• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

ama nevroşcum eskidende o topic vardısenağlamayok yok artık sen bize bakamayacaksın ben onu anlıyorum..... sen en iyisi bizi cami avlusuna bırak:çok üzgünüm:

Canım 104 kişiyiz toplam. Dediğim gibi takip eden sayısı 40'larda ve hergün 40-50 sayfa ilerliyor. Cidden zor bir durum. Eskiden daha az kişiydik. Ailemiz büyüyor gitgide orada. Arttıkça benim takip etmem ve yetişmem de zor oluyor. Benim ne kadar ilgilendiğimi sen biliyorsun. O yüzden buraya elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. Ama hiçbir zaman eski gerçek performansımı gösteremem , bu kesin. Kimse alınmasın lütfen. Yanlış da düşünmesin. senağlama senağlama senağlama

neroskyma1.jpg

nevrosky canım allah kolaylık versin nasıl doğurdun kız bu üçlüyü nasıl bakıyon zor olmuyormu:)

Canımmmmmm valla hiç sorma. Çok zorlanıyorum elbet. Ama çok seviyorum hepsini çok tatlılar ama di mi teyzeleri. :dance: Senin bebek ne zaman doğuyor , doğurda sevelim. a.s.

merhaba herkese
nevroskycim sende haklısın ama sen yinede dediğin gibi uğramaya çalış,hepimiz zaman zaman kırmızıları görünce hayal kırıklığına uğruyoruz moraller bozuluyor böyle durumlarda herkesin dertleşmeye konuşmaya ihtiyacı oluyor bak umutluuu isyan bayrağını çekmiş bile heyyyttt kaydirigubbakcemile
verdiğiniz güzel dilekleriniz ve destekleriniz için çok tşk ederim beni bayağı motive ettiniz bende hepiniz için çok amaaa çok dua edeceğim sizleri seviyorum

Canım haklısın. Elimden geldiğince gelmeye çalışacağım. :çok üzgünüm:

ernurrcum inşallah hakkınızda hayırlısı olur..hepimiz saglıklı sıhhatlı evlatlarımıza kavusuruz inşallah..dun esimle konustuk ve cocogumuz olmazsa diye korktugunu söyledi,garip oldum.sperm tahlili yaptıracak doktor istedi ama sigarayı bıraktı ve biraz zaman gectikten sonra yaptırmak istediğini söyledi.acaba sperm sayısı için keçiboynuzu dışında işe yarayan bişey varmı..

kızlar bu arada 3 gündür sag kasıgım agrıyo ama sadece sag taraf....acabaaa bi ihtimal olabilirmi dersiniz..baska bi belirti yok ve bugun 19. günüm

korkuyorum bu agrı niye oluyo yaa:(

Canım doğal olarak o var. Kabak çekirdeği ve üzüm çekirdeği falan harekete iyi geliyor. Havuç suyu ve domates çorbası morfolojiye iyi geliyor. Onun dışında vitamin takviyeleri var. Dengeli beslensin yeter. Sebze de et de orantılı olarak gerekli. a.s.

Kasık ağrıların da inşallah hamişliktendir bitanem. Allah hakkında hayırlısını versin. Dilerim bir parti verebiliriz burada sayende. :sm_cool:

Benim de bu ay ilginç oldu. 9. gün 2 kademeye geçtim. 9 , 10 , 11 ve bugün 12. gün halen 2. kademedeyim. 10. gün test çubuğundaki çizgi en belirgin halindeydi. (yani bu ayki çubuklara göre, daha önce daha koyusunu da görmüştüm) Bugün çizgi çok soluklaşmış. Sanırım ben de bu ay 3. kademeyi göremeyeceğim. Ay sonuna kadar istemeye devam edecek. 40 kağıt gitti anlayacağınız. Yumurtlama gününü de kaçırmak cabası. Biz de arada yapmıyorduk spermler biriksin diye. 8. gün ve 11. gün yaptık. 11. günde pre seed kullanmıştım. Ama çok özenmedim nasıl olsa daha gelmedi diye. Yani ayakları kaldır , kalkma falan. Yumurtlama günümdeki kadar yani. Yumurtlama günümü görseydim bu ay pre seed'i kullanmayı düşünüyordum. Umutlu99 ; canım senin gibi oldu yani. Elimizde kaldı mallar. kaydirigubbakcemile3 Allahım "ol" derse olur. Benim bu aydan umudum yok açıkcası. :1rolleyes:

