• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

umutlu cnm yaa yine beni güldürdünnnn :sm_cool: ama isimleride bayağı benzıyormuş:)))))
canım ya bu aralar çok dikkatsizimbenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar bugün geç girdim çünkü tüp bebek merkezine ön görüşmeye gittim muayenede oldum herşey çok şükür iyi görünüyor, muhteşem bir ekip vardı ama eşimle birtürlü karar veremiyoruz kasım mı aralık mı aralıkta bayram var kasım da yaptırırsam acaba normal yollardan olabilirmiydi sorusu aklımda kalacak kafam çok karışık her ay hüsrana uğramaktanda sıkıldım bilemiyorum kızlar.......kafamçokkarıştı
canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim:teytey:inşallah daha güzel devam eder:Saruboceq: hangi merkeze gittiniz....
birde canım bence aralıkta yapsan daha iyi olur çünkü kendini daha iyi hazırlarsın psikolojik olarak... bence bu konuda yardım al çok faydası olur sonra kutlarız hamişliğinisositososito:dance:

merhaba kızlar nasılsınız...ben sehir dısındaydım dün geldim..bu ay alete baslayamadım adetimi bekliyorum ama umarım olmaz:)bu ay lh kitlerinden kullanıyorum gitti gidiyordan almıştım.bugun 17.gunum daha 2. cizgi kadar koyulaşmadı.hep hafif bi çizgi.acaba illa koyuluşmak zorundamı bi fikri olan varmı...ayrıca hayıt tohumuna basladım ama demleyip içmiyorum bala karıştırıp çigniyorum..işe yarar mı dersiniz

canım fazla bişey kaçırmadın zaten sitede sorun varmış ben dahil çoğ arkadaşımız bu süre içinde zaten yoğunluktan dolayı siteye girememiş ..neyse hemen hemen hepimiz toplandıksositososito

canım seninde günün gğzel geçsin ama sankimmm eskisi kadar ilgilenmiyosunn bizimleeesenağlama bizi unuttunmu ne:utangac:

Bitanem unutmak değil kesinlikle. Ama biliyorsun bizim diğer topic çok yoğun geçiyor. Eskisi gibi gelemiyorum maalesef. Her gün diğer topiği takip eden en az 35 kişi var. Ve sayfalar dolusu ilerliyor. Listelerimiz var. Onların takibi inan kolay değil. Gelişmeleri takip etmem gerekiyor en kötü haliyle. Umarım beni anlıyorsundur. Belki tatlı bir sitem yaptığın ama yanlış da anlama beni sakın. Sen ve ernurrr buraları yalnız bırakmıyor , ilgileniyorsunuz. Allah razı olsun. Biraz da o yüzden içim rahat. Sizleri seviyorum. a.s. :asigim:

canım ya bu aralar çok dikkatsizimbenneyaptımkikaydirigubbakcemile3

canım herşeyin iyi gitmesine çok sevindim:teytey:inşallah daha güzel devam eder:Saruboceq: hangi merkeze gittiniz....
birde canım bence aralıkta yapsan daha iyi olur çünkü kendini daha iyi hazırlarsın psikolojik olarak... bence bu konuda yardım al çok faydası olur sonra kutlarız hamişliğinisositososito:dance:

güzel dileklerin için tşk ederim :1hug: inşallah şu veya bu şekilde hepimiz hamiş kalırız,cnm ben umut tüp bebek merkezine gittim çok da memnun kaldım,eşimlede bu akşam konuştuk noktayı koyduk kasımda yaptırıcaz,düşündük bi şansımızı deneyelim artık olmazsa yine birkaç ay doğal yollardan deneriz,birde merkezde psikolojik destek veriliyor bugün psikologlada görüştüm insanı tam teşeküllü hazırlıyorlar artık dua etmekten başka çarem kalmadı :Saruboceq: hepinizi öpüyorummm

Canım hoşgeldin. :1hug: Sağolasın ben daha iyiyim artık. Sen nasılsın? İnşallah bu ay çalışmalarınızın karşılığını alırsınız. Bir kişi kalsa devamı gelecek de daha açılış yapılamadı bir türlü. Haydi sen göğüsleyiver şu ipi bir zahmet. :lepi:
canım benim umudunu kaybetme.öyle yada böyle nasıl ols aolacak.monitörle işin daha bıtmedıkı.nıye vazgecesin.kurban
kadar dene ama umutsuz olma.heyacanla dene bitanem.kurbandan sonra karar verdıgınızi yaparsınız.hem tüp bebek yaparsak ikiz bebegımız olur ne güzel. herkes ilgi gösteriir şımarırız.ama bunlara gerek kalmadanda hamıle kalabılme ıhtımalımız çok yüksek.ben pazartesi doktor agıdecegım tekrar kontrole gıdecegım uzun bir aradan sonra ... biz elımızden gelenı yapalım ne yapalım bizim bebekler nazlıysa beklıycez uslu uslu.ama yıkılmak yılmak yok.[/QUOTE]

canım benim cok teşekkurler.. siz boyle destek olursunuz da ben hiç moralimi bozar mıyım :lepi:
ben bu monitoru 5 aydır kullanıyorum aralıkta 7 ay olmuş olacak.. zaten 6 ay içinde olmazsa doktorunuza basvurun diyor alette. inşallah gerek kalmaz ama kısmet sonucta.. belki de dedigin gibi ikiz olcak hihoyyyt

Bitanem unutmak değil kesinlikle. Ama biliyorsun bizim diğer topic çok yoğun geçiyor. Eskisi gibi gelemiyorum maalesef. Her gün diğer topiği takip eden en az 35 kişi var. Ve sayfalar dolusu ilerliyor. Listelerimiz var. Onların takibi inan kolay değil. Gelişmeleri takip etmem gerekiyor en kötü haliyle. Umarım beni anlıyorsundur. Belki tatlı bir sitem yaptığın ama yanlış da anlama beni sakın. Sen ve ernurrr buraları yalnız bırakmıyor , ilgileniyorsunuz. Allah razı olsun. Biraz da o yüzden içim rahat. Sizleri seviyorum. a.s. :asigim:

aslında o açıdan hiç düşünmedik sanırım,sen üstelik birde çalışıyorsun biz artık evdeyiz bol vaktimiz var istediğimiz gibi girip çıkıp yazabiliyoruz,ama yinede seni özlüyoruz yokluğun hissediliyorr kaydirigubbakcemile

güzel dileklerin için tşk ederim :1hug: inşallah şu veya bu şekilde hepimiz hamiş kalırız,cnm ben umut tüp bebek merkezine gittim çok da memnun kaldım,eşimlede bu akşam konuştuk noktayı koyduk kasımda yaptırıcaz,düşündük bi şansımızı deneyelim artık olmazsa yine birkaç ay doğal yollardan deneriz,birde merkezde psikolojik destek veriliyor bugün psikologlada görüştüm insanı tam teşeküllü hazırlıyorlar artık dua etmekten başka çarem kalmadı :Saruboceq: hepinizi öpüyorummm

canım benim inşallah hayırlı olur kararınız..guzel haberlerini bekliyruoz inşallah.. biz de yaptırırsak sen de bizim için öncü olmuş olursun..

aslında o açıdan hiç düşünmedik sanırım,sen üstelik birde çalışıyorsun biz artık evdeyiz bol vaktimiz var istediğimiz gibi girip çıkıp yazabiliyoruz,ama yinede seni özlüyoruz yokluğun hissediliyorr kaydirigubbakcemile

Canım işyerinde cidden işlerden zorlanıyorum. Evde de yemek şu bu derken geç geliyorum. Ancak öbür tarafı düzenliyorum. Daha çok gelmeye çalışacağım. Şeniz

