Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet geldim ama kimsecikler yok. İyi uykular kızlar. a.s.
tünaydınnn kızlarr:teytey: benim sancılar başladı gibi :1rolleyes:bu aydan zaten umudum yoktu
canım yaa dün çok geç saatte gelmişsin ondan karşılaşamadık bitanema.s.
ernurrcum inşallah hakkınızda hayırlısı olur..hepimiz saglıklı sıhhatlı evlatlarımıza kavusuruz inşallah..dun esimle konustuk ve cocogumuz olmazsa diye korktugunu söyledi,garip oldum.sperm tahlili yaptıracak doktor istedi ama sigarayı bıraktı ve biraz zaman gectikten sonra yaptırmak istediğini söyledi.acaba sperm sayısı için keçiboynuzu dışında işe yarayan bişey varmı..
sagol ernurr ama kesinlikle içecegini yada yiyecegini sanmıyorum baska bişeyde yok gibi zaten bakıyorum netten yok yok yok...bende bi kitap önerebilirim ^dogmamıs cocuga mektup^ tavsiye olunur....kızlar bu arada 4-5 gun sag tarafdaki kasıgım agrıyo ara ara......acaba hamilelik olabilirmi daha 20. gunumdeyim
selamm kızlarr,nasılsınız
bugün ancak girebildim ve yazılarınızı okudum aslında hepinize birşey söylemek istiyorum biliyorsunuz hepimiz bu aleti kullanıyoruz olmayıncada moralimiz bozuluyor ve kitapçığında diyorki 6 ay sonunda hala olmuyorsa bir doktora başvurun fakat benim şahsi fikrim sağlıklı çiftlerin bile cocuk sahibi olması 8,9 ay yada 1 yılı bulabiliyor, bu aleti bence yaşı müsait olanlar en azından 8,9 ay denemesi lazım ama bu zaman zarfında olmuyorsa doktora gitmekte fayda var, bence ümidinizi yitirmeyin çünkü olmamasının en büyük sebeplerinden biri psikolojik olarak, çok kafamıza takmamız, sizlere ben daha öncede birkaç örnek vermiştim ve yine bir örnek vericem 2 gün önce merkeze gittiğimde bekleme salonunda bir bayanla sohpet ettik hamileydi ve 3 aylıkmış, tüp bebek mi ne güzel dediğimde tüp bebeğim tutmadı tüpden 3 ay sonra kendiliğimden hamile kaldım dedi ve benim tabii hemen yüzüm düştü çünkü tutmadı deyince benimkide tutmazsa naparım dedim bayan dediki ailemizdeki tek tüp vakası ben değilim dedi ailede başkalarıda tüp yaptırmış ve onların tutmuş yani anlatmak istediğim ama tüple ama aletle birşekilde insan beyninden sildiğinde kısmetse oluyor ben mesela beynimden silemiyorum ve o gün doktorum dediki sakın stres yapmayın geçmişi unutun önününüze bakın dedi ve bana bir kitap tavsiye etti BENİ MELEKLER GETİRMEDİ bunu mutlaka oku çok faydasını göreceksin dedi
sagol ernurr ama kesinlikle içecegini yada yiyecegini sanmıyorum baska bişeyde yok gibi zaten bakıyorum netten yok yok yok...bende bi kitap önerebilirim ^dogmamıs cocuga mektup^ tavsiye olunur....kızlar bu arada 4-5 gun sag tarafdaki kasıgım agrıyo ara ara......acaba hamilelik olabilirmi daha 20. gunumdeyim
Tünaydın tatlımmmm. :1hug: Hayırlısı inşallah. Çıkmayan candan umut kesilmez. Ne diyelim. a.s.
Ben de inanamadım o saatte ayakta olmama aslında. kaydirigubbakcemile3
canım ernurcum verdiğin bilgiler ,, örnekler ve tavsiyelerin için çooooo...k teşekkür ederimŞeniz
işte bizim topice böyle konuşmalar gerek ve senin gittiği doktor gibi bir doktor gerek ..galiba artık merkezler olayın psikolojik bölümünede ağırlık verdiler aslında geç bile kaldılar.....hazır konu açılmışken bende bildiğim bişeyi paylaşayım..
özellikle gece yatağımızda uyumadan evvel kendi kendimize şunun gibi sözler söylememiz gerekiyormuş..
--benim çocuğum olmuyordu o dündü
--adetlerim düzensizdi o dündü
--kalitesiz yumurta üretiyordum dünde kaldı .....artık bunları ve benzerlerini siz çoğaltabilirsiniz
kızlar verdiğiniz kitabı okumaya çalışacağım ama sizden ricam okuyanlar önemli kısımları burda bizimle paylaşabilirmisiniz.bende geçenlerde elif şafak ın siyah süt adlı kitabını aldım biliyorsunuz elif şafakta çocuk olması için uğraş vermiş ve pes ettiği sırada bebeği olmuştu hatta şimdilerde 2.çocuğunu doğurdu bu kitapta bu gibi şeyler anlatılıyor.kitapta bizi ilgilendiren yerleri buradan aktarmaya çalışacağım.
canım nevroşum can çıktı kırmızılar göründü:1shok:neyse yeni ay başlıyor :dance:bakalım bu siklus ne göreceğiz monitördemirmirmirmir
ya kızlar Allh aşkına bu monitörün faydasını gören varmı aranızda yani bununla hamiş olan varmı
Günaydın kızlar. a.s. Güzel bir hafta diliyorum hepinize. :dance: :dance: :dance:
günaydın....bu kasık agrısı öldurecek beni,5 gündur devam ediyor.gece uykum kactı ne olabilir diye düsündüm iyice stres oldum kötü bişeymidir.biraz daha bekleyeyim bakalım.ilaçta alamıyorumki.bu ay su aletle hamile kalan biri olur inşallah.cocugu olan varmı aramızda merak ettim..