kızlar merhaba,
iyice ıssız oldu burası ama ben yinede yazıyorum fırsat oldukça.
benim bugün 29. günüm henüz gelen giden yok ama dün akşamdan beri karın ağrısı var gaz ve şişkinlikte hat safhada
aslında bu ay çalışmalarımda iyiydi hayırlısı bakalım dua edin benim için bu ay müjdeli haber vereyim İnşallah
Ben ilgileniyorum. Cubuklarından arıyorum sotkta yok yazıp duruyorlar, o kadar para verdik cubuksuz napacagız biz bu aletleri!Hala bu topicle ilgilenen varmi acaba
Ben ilgileniyorum. Cubuklarından arıyorum sotkta yok yazıp duruyorlar, o kadar para verdik cubuksuz napacagız biz bu aletleri!
Merhabalar, bebekte edward sendromu çıktığını nasıl anladınız acaba? Benim ikili testim 1/50 çıktı. Ama ultrasonda bi sıkıntı çıkmadı. Merak ettim nasıl anlaşıldı acaba bebeğinizin hastalığı?canım benim moralini bozma bak benim ikili kan testi sonucum çok ii di doktor 18 yaşında gibi çıkmış dedi hatta 3lü test bile yapmadı bu yüzden. Ama 20 . haftada bebekte edward sendromu çıktı. o yüzden ikili teste ben o kadar güvenmiyorum. amniyosentez yaptırmak en ii si ben 1 gün sonra fish saporunu veriyorlar 3 hafta beklemiyorsun doktorundan onu iste 5 tane kromozoma bakıyorlar o raporda zaten en önemlileri onlar. illaki kötü çıkcak die düşünme bak ben sana örnek olayım 2li kan testim süperdi sonuç hüsrandı. ne olur içini ferah tut.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?