Bu arada karar vermişsiniz. Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey çok güzel başlar ve çok güzel sonuçlanır. :Saruboceq: :CüvCüv:

ama nevroşcum eskidende o topic vardısenağlamayok yok artık sen bize bakamayacaksın ben onu anlıyorum..... sen en iyisi bizi cami avlusuna bırak:çok üzgünüm:

bişi diil canımkaydirigubbakcemile5 kasım çok yakın yaaa ilk sen hamiş kalacaksın demek bu topicte::teytey: bende heyecan yaptım şimdi :dance:
ayrıca olmazsaaa diye bişey düşünme canım :oklava:Allahın izniyle olacak bizim dualarımız kabul olacak sonra sen hamiş kalınca bize dua edeceksinyerimseniben:lepi:

ernurrwg7.jpg
kız ernurr ne güzel beben var maşallah allah analı bablı büyütsün

geogleym7.jpg
geogle niye ağlattın kız çocuğu hımm söyle bakim

neroskyma1.jpg
nevrosky canım allah kolaylık versin nasıl doğurdun kız bu üçlüyü nasıl bakıyon zor olmuyormu:)

umutluiy0.jpg
umutlu amanda aman bu kız senin he allah bağışlasın pek güzelmiş şapkasını sevsinler

silginm7.jpg
silgicim bu çocuk bu kadar efkarlanacak ne oldu niye üzdün bu garibi kıyamam ben ona annesi al şu çocuğun gönlünü hadi

ama nevroşcum eskidende o topic vardısenağlamayok yok artık sen bize bakamayacaksın ben onu anlıyorum..... sen en iyisi bizi cami avlusuna bırak

Canım işyerinde cidden işlerden zorlanıyorum. Evde de yemek şu bu derken geç geliyorum. Ancak öbür tarafı düzenliyorum. Daha çok gelmeye çalışacağım. Şeniz

Bu arada karar vermişsiniz. Hayırlı olsun canım. İnşallah herşey çok güzel başlar ve çok güzel sonuçlanır. :Saruboceq: :CüvCüv:

canım benim inşallah hayırlı olur kararınız..guzel haberlerini bekliyruoz inşallah.. biz de yaptırırsak sen de bizim için öncü olmuş olursun..

bişi diil canım kasım çok yakın yaaa ilk sen hamiş kalacaksın demek bu topicte::teytey: bende heyecan yaptım şimdi :dance:
ayrıca olmazsaaa diye bişey düşünme canım :oklava:Allahın izniyle olacak bizim dualarımız kabul olacak sonra sen hamiş kalınca bize dua edeceksinyerimseniben:lepi:

merhaba herkese
nevroskycim sende haklısın ama sen yinede dediğin gibi uğramaya çalış,hepimiz zaman zaman kırmızıları görünce hayal kırıklığına uğruyoruz moraller bozuluyor böyle durumlarda herkesin dertleşmeye konuşmaya ihtiyacı oluyor bak umutluuu isyan bayrağını çekmiş bile heyyyttt kaydirigubbakcemile
verdiğiniz güzel dilekleriniz ve destekleriniz için çok tşk ederim beni bayağı motive ettiniz bende hepiniz için çok amaaa çok dua edeceğim sizleri seviyorum

belenay cnm çok güzelll olmuşşş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3 :lepi: ama canım hani senin bebişin nerdeee onuda lütfen ekleee :ecrin_bebek: :emir_bebek:

belenay cnm çok güzelll olmuşşş ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3 :lepi: ama canım hani senin bebişin nerdeee onuda lütfen ekleee :ecrin_bebek: :emir_bebek:
ben daha doğum yapmadım:1no2:olsun hemen eklicem :roflol:şimdilik sizin bebelerle ilgileniyorum eee teyze olarak vazifemiz tabi:jeyyar:

ernurrcum inşallah hakkınızda hayırlısı olur..hepimiz saglıklı sıhhatlı evlatlarımıza kavusuruz inşallah..dun esimle konustuk ve cocogumuz olmazsa diye korktugunu söyledi,garip oldum.sperm tahlili yaptıracak doktor istedi ama sigarayı bıraktı ve biraz zaman gectikten sonra yaptırmak istediğini söyledi.acaba sperm sayısı için keçiboynuzu dışında işe yarayan bişey varmı..

kızlar bu arada 3 gündür sag kasıgım agrıyo ama sadece sag taraf....acabaaa bi ihtimal olabilirmi dersiniz..baska bi belirti yok ve bugun 19. günüm

Back