kızlar herkese selamlar hihoyyyt.
bugun adetimin 15.gunu ve alet hala dusuk gosteriyor, aam eminim ki ben dun-bugun yumurtladım (cunku yumurtladıgım zaman akıntım ve hafif kasık agrım oluyor) bu ay da benden 10dan fazla cubuk isteyecek..
eşimle konuştuk artık aleti kullanmama kararı verdik..6 ay oldu bu aletle ve bir sonuc yok malesef .. bize yaklaşık 650-700 ytlye geldi .. aslında sorun parası da degil ilk başlarda cok inanmama ragmen sonradan guvenim sarsıldı alete eylulde de 20 cubuk harcadım ve 3.kademeyi gostermedi bu ay da ama yumurtlamamın tum belirtileri vardı iki ay da .. aletin bana soyle bir faydası oldu :kendimi daha iyi tanımamı sagladı, bundan da memnunum..
bir de fark ettim ki ben her ay13-14-15-16-17. gunlerimde yumurtluyorum yani yaklaşık olarak, zaten o gunlerde gun asırı calışma yapsak aynı şey:) aletle de işi sansa bırakmamak için aynısını yapıyoruz zaten.. ama aletle her sabah test yapıp sonucunu beklemk sıkıntı verici hele de dusuk çıkarsa , sanki hamilelik testi yapıyomusum da negatif çıkıyomus gibi
bunlar benim fikirlerim katılır ya da katılmazsınız :1closedeyes:
ama aleti alanları ya da almayı dusunenleri etkilemek istemem ; herkesin vucudu tepkileri farklıdır, sorunları farklıdır.. sakın alet işe yaramıyor almayayım diye dusunmeyin, almayı dusunuyorsanız yine de denemenizi öneririm.
sizleri yine de takip edecegim ,inşallah hepimiz hamile oluruz da bebişlerimizi konusacagımız diger topiclerde buluşuruz
hepinizi çooook opuyorum kaydirigubbakcemile3