arkadaşlar bu cihazdan ben de almayı düşünüyorum. çevrenizde gerçekten kullanıp faydasını gören varmı.sizler nasıl ikna oldunuz bu pahalı cihazı almak için?
selam kızlar nasılsınız herkes sanırım monitörü bıraktı kımse eskisi kadar yorum yapmıyor
görkemli sana tavsiyem eşinde veya sende sorun yoksa bu cihazı al sorun varsa boşuna kürek çekersin çünkü bu cihaz normal sağlıklı herhangi bir interfilite sorunu olmayanlar için uygun sizde de sorun varsa boşu boşuna para harcamış olursun streside cabası
Canım ben kullanıyorum. Bırakmadım. Herkes bırakınca yalnız kaldım. kaydirigubbakcemile3 Aletle bir sorunumm yok çok şükür.Bu ay da gösterdi. Ama Allah bilir ne zaman olacak. Biz elimizden geleni yapıyoruz. a.s.
Sen neler yapıyorsun? hihoyyyt
ernurcum hayırlısı olsun tüp bebeğe başladınız hadi bakalım allah emeklerinizi boşa çıkarmasın
nevrosky sen nasılsın canım sen azim ettin kızım bu aletle hamiş kalırsın inşallaaaaaaaaaaaah
diğer kızlar bıraktı anlaşılan ya sizler memnun kalmayınca benimde alasım gelmedi ya bizde nisanda aşılamaya başlıyoruz kısmetse bakalım
allah kimsenin kucağını boş bırakmasın aminnnn
canım tebrik ederimmmmhihoyyyt:CüvCüv: ne güzel bir haber verdin allah tamamına erdirsinbelenay hani seninle görüşmüştük ya bende hamile kalamadım daha die dün test yaptım bugünde kan testi yaptırdım 2 bucuk 3 haftalık hamileymişim allah herkesin kalbine göre versin:)hihoyyyta.s.:teytey:kaydirigubbakcemile3
kizlar merhaba.ernur insallah sonuc alirsin. bende olmazsa bu yaz basliycam tup bebege ama islemler nasil bilmiyorum. yorucu ve uzun mu suruyor? yurtdisindan gelicem sonucta..
eftelya hayirli olsun...
umutlu, nevrosky neler yapiyorsunuz????
canım tebrik ederimmmmhihoyyyt:CüvCüv: ne güzel bir haber verdin allah tamamına erdirsin
ernur canım tşk ederim amin inşlh tamamına erer allah herkesin gönlüne göre versin bu arada bayramın kutlu olsun öptüm canımkaydirigubbakcemile3a.s.
google insallahhhhhhhhhhh guzel sonucu alirsin. merakla bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?