• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

nevroskycim şimdiden dogum gunun kutlu olsun.. eşin ve inşallah bir dahaki dogumgununden itibaren yavrunla bir omur mutluluklar dilerim.. a.s.

canım çok tatlısın yaaa a.s. pozitif enerjinize ve motivasyonunuza hayranım gerçekten. ama eminim 1. monitörümüz 2. inancımız 3. allahın izniyle en kısa sürede hayallerimiz gerçek olacak. ben buna gerçekten inanıyorum. :lepi:

canım benim bak sen de çok umutu konuşuyprsun artık.. zaten bu topic de umutsuzluga yer yok..hihoyyyt pozitif enerjimiz ve birbirmizin dualarıyla inşllah hepimiz istedigimize kavusacagız..
kendim için dua ederken sizler için de ediyorum artık.. Allah kabul eder inşallah..

öptüm herkesikaydirigubbakcemile3

canım benim 29 veya 30 eylülde reglim...kan testi ne zaman yapsam acaba yapsammı en erken ne zaman cıkar kand abılıyormunuz? arkadaslar_? bu arada ev arıyoz onun için cok sık gıremıyorum

aa bu arada doğum günü olan birimi var..yeni yasın sana mutluluklar getırsın tum güzel dıleklerın gercek olsun nevroskycimmmmmmm...

canım benim 29 veya 30 eylülde reglim...kan testi ne zaman yapsam acaba yapsammı en erken ne zaman cıkar kand abılıyormunuz? arkadaslar_? bu arada ev arıyoz onun için cok sık gıremıyorum

kan testi reglden önce çıkar ama ne kadar oncesinde çıkar inan hiç bilmiyorum..bekle reglne kadar ne olacakki
biraz rahat olkaydirigubbakcemile3

kan testi reglden önce çıkar ama ne kadar oncesinde çıkar inan hiç bilmiyorum..bekle reglne kadar ne olacakki
biraz rahat olkaydirigubbakcemile3
canım tesekkür ederim belkı beklerim ama haklısında ben zaten noramdede asırı sabırsızımdır..benım adetım zaten 24 günde oldugunu için..aslında bakarsın surada bır haftam kaldıda nasıl gecek bu bır hafta off offf

odoo kızlar hoşgeldinizz nerelerdeydiniz.....
evet google cum bu topicde umutsuzluk yok:1no2: pozitif güçlerimizi birleştirip bir ayda en az bir hamiş çıkarmak:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5

canım tesekkür ederim belkı beklerim ama haklısında ben zaten noramdede asırı sabırsızımdır..benım adetım zaten 24 günde oldugunu için..aslında bakarsın surada bır haftam kaldıda nasıl gecek bu bır hafta off offf

geçer geçer hem de çok rahat geçer hiç sıkma canını.. biz ne gune durruyoruz hem seni oyalarız bu bir hafta sositososito.. ama sen de soz ver kkya girmedigin gunler de bile umutlu olacaksın hihoyyyt

odoo kızlar hoşgeldinizz nerelerdeydiniz.....
evet google cum bu topicde umutsuzluk yok:1no2: pozitif güçlerimizi birleştirip bir ayda en az bir hamiş çıkarmak:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5

benim iftara misafriim vardı eh işte anca girdim..

ben bu fikri çok sevdim her ay bir hamile süper ya ..kaydirigubbakcemile2

geçer geçer hem de çok rahat geçer hiç sıkma canını.. biz ne gune durruyoruz hem seni oyalarız bu bir hafta sositososito.. ama sen de soz ver kkya girmedigin gunler de bile umutlu olacaksın hihoyyyt
umutlu olmak için elımden geleni yapacagım sızden umutlu olun..

iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
ALLAHIM TÜM DİLEYEN ARKADASLARA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET...
AAAAAAAMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq::emir_bebek: :ecrin_bebek:
sanada iyi geceler canımŞeniz

AAA CANIM ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜNÜ ÖYLE KURU KURU KUTLARMIYIM BEN HİÇÇ..... HEM PASTA ALIP HEM ÇİÇEK ALMAK İSTEDİM AMA PARAM YETİŞMEDİ :utangac:BENDE ÇİÇEKLİ PASTA ALDIM
İNŞALLAH YENİ YAŞINDA DAHA KALABALIK AİLE OLURSUNUZ ARKADAŞIM ..NİCE MUTLU YILLARA...

Son düzenleme:
nevroskycim şimdiden dogum gunun kutlu olsun.. eşin ve inşallah bir dahaki dogumgununden itibaren yavrunla bir omur mutluluklar dilerim.. a.s.

:dance: :dance: :dance: Sağol bitanem. Allah razı olsun. Güzel dileklerin için teşekkürler. Amin. :Saruboceq:

aa bu arada doğum günü olan birimi var..yeni yasın sana mutluluklar getırsın tum güzel dıleklerın gercek olsun nevroskycimmmmmmm...

Sağol bitanemmm. Allah razı olsun senden de. Çok teşekkürlerrrrrr. hihoyyyt hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

AAA CANIM ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜNÜ ÖYLE KURU KURU KUTLARMIYIM BEN HİÇÇ..... HEM PASTA ALIP HEM ÇİÇEK ALMAK İSTEDİM AMA PARAM YETİŞMEDİ :utangac:BENDE ÇİÇEKLİ PASTA ALDIM
İNŞALLAH YENİ YAŞINDA DAHA KALABALIK AİLE OLURSUNUZ ARKADAŞIM ..NİCE MUTLU YILLARA...

senağlama senağlama senağlama Ama ben bu pastayı ne kesmeye ne de yemeye kıyamam ki. Çok güzel bitanem. En az senin kalbin kadar. Şeniz Amin canım inşallah. Güzel dileklerin için çok teşekkürler. a.s.

bekleme günlerim basladı.tıp neden bukadar ilerlemedı olan bebegı hemen soylemıyor bize oyle bır alet neden yok..allahtan baska kımse bılmıyor.allahım bana ve bekleyen tüm arkadaslara bekleme sabrı ver...neyse yarın ankaraya gıdıyorum orada bekleme olayından uzaklasırım biraz.

bekleme günlerim basladı.tıp neden bukadar ilerlemedı olan bebegı hemen soylemıyor bize oyle bır alet neden yok..allahtan baska kımse bılmıyor.allahım bana ve bekleyen tüm arkadaslara bekleme sabrı ver...neyse yarın ankaraya gıdıyorum orada bekleme olayından uzaklasırım biraz.
gec yatıp geç kalkanlardanmısınız kızlar neredesınız topiği öne almaya calsıyorum kendı kendıme

ahh canım ahh tıp bazan herşeye çare bulamıyor....tüp bebekte bile bekleme süresi var biliyorsun senin dediğin gibi hemen anlaşılsa ama ne yazıki önce embriyo oluşacak sonra rahme tutunacak ...sonra kanda hcg hormonu salgılanacak birkaç hafta sonra ancak idrara geçecek tabi senin adetin geçecek sende idrarda öğrenebileceksin....galiba bu durumda bizim hem yumurtalığımızda fallop tüplerimizde ve rahmimizde kamera olacakki erken dönemde öğreneceğiz....ben hep demişimdirki keşkee emriyoyu görebilecek cihazlar neden yapılamıyor:delphin:o zaman birçok şey erken evrede tespit ve tedavi edilecek..
canım evet erkencisin maşalah:dance:sen hep gel ....biz bu saatlerde nasıl olsa kimse yazmaz diye gelmiyoruz ..ama siz yeterki burda olun biz er yada geç muhakkak uğrarız canımŞeniz

Son düzenleme:
Back