Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

günaydın kızlarnasılsınız hiç moral bozmadan yola devam hadi bu kadar kolaymı pes edeceksiniz bu cimcime ve keratalara karşı kuşanın silahlarınızı savaşa hazır olun onlar değil biz kazanacağız zaferi onlarda bizim rehinelerimiz olarak gelmeyi kabul edecekler elleri mahkum:))

bu arada ernurrcum geçmiş olsun canım allah şifalar versin anneciğine

arkadaşlar bu cihazdan ben de almayı düşünüyorum. çevrenizde gerçekten kullanıp faydasını gören varmı.sizler nasıl ikna oldunuz bu pahalı cihazı almak için?

arkadaşlar bu cihazdan ben de almayı düşünüyorum. çevrenizde gerçekten kullanıp faydasını gören varmı.sizler nasıl ikna oldunuz bu pahalı cihazı almak için?

selam kızlar nasılsınız herkes sanırım monitörü bıraktı kımse eskisi kadar yorum yapmıyor
görkemli sana tavsiyem eşinde veya sende sorun yoksa bu cihazı al sorun varsa boşuna kürek çekersin çünkü bu cihaz normal sağlıklı herhangi bir interfilite sorunu olmayanlar için uygun sizde de sorun varsa boşu boşuna para harcamış olursun streside cabası

Canım ben kullanıyorum. Bırakmadım. Herkes bırakınca yalnız kaldım. kaydirigubbakcemile3 Aletle bir sorunumm yok çok şükür. Bu ay da gösterdi. Ama Allah bilir ne zaman olacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz. a.s.

Sen neler yapıyorsun? hihoyyyt

nevroskyyy iyiyim canım sen nasılsınkaydirigubbakcemile5 hadi inşallah bari sen bu cihazla hamile kalırsın :1rolleyes: bende monitörü bıraktım tüp tedavim dün başladı ama nedense hiç heyecan yok inşallah iyi sonuç alırım hepiniz benim için lütfen dua edin öpüyorumm ...

ernurcum hayırlısı olsun tüp bebeğe başladınız hadi bakalım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
nevrosky sen nasılsın canım sen azim ettin kızım bu aletle hamiş kalırsın inşallaaaaaaaaaaaah
diğer kızlar bıraktı anlaşılan ya sizler memnun kalmayınca benimde alasım gelmedi ya bizde nisanda aşılamaya başlıyoruz kısmetse bakalım
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnn

belenaycim çok tşk ederim hayırlısıyla başladık ama pek içi açıcı değil yumurta sayım çok az bakalım gelişmeler ne gösterecek seninde inşallah hayırlısıyla aşılaman tutar hatta inşallah hamile kalırsında aşılamaya gerek kalmazhihoyyythihoyyyt

belenay hani seninle görüşmüştük ya bende hamile kalamadım daha die dün test yaptım bugünde kan testi yaptırdım 2 bucuk 3 haftalık hamileymişim allah herkesin kalbine göre versin:)hihoyyyta.s.:teytey:kaydirigubbakcemile3

dediğin oldu canım bebeğim sonunda geldi bana 3 haftalık hamileymişim dualarım kabul oldu korktuğum şey başıma gelmedi grşelim yine canımkaydirigubbakcemile3:1hug:

kizlar merhaba.ernur insallah sonuc alirsin. bende olmazsa bu yaz basliycam tup bebege ama islemler nasil bilmiyorum. yorucu ve uzun mu suruyor? yurtdisindan gelicem sonucta..
eftelya hayirli olsun...
umutlu, nevrosky neler yapiyorsunuz????

ilk ay olmustu bazi arkadaslarda boyle yanlis hatirlamiyorsam..seni taniyor ya...

canım tebrik ederimmmmhihoyyyt:CüvCüv: ne güzel bir haber verdin allah tamamına erdirsin

kizlar merhaba.ernur insallah sonuc alirsin. bende olmazsa bu yaz basliycam tup bebege ama islemler nasil bilmiyorum. yorucu ve uzun mu suruyor? yurtdisindan gelicem sonucta..
eftelya hayirli olsun...
umutlu, nevrosky neler yapiyorsunuz????

canım inşallah hayırlısıyla sende hamiş kalırsın,silgicim tüp bebek yorucu değil çokta uzun sürmüyor kişiye göre tedavi süreci değişiyor ama ortalama 15 gün sürüyor benim yarın transferim yapılacak toplam 14 gün sürmüş oluyor hepinizin dualarına ihtiyacım var,tedavi sürecinde sadece stresli oluyorsun ister istemez onun dışında iğnelerin ve ilaçların var hergün geriside allaha kalmış lütfen benim için dua edin çok heyecanlıyım

canım inşallah hayırlısıyla sende hamiş kalırsın,silgicim tüp bebek yorucu değil çokta uzun sürmüyor kişiye göre tedavi süreci değişiyor ama ortalama 15 gün sürüyor benim yarın transferim yapılacak toplam 14 gün sürmüş oluyor hepinizin dualarına ihtiyacım var,tedavi sürecinde sadece stresli oluyorsun ister istemez onun dışında iğnelerin ve ilaçların var hergün geriside allaha kalmış lütfen benim için dua edin çok heyecanlıyım[/QUOTE]

canım biraz geç gordum mesajını ama dualarım her zaman sizlerle.. insallah bu ay senden hayırlı haberi alırız...insallah,insallah,insallah.....a.s.

Canlarımmm merhabalar hepinize. uzun bir bayram tatilinden sonra döndüm sahalara.

Ben aletle devam. Alet benim yaşam stilim oldu. Biz ayrılmaz bir ikiliyiz. Hani hamile kalırsam ondan nasıl ayrılacağım bilemiyorum. :roflol: :roflol:

eftelya66 ; tebrikler bitanem. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :hooray:

ernurrrcum ; inşallah tüp bebek denemende mutlu sona ulaşacaksın. sositososito

belenaycım ; senin de kararın hakkında hayırlı olur inşallah. O zamana kadar da bebiş doğal yoldan gelir dilerim. :teytey:

babyml ; alet ilk zamanlarda tanıma sürecinde öyle yapabilir kafana takma. sengözlerimebaksanab

google , silgi , umutlu99 ; inşallah sizler de tez zamanda meleklerinize kavuşursunuz. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…