Merhaba kizlaaaaar ben geldim hastalandim ama neşeliyim bir gün olacağini bildiğim için üzülmüyorum bakim dedim kizlar ne alemde yazilarini okudum bazen umut bazen umutsuzluk eee insan olmanin gereği bu ne yapalim allah bize özel bir görev verdi meleklerimizi özlememiz onlari daha çok sevmemiz ve sabirla onlarin geleceği günü beklememiz zor bir görev ama sonucunun güzel olacağini düşündükçe bu görevi bize verdiği için rabbime şükrediyorum
çocuk esirgeme kurumunda olan bebeklerden biri bizim olabilirdi cami avlusuna birakilan bebeklerden biri bizim olabilirdi öz annesi tarafindan dövülen işkence gören bebeklerden biri bizim olabilirdi rabbime şükür ki değil rabbim bize bebeğimizi kiymetini daha iyi anlamak onlari daha çok sevebilmek için biraz bekletiyor çünkü bizler özel anneleriz bebeklerimizi hasretle ve sevgiyle beklediğimiz için biz özel anneleriz uykusuz kalacağimizi aci çekeceğimizi bile bile onlara özlem duyuyoruz biz özel anneleriz bu özelliğimiz bebeklerimize olan sevgimizden kaynaklaniyor
en güzel çiçekler zor yerlerde açan çiçeklerdir
belenaycım bu neşeyle :dance:bu istekle -tatlicadiarzu-bu coşkuyla :sm_cool:sen pek yakında hamiş kalırsın :CüvCüv: