..bu siteye girdiğimden beri hiç tanımadığım sizler için inanın her gün dua ediyorum..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..:Saruboceq:
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam tüp bebek denememde başarısız sonuçlandı :çok üzgünüm:artık geçmişe değil önüme bakmaktan başka çarem kalmadı mart gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz bu zaman zarfında pek kk girmeyi düşünmüyorum çünkü bu bebek sendromundan biraz uzaklaşmam gerekiyor dilerim sizlerden bu zaman zarfında güzel haberler gelir öpüyorum COLOR]
selam kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam tüp bebek denememde başarısız sonuçlandı :çok üzgünüm:artık geçmişe değil önüme bakmaktan başka çarem kalmadı mart gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz bu zaman zarfında pek kk girmeyi düşünmüyorum çünkü bu bebek sendromundan biraz uzaklaşmam gerekiyor dilerim sizlerden bu zaman zarfında güzel haberler gelir öpüyorum COLOR]
Canım bebeğin için çok üzüldüm. Çok büyük bir acı.. :a015: senağlama Allahım inşallah tez zamanda yeni bir melek gönderir sana ve hiç almaz. Uzun bir ömür , güzel bir gelecek de nasip eder yavruna. a.s. :Saruboceq:
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim nevroskicim..bu ay duphastonla adet görücem yine..fibrokistim mi ne varmış...sanırım 2 ayda bir yumurtluyomuşum..senin bilgin vardır ben yine monitörü kullanayım mı adetin 1.gününden itibaren?çünkü aradan çok zaman geçmiş olacak
umutlar yeni yıla kaldı..yeni yıl yeni umutlar demek değil miyerimseniben
arkadaşlar neden kimse uğramıyor bu foruma.aleti kullanmayı bıraktınızmı?yoksa güzel haberler aldınız artık ihtiyaçmı kalmadı?umarım ikincisi olmuştur.:)))
arkadaşlar neden kimse uğramıyor bu foruma.aleti kullanmayı bıraktınızmı?yoksa güzel haberler aldınız artık ihtiyaçmı kalmadı?umarım ikincisi olmuştur.:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?