hoşgeldin nevroskycim iyileştin umarım benim doğum ne zaman allah bilir velet gelmemekte ısrar edince doğum gecikiyor
birde bu ay hamiş kalcan desene hani unutunca hamiş kalınıyormuş ya o bakımdan şimdiden tebrik edeyim ben:)))))))))

hoşgeldin nevroskycim iyileştin umarım benim doğum ne zaman allah bilir velet gelmemekte ısrar edince doğum gecikiyor
birde bu ay hamiş kalcan desene hani unutunca hamiş kalınıyormuş ya o bakımdan şimdiden tebrik edeyim ben:)))))))))

Sağol bitanem ama yapamadık ki. kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3 Allahım bilir. Olmaz diyemem. Allahın gücüne gider. Allahım "ol "derse olmayacak birşey mivar bu dünyada. Hayırlısı. :Saruboceq:

Senin velet gelecek canım tez zamanda. :hooray: Ben geçen yolda gördüm. Geliyorum merak etmesin dedi. kaydirigubbakcemile3

yaw belenay sen ne kadar tatlısın oyle.. canım ya dusunmus de hepimizin bebişlerinin fotografını koymuş. ilk basta beni yazmadın sandım uzuldum ama baktım yazmışssın..beni acayip mutlu ettin.. Rabbim hepimizin dileklerini kabul eylesin inşallahhihoyyyt

Benim de bu ay ilginç oldu. 9. gün 2 kademeye geçtim. 9 , 10 , 11 ve bugün 12. gün halen 2. kademedeyim. 10. gün test çubuğundaki çizgi en belirgin halindeydi. (yani bu ayki çubuklara göre, daha önce daha koyusunu da görmüştüm) Bugün çizgi çok soluklaşmış. Sanırım ben de bu ay 3. kademeyi göremeyeceğim. Ay sonuna kadar istemeye devam edecek. 40 kağıt gitti anlayacağınız. Yumurtlama gününü de kaçırmak cabası. Biz de arada yapmıyorduk spermler biriksin diye. 8. gün ve 11. gün yaptık. 11. günde pre seed kullanmıştım. Ama çok özenmedim nasıl olsa daha gelmedi diye. Yani ayakları kaldır , kalkma falan. Yumurtlama günümdeki kadar yani. Yumurtlama günümü görseydim bu ay pre seed'i kullanmayı düşünüyordum. Umutlu99 ; canım senin gibi oldu yani. Elimizde kaldı mallar. kaydirigubbakcemile3 Allahım "ol" derse olur. Benim bu aydan umudum yok açıkcası. :1rolleyes:

nevroskycim benim de bu ay biraz degişik oldu 2. kademeyi 9-10-11-12-13. gunlerde gordum sonra da iki gun 3. kademe oldu. normalde 2. kademeyi 2 gun falan gorurdum. o yuzden umutluydum bu aydan. ama Rabbim boyle uygun gormuş ne denir..
acaba mevsim donuslerinde mi degişiyor bilmiyorum ki.:1no2:

kademe falan tamamda kızlar biz genede gün aşırı olayını atlamayalım bence...bide o pre seed olayı kafamı bulandırıyor benim.yani sonuç olarak kimyasal bişi o.dikkat edin lütfen iyi arastırın

nevroskycim benim de bu ay biraz degişik oldu 2. kademeyi 9-10-11-12-13. gunlerde gordum sonra da iki gun 3. kademe oldu. normalde 2. kademeyi 2 gun falan gorurdum. o yuzden umutluydum bu aydan. ama Rabbim boyle uygun gormuş ne denir..
acaba mevsim donuslerinde mi degişiyor bilmiyorum ki.:1no2:

Sağlık olsun canım. Bekliyoruz ümitle. İnşallah olacak. a.s.

kademe falan tamamda kızlar biz genede gün aşırı olayını atlamayalım bence...bide o pre seed olayı kafamı bulandırıyor benim.yani sonuç olarak kimyasal bişi o.dikkat edin lütfen iyi arastırın

