Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar merhaba ben geldimmm..zorunlu bir ayrılıktı benımkısı...cünkü tasındım ... tam tasınma sırasında yumurtlama günlerımdı sanırım elımdekı testi bile kullanamadım telaseden off offf... tam işlerı bıtırdım bır oturdum netın basına sıte tadılatta sonra buraya gırmeye calsıyorum gıremedım bır turlu gözüme göstermedıler topiği resmen.. az once gordum ama clera blue dıyorum arattırıyorum yok cıkmıyor :1no2: bır süre uzak kaldım ya kk dan unuttum mouse falan kullanmayı heralden-tatlicadiarzu-
sizleri cok özledım haala bır gelısme yok ınsaalah bu ay gelsımelr olur... ben bu ay ümitsizim hıcbır belırtı yok kıslar..ama yıkılmadım ayaktayım... a.s.

kızlarr ben geldim ama pek bişi kaçırmamışım herhal site tadilatta imiş nasılsınız bakalım özledim walla hepinizi benimde memleketten misafirim vardı ptesinden beri o yüzden pek pc başına gecemedim

Ben de geldimmmmmmmmmmmm. :sm_cool: Nasılsınız kızlar , hepinizi özledim. İyisinizdir inşallah. a.s.

merhaba kızlar
ne güzel herkes yine biraraya gelmiş,kendinize iyi bakınnnn :1hug:

google sende sakın üzülme,elbette senin dediğin gibi inşallah hepimizin birgün bebişi olacak

canımmm hoşgeldin özledim seni kıssssŞenizkaydirigubbakcemile5

:1hug: :asigim: Şeniz Canım sana birkaç kez MSN'den yazdım. Sen de bana yazmışsın ama karşılaşmak nasip olmadı. Ben de seni çoooook özledim. :asigim: yerimseniben

merhaba kızlar
ne güzel herkes yine biraraya gelmiş,kendinize iyi bakınnnn :1hug:

google sende sakın üzülme,elbette senin dediğin gibi inşallah hepimizin birgün bebişi olacak

Canım kavuştuk sonunda. Zaten hastalıktan dolayı bayadır düzenli girememiştim. Tam iyileştim derken bu olay çıktı. Özledim yani sizleri. Allahtan sorunlar halloldu sanırım. Eskisinden daha hızlı ve sorunsuz gözüküyor şimdilik. :lepi:

:1hug: :asigim: Şeniz Canım sana birkaç kez MSN'den yazdım. Sen de bana yazmışsın ama karşılaşmak nasip olmadı. Ben de seni çoooook özledim. :asigim: yerimseniben

canım sen yazdığında ben karşılık veremedim seninkinde de benkaydirigubbakcemile3 ...
ayrıca bakıyorumda sitede sorn olmasa bile yine denk gelemeyecekmişiz bir araya nevroşum hastaydı nisasum taşındı benim yatılı misafirim vardı ....neyse herşey yeniden başladı umarım aynı anda en kısa zamanda hamiş kalırız:Saruboceq:
belenay ında günü geçmiş haberiniz varmı kızlar gelişmelerden:sm_cool::dance::teytey:

aman nazar değmesin herkes birbirini çok özlemiş,burası bayağı alışkanlık yapıyor,tabii sizler eski müdavimlersiniz inşallah hep böyle devam eder:dance:

ne guzel herkesi görmek hosgeldınız.. ben hastayım.. antıbı

nisasum geçmiş olsun umarım çabuk iyileşirsin,önce nevrosky şimdi sen sıraylamı gidiyor aman dikkat edelim,enerjisiz olmaz bu işler

Günaydın kızlarrrrrrrrr. Öpüyorum hepinizi. Gününüz güzel geçsin inşallah. Hayırlı cumalar. a.s.

23.10.2008 Tarihli Yoklama Listesi

1 nevrosky
2 umutlu99
3 ernurrr
4 nisasum

Not : Sıralama mesaj yazma sıralarına göredir.

Canım hoşgeldin. :1hug: Sağolasın ben daha iyiyim artık. Sen nasılsın? İnşallah bu ay çalışmalarınızın karşılığını alırsınız. Bir kişi kalsa devamı gelecek de daha açılış yapılamadı bir türlü. Haydi sen göğüsleyiver şu ipi bir zahmet. :lepi: [/QUOTE]
canım benim umudunu kaybetme.öyle yada böyle nasıl ols aolacak.monitörle işin daha bıtmedıkı.nıye vazgecesin.kurban
kadar dene ama umutsuz olma.heyacanla dene bitanem.kurbandan sonra karar verdıgınızi yaparsınız.hem tüp bebek yaparsak ikiz bebegımız olur ne güzel. herkes ilgi gösteriir şımarırız.ama bunlara gerek kalmadanda hamıle kalabılme ıhtımalımız çok yüksek.ben pazartesi doktor agıdecegım tekrar kontrole gıdecegım uzun bir aradan sonra ... biz elımızden gelenı yapalım ne yapalım bizim bebekler nazlıysa beklıycez uslu uslu.ama yıkılmak yılmak yok.

günaydın herkese... :lepi:hem gribim.şakkıdıhemde kırmızıları gördüm.hemde erken geldı bu sefer sagolsun bekletmedi.zaten umudum yoktu bu ay. kötükedihüso

merhaba kızlar nasılsınız...ben sehir dısındaydım dün geldim..bu ay alete baslayamadım adetimi bekliyorum ama umarım olmaz:)bu ay lh kitlerinden kullanıyorum gitti gidiyordan almıştım.bugun 17.gunum daha 2. cizgi kadar koyulaşmadı.hep hafif bi çizgi.acaba illa koyuluşmak zorundamı bi fikri olan varmı...ayrıca hayıt tohumuna basladım ama demleyip içmiyorum bala karıştırıp çigniyorum..işe yarar mı dersiniz

iyi akşamlar kızlar bugün geç girdim çünkü tüp bebek merkezine ön görüşmeye gittim muayenede oldum herşey çok şükür iyi görünüyor, muhteşem bir ekip vardı ama eşimle birtürlü karar veremiyoruz kasım mı aralık mı aralıkta bayram var kasım da yaptırırsam acaba normal yollardan olabilirmiydi sorusu aklımda kalacak kafam çok karışık her ay hüsrana uğramaktanda sıkıldım bilemiyorum kızlar.......kafamçokkarıştı

merhaba babyml bende hayıt kullanıyorum ama çay olarak içiyorum net den araştırdım bu şekilde yada şurup olarak tavsiye ediliyor senin yöntemin hakkında fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…