- 19 Eylül 2007
- 5.340
- 137
- 363
günaydın kızlar nasılsınız aletle ilgili yazılaınızı okudum belkide haklısınız ama ümidinizi kesmeyin lütfen birde artık şuna inandım biz ne yaparsak yapalım ne kadar zorlarsak zorlayalım rabbim nasip etmedimi olmuyor bir arkadaşım 3 aşılama 4 tüp bebek denedi olmadı birde mikroenjeksiyon yaptırdı oda olmadı oda artık olmıyacağını düşündü eğer olcak olsaydı bu kadar tedavi den birisi cevp verirdi dedi ben elimden geleni yaptım kısmet değilmiş dedi yaşı küçük olduğu için evlatlıkta alamadı yaşının dolmasını bekleyip evlat edinecekti aradan 6 ay geçmişti ki arkadaşım rahatsızlandı doktora götürdük doktor bazı kan tahlilleri yaptı ve gözünüz aydın hamilesiniz dedi inanamadık kız şok oldu nsıl olur dedi ama rabbim istedimi ol demesi yetiyor gerisi bahane ben hep yaşımı öne sürüyorum zaman geçiyor diye ama rabbim nasip ederse menepozda bile hamile kalır insan onun katında olmaz diye bir şey yok bizler birazda fazla aktığımız için böyle oluyor hayatımızın anlamı haline gelmiş bebek halbuki daha yşanacak acı ve tatlı o kadar çok şey varki hayatta bebeğimize gel diyoruz stres yparak onu geri itiyoruz umutsuz olmayalım sabır ve duayla rabbimden hayırlısını dileyelim muhakkak bizleri görüyor ve doğru zamanı bekliyor olmasındansa hayırlısyla olması daha iyi haydi kızlar umutsuz olmayın aletle veya aletsiz rabbim isterse olacak pozitif düşünün olumlu olun inançlı olun ki bebeleriniz size koşa koşa gelsin hepinizi seviyorum ve inanın gönülden hepinize hepimize dua ediyorum rabbimden istiyorum ve bekliyorum bir gün mutlaka ama mutlaka güzel son gelecek bebelerimizi kucağımıza alacağız ve buralardan bizim gibi düşünenlere destek olmaya devam edeceğiz