Canım o zaman gün aşırı yapacaksan ne bu monitöre ne de yumurtlama testine ihtiyacın yok demektir. Biz bunu zaten o zorunluluktan kurtulalım diye aldık. Yani en azından ben ondan aldım. Böylece diğer günler ilişkiye girdiğimde bunun için girmiyorum. sengözlerimebaksanab

Araştırdık canım. O kadar kolay her söyleneni uygulamıyoruz. Sağlık bu sonuçta. Şansa bırakılmaz. kaydirigubbakcemile5

kizlar merhaba.
belenayyy koptum benim bebisi goruncee :)))))))))))))) benim cocuum oyle olur, esime gostersem dalga gecer, hep bunalim takiliyorum zaten, kesin boyle bisey olurr :))))
alemsin ya, ben sana soyliim sen en kisa zamanda hamile kalirsin bu moralle. bu arada hepimiz insallah.
gercekten bende bu monitoru rituellerle yasamaktan sIKILdigim icin aldim, gunasiri yapicaksam niye aldim ama bazen bende ya yuzde 1 lik sans bana vuruyorda yanlis gosteriyorsa diye dusunmuyor degilim. ama teslim olduk, hayirlisi olsun. benim bitti onemli gunler ama her ay oldugu gibi sanki bu ayda bos diye dusunuyorum. ben hissediyorum adet olacagimi. hayirlisi hepimiz icin kizlar, inaniyorum en kisa zamanda tatlliii bebeklerimiz olucak ama belenayyin koydugu resim gibi bunalim olmazz benimki insallaaahhh :)

kizlar merhaba.
belenayyy koptum benim bebisi goruncee :)))))))))))))) benim cocuum oyle olur, esime gostersem dalga gecer, hep bunalim takiliyorum zaten, kesin boyle bisey olurr :))))
alemsin ya, ben sana soyliim sen en kisa zamanda hamile kalirsin bu moralle. bu arada hepimiz insallah.
gercekten bende bu monitoru rituellerle yasamaktan sIKILdigim icin aldim, gunasiri yapicaksam niye aldim ama bazen bende ya yuzde 1 lik sans bana vuruyorda yanlis gosteriyorsa diye dusunmuyor degilim. ama teslim olduk, hayirlisi olsun. benim bitti onemli gunler ama her ay oldugu gibi sanki bu ayda bos diye dusunuyorum. ben hissediyorum adet olacagimi. hayirlisi hepimiz icin kizlar, inaniyorum en kisa zamanda tatlliii bebeklerimiz olucak ama belenayyin koydugu resim gibi bunalim olmazz benimki insallaaahhh :)

Canım merhaba. :1hug: Ben bu aletin yanlış gösterdiğini kesinlikle düşünmüyorum. Alet kesinlikle doğru gösteriyor. Çünkü budan önceki 3 ayda da gösterdiğinden 14gün sonra hastalandım. normalde yumurtlamadan 14 gün sonra hastalanman lazım. Birinde 16. gün birinde 13. gün birinde de 12. günde yumurtlamıştım. Hep farklı zamanlarda. Ama hastalanmam hep 14 gün sonra. Bu ay göstermemesinin nedeni kesinlikle benim. Sonuçta onu biz yönlendiriyoruz. Ben birkaç aydır çörek otu bal tarçın karışımı kullanıyordum. Sabah akşam bir çay kaşığı yiyiyordum. Bu ay sadece geceleri yedim bir kaşık. Sonuçta değerlerim değişti. Ve cihaz da beni tanıyamadı. Aslında ya farklı şeyler kullanmamalı , kullanıyorsak da dozunu aynı tutmalıyız. İnşallah en kısa zamanda hepimiz hamiş kalırız. kaydirigubbakcemile5

kiss belenay yine bizim yüzümüzü güldürdün allahta senin yüzünü güldürsün bol bebişin olur inşallah

ernurrwg7.jpg
ernurcum bebişin ne güzel maşallah

geogleym7.jpg

google cuğumun çocuğu annesinin clearblue bebişleri topicine takilmaktan yemek vermeyi unuttu belenaycim ondan ağliyor

neroskyma1.jpg
nevroşun bebişinin biri neden çok esmer:uhm:sarişin olan anneye çekmiş onu anladim esmer olan babaya yalnız zenci olan kime benzemiş düşünüyorum bulamiyorum nevroşun sülalesinde böle kara cocuk yokkafamçokkarıştı:roflol:

umutluiy0.jpg
yaaa benim çocuğum olduğundan midir nedir çok şeker yaa ayni ben:sengözlerimebaksanab

silginm7.jpg

ahhh ahhh belenaycim çocuk Türkiye'yi düşünüyor... Bu çok belli nerdeee benim memleketin havasi diyor... Eeee o üzülmesinde kim üzülsün:delphin:

Canım 104 kişiyiz toplam. Dediğim gibi takip eden sayısı 40'larda ve hergün 40-50 sayfa ilerliyor. Cidden zor bir durum. Eskiden daha az kişiydik. Ailemiz büyüyor gitgide orada. Arttıkça benim takip etmem ve yetişmem de zor oluyor. Benim ne kadar ilgilendiğimi sen biliyorsun. O yüzden buraya elimden geldiğince girmeye çalışıyorum. Ama hiçbir zaman eski gerçek performansımı gösteremem , bu kesin. Kimse alınmasın lütfen. Yanlış da düşünmesin. senağlama senağlama senağlama

kıyamamm bitanemmmŞenizherşey seni çooook sevdiğimiz ve çok görmek istediğimiz için:utangac:çok yoğunsun biliyorum nevroşum... bende o topici takip edemiyorum kızlar çok hızlı maşallah:nazar:

canım geçen aylarda google arkadaşımızında hiç göremmişti ikinci kademeyi ve son kademeyi ...bende zaten son iki siklus hiç en yükseği göremedim ama bu ay hep 2.kademede kaldı hala test kullanıyorum neredeyse adet olmak üzereyim :1shok:pre seedi kullanmak yine nasip olmadı bu ay :delphin:

kızlar bu arada 3 gündür sag kasıgım agrıyo ama sadece sag taraf....acabaaa bi ihtimal olabilirmi dersiniz..baska bi belirti yok ve bugun 19. günüm

canım hiç belli olmaz diğer belirtileri adet gecikmesinden sonra yaşayabilirsin ....büyük ihtimalle yumurtlama gününde geçmiş hamişlik belirtisi olması yüksek olasılık canım ama her ikisine de hazırlıklı ol ..şartlama kendini ümit kırıklığıda yaşamanı istemeyiz inşallah herşey umut ettiğinden daha güzel olur canım:Saruboceq:

kıyamamm bitanemmmŞenizherşey seni çooook sevdiğimiz ve çok görmek istediğimiz için:utangac:çok yoğunsun biliyorum nevroşum... bende o topici takip edemiyorum kızlar çok hızlı maşallah:nazar:

canım geçen aylarda google arkadaşımızında hiç göremmişti ikinci kademeyi ve son kademeyi ...bende zaten son iki siklus hiç en yükseği göremedim ama bu ay hep 2.kademede kaldı hala test kullanıyorum neredeyse adet olmak üzereyim :1shok:pre seedi kullanmak yine nasip olmadı bu ay :delphin:

Tamam tatlım elimden geldiğince burada olacağım. :lepi: Şeniz :asigim:

Senin son iki aydır hep ikide değil mi canım? İşte arada yumurtlama tedavisi gördün ve çatlatma iğnesi yüzünden yüksek lh'ı gördü şimdi de seni algılayamıyor bence. Bir sonraki ay tanır muhakkak. Yanlış yönlendirmiş oluyoruz. Aslında başka birşe kullanmamak gerekli sanırım. Ya da hep aynı ordanda kullanmak gerekli.

Canlarım ben müsadenizi istiyorum. Hepinize iyi geceler. İyi uykular. Belki geç saatte gelirim. a.s.

Canım o zaman gün aşırı yapacaksan ne bu monitöre ne de yumurtlama testine ihtiyacın yok demektir. Biz bunu zaten o zorunluluktan kurtulalım diye aldık. Yani en azından ben ondan aldım. Böylece diğer günler ilişkiye girdiğimde bunun için girmiyorum. sengözlerimebaksanab

Araştırdık canım. O kadar kolay her söyleneni uygulamıyoruz. Sağlık bu sonuçta. Şansa bırakılmaz. kaydirigubbakcemile5

ya o kadar zor gelioki beklemek...evet gün asırı zor oluyo ama genede acabalar olabilir.hepimiz için dogru zamanda gelsin artık bebekleri inşallah

Back