Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok tatlısın yaaa a.s. pozitif enerjinize ve motivasyonunuza hayranım gerçekten. ama eminim 1. monitörümüz 2. inancımız 3. allahın izniyle en kısa sürede hayallerimiz gerçek olacak. ben buna gerçekten inanıyorum. :lepi:
canım benim 29 veya 30 eylülde reglim...kan testi ne zaman yapsam acaba yapsammı en erken ne zaman cıkar kand abılıyormunuz? arkadaslar_? bu arada ev arıyoz onun için cok sık gıremıyorum
canım tesekkür ederim belkı beklerim ama haklısında ben zaten noramdede asırı sabırsızımdır..benım adetım zaten 24 günde oldugunu için..aslında bakarsın surada bır haftam kaldıda nasıl gecek bu bır hafta off offfkan testi reglden önce çıkar ama ne kadar oncesinde çıkar inan hiç bilmiyorum..bekle reglne kadar ne olacakki
biraz rahat olkaydirigubbakcemile3
canım tesekkür ederim belkı beklerim ama haklısında ben zaten noramdede asırı sabırsızımdır..benım adetım zaten 24 günde oldugunu için..aslında bakarsın surada bır haftam kaldıda nasıl gecek bu bır hafta off offf
odoo kızlar hoşgeldinizz nerelerdeydiniz