Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ben bu kasım ayında kullandım ilk kez, ne yüksek seviyeyi ne de en yüksek seviyeyi gösterdi monitör..çok yıprattı beni o iki hafta..şimdi 21 aralık adet tarihimi bekliyorum..doktorum, bu ay da kullanın ,yine lh yükselmezse yumurtlama olmuyor demektir,destekleyici ilaçlara başlarız dedi..
beklemek..sabretmek..ağlamak yine beklemek..günlerim böyle geçiyor işte..
Allah buradaki herkesin yardımcısı olsun..

arkadaslar bu ne ya bu kadfar pahalı tek tek alamıyomuyuz bunu kustusuyla cok pahalı tek alsak ne kadar tutar acab cok pahalı valla.

arkadaşlar merhaba.doktorumun tavsiyesi ve bu forumdaki arkadaşların (özellikle nevrosky)heveslendirmeleri :)) ile aldığım bu monitörü bu ay ilk defa kullandım. çok umutlu değildim bu aydan.çünkü ilk aydan tanımayabilir deniliyordu arkadaşlar tarafından.fakat bugün 10.günüm ve bu sabah 3.seviyeyi gördüm.inanamadım.çünkü dün 1.seviyeydi.böyle olabiliyormuş.(hormon sıçraması)bu nedenle almak isteyen ve benim gibi başta tereddütleri olan herkese tavsiye ediyorum.ve bu forumu açıp bana bu umutlu yolda yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler ve en kısa zamanda küçük meleklerimizi kucaklarımıza almamız dileklerimle.

bu aleti uzun zamandır mı kullanıyorsunuz arkadaslar
bende almayı düşünüyorum

Canım ben haziran ayından beri kullanıyorum. Bu alet genelde sebepsiz infertilitelere yani sorunu olmayanlara yarar. Hani gününü tutturamayanlar. Veya gün aşırı ilişki yapmak istemeyenler için. Eğer öyleyseniz alın derim. Ben şikayetçi değilim. Verdiğim paraya hiç acımıyorum. Çünkü rahatım. O bana söylüyor ve biliyorum. Bizim spermlerde morfoloji bozukluğu var. Belki yolumuz daha var ama ben onunla yol almaktan memnunum. İnşallah yolum kısalmıştır , sonuna yaklaşıyorumdur. Allah hakkında hayırlısını versin arkadaşım. a.s.

Canım ilk ayda bu durum olabilir. Benim de 2 ay tanımamıştı. Ama şükür şimdi aramız iyi.. Biraz zaman tanı. yalnız doktorun bu ay da olmazsa yumurtlama olmuyordur , tedaviye başlayalım yaklaşımını hiç samimi bulmadım ben. :dilcikar:

arkadaslar bu ne ya bu kadfar pahalı tek tek alamıyomuyuz bunu kustusuyla cok pahalı tek alsak ne kadar tutar acab cok pahalı valla.

Canım tek tek almak derken neyden bahsediyorsun. Çubuktan bahsediyorsan bir ayda en az 10 tane kullanıyorsun zaten. Bir kutu iki ay gidiyor herşey normal giderse , yumurtlaman 15. güne kadar olursa. Yoksa devam ediyorsun. Sanırım sen kullanılışını yanlış anladın. a.s.

Hayırlısı olsun canım. İnşallah hamişş kalırsın. Seni heveslendirmişim demek. Hamile kalmanı çok isterim o zaman. Şanslısın ki 1. aydan 3. seviyeyi görmüşsün. İnşallah ilk aydan hamişş kalırsın. eğer çok engel teşkil eden bir sorununuz yoksa , yaş problemi yaşamıyorsanız bu aletle gebelik elde etmenizi tavsiye ederim. Ama çok uğraşmaşsın umarım. Bu arada doktorun tavsiye etmesi de beni mutlu etti. Demekki doktorlar tarafından da takdir görüyor.

Aramıza hoşgeldin. :1hug: Allah gönlüne göre versin canım. a.s.

meraba nevroski,yazdıklarını baştan sona okudum..hiç umudunu yitirmemişsin..buna hayran kaldım..mükafatını alacağına inanıyorum..Allah muradına erdirsin inşallah..benim son 1 yıldır adetlerim düzensiz..en son 5 ay önce şu adetin 3.günü yapılan testten yaptırdım herşey normal görünüyor dedi doktorlar..ama benim dikkatimi çekti ; LH ve E2 hormonlarım yani yumurtlamayı sağlayanlar,referans değerin altında(pre-ovulatör dönemde)..yumurtlama olmamasından endişeleniyorum..zaten doktorum ultrason sonucuna göre geç yumurtladığımı söyledi..clearblue da bu ay hiç yükselmeyince moralim çok bozuldu..yine senin yazdıkların biraz yüreğime su serpti..bu ay da kullanıcam, adetimi bekliyorum.. ben 2 yıl önce normal yoldan hamile kalmıştım fakat bebeğim 6.gün vefat etti..sebebi bulunamadı..yaşadıklarımı yaşayanlar bilir..kucağına alıp kokusunu duyduktan sonra kaybetmek çok acı..şimdi uzun zamandır denememize rağmen olmuyor..senağlama biliyorum stres baş düşmanımız ama..baş edebilsek keşke..bu siteye girdiğimden beri hiç tanımadığım sizler için inanın her gün dua ediyorum..Allah hepimiz hakkında hayırlısını versin..:Saruboceq:

Canım bebeğin için çok üzüldüm. Çok büyük bir acı.. :a015: senağlama Allahım inşallah tez zamanda yeni bir melek gönderir sana ve hiç almaz. Uzun bir ömür , güzel bir gelecek de nasip eder yavruna. a.s. :Saruboceq:

cnm yaşadıkların çok acı allah sana sabır versin seni çok iyi anlayabiliyorum umarım tekrar hamile kalırsın bunu tüm kalbimle diliyorum azimle devam et bende başaramadım ama asla pes etmeyeceğim

selam kızlar nasılsınız ben pek iyi sayılmam tüp bebek denememde başarısız sonuçlandı :çok üzgünüm:artık geçmişe değil önüme bakmaktan başka çarem kalmadı mart gibi tekrar denemeyi düşünüyoruz bu zaman zarfında pek kk girmeyi düşünmüyorum çünkü bu bebek sendromundan biraz uzaklaşmam gerekiyor dilerim sizlerden bu zaman zarfında güzel haberler gelir öpüyorum COLOR]

teşekkür ederim..Allah dayanma gücü versin sana da canım..bana söylenen hep şuydu bu bir sınav..hepimiz bir sınava tabi tutuluyoruz..isyan etmek değil sabretmek boynumuzun borcu...inşallah bak marta şurda ne kaldı..beslenmene dikkat et sen vücudunu hazırla Allah emeklerini görür inşallah biz de senden güzel haberler bekliyoruz..a.s.

Canım üzüldüm.. :a015: :çok üzgünüm: Umudunu kaybetme tatlım. Dediğin gibi girme kk'ya. Biraz uzaklaş bu düşüncelerden. Allah yardımcın olsun. İnşallah senin de kollarını dolduracak. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: Kendine iyi bak , Allaha emanet ol. Güzel haberlerle dönersin inşallah. :Saruboceq:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim nevroskicim..bu ay duphastonla adet görücem yine..fibrokistim mi ne varmış...sanırım 2 ayda bir yumurtluyomuşum..senin bilgin vardır ben yine monitörü kullanayım mı adetin 1.gününden itibaren?çünkü aradan çok zaman geçmiş olacak
umutlar yeni yıla kaldı..yeni yıl yeni umutlar demek değil miyerimseniben

Canım sen yine de aleti kullanmaya devam et , ara verme. Yeni yılda inşallah gönlümüzden geçenler gerçek olur. :sm_cool:

selam ernurrrcum ,canım tabiki geçmişe bakma ;sana da bize de kimseye fayda getirmez:1no2: her zaman aynı şeyler olacak ve aynı şeyleri yaşayacak değiliz.ernurrcum bu senin için acı da olsa tecrübe olmuştur en azından sorunun ne olduğunu bilir ona göre tedavi metodu geliştirir bir daha ki denemede sana uygun tedavi seçeneği seçilir sende bu arada zeze26 arkadaşımızın dediği gibi beslenmene dikkat edersin.Mart ayında güzel haberlerini alma dileğiyle:Saruboceq:kendine çok iyi bak seni ne mutlu ediyorsa onu yap arkadaşım:a015:

arkadaşlar neden kimse uğramıyor bu foruma.aleti kullanmayı bıraktınızmı?yoksa güzel haberler aldınız artık ihtiyaçmı kalmadı?umarım ikincisi olmuştur.:)))

arkadaşlar neden kimse uğramıyor bu foruma.aleti kullanmayı bıraktınızmı?yoksa güzel haberler aldınız artık ihtiyaçmı kalmadı?umarım ikincisi olmuştur.:)))

eşimin kuzeni doğum yaptı bugün..arayıp tebrik ettim..annesi sen de bekleme yap artık dedi..yaşadıklarımı bilen yok kisenağlama..clear blue yu kullanamıyorum çünkü adet olamadım aralıkta..duphaston kullandım bitti,bekliyorum..adet olunca kullanıcam işallah ne yapayım ya..Allahım sana açılan ellerimizi geri çevirme:Saruboceq:

Canım c şıkkı. Kullanmaya devam ancak sonuç yok. Alet doğru çalışıyor. Herhangi bir sorun yok. Tam çatlama gösterdiğinin 14. günü de hastalanıyorum. Test edip onaylandı defalarca ama spermler çok nazlı bizim. kaydirigubbakcemile3 Morfolojileri bozuk tatlım. Ama yılmak yok , devammmmmmmmm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…