Ben de geldimmmmmmmmmmmm. :sm_cool: Nasılsınız kızlar , hepinizi özledim. İyisinizdir inşallah. a.s.
canımmm hoşgeldin özledim seni kıssssŞenizkaydirigubbakcemile5
merhaba kızlar
ne güzel herkes yine biraraya gelmiş,kendinize iyi bakınnnn :1hug:
google sende sakın üzülme,elbette senin dediğin gibi inşallah hepimizin birgün bebişi olacak
:1hug: :asigim: Şeniz Canım sana birkaç kez MSN'den yazdım. Sen de bana yazmışsın ama karşılaşmak nasip olmadı. Ben de seni çoooook özledim. :asigim: yerimseniben
ne guzel herkesi görmek hosgeldınız.. ben hastayım.. antıbı
belenay ında günü geçmiş haberiniz varmı kızlar gelişmelerden:sm_cool::dance::teytey:
Canım kavuştuk sonunda. Zaten hastalıktan dolayı bayadır düzenli girememiştim. Tam iyileştim derken bu olay çıktı. Özledim yani sizleri. Allahtan sorunlar halloldu sanırım. Eskisinden daha hızlı ve sorunsuz gözüküyor şimdilik. :lepi:
ne guzel herkesi görmek hosgeldınız.. ben hastayım.. antıbı
özür dilerim o belinaymış:çok üzgünüm:
Kızlar herkese merhaba...kaydirigubbakcemile3..iki haftadır girmiyorum siteye yaklaşık olarak.. benim ve eşimin izinlerimiz vardı bir ikinci tatil yapalım dedik, çok guzel bir ege ilçesindeydik.. ama her guzel seyin de bir sonu var degil mi sengözlerimebaksanab
ancak son 10 sayfayı falan okuyabildim, nevroskynin adet oldugunu gordum (ayrıca grip de olmussun arkadasım geçmiş olsun) umutlu 1 paket cubugu bitirmişsin..başka onemli gelişme var ise bana bir ozet geçin olur mu sırnaşık şey
beni sorarsanız bu ay alet yuksek ve en yuksegi yakaladı biz de 2 gunde bir çalışma yaptık zati, bu aydan umutluydum nedense.. ama sanki karnım hafif hafif agrıyor. karar verdik kurban bayramından sonra aşılama olmazsa tup bebege gececegiz. su aletle biriniz bile hamile kalsanız umudum bitmeyecek ama gun geçtikte sinirm bozuluyor:1no2:
merhaba kızlar nasılsınız...ben sehir dısındaydım dün geldim..bu ay alete baslayamadım adetimi bekliyorum ama umarım olmaz:)bu ay lh kitlerinden kullanıyorum gitti gidiyordan almıştım.bugun 17.gunum daha 2. cizgi kadar koyulaşmadı.hep hafif bi çizgi.acaba illa koyuluşmak zorundamı bi fikri olan varmı...ayrıca hayıt tohumuna basladım ama demleyip içmiyorum bala karıştırıp çigniyorum..işe yarar mı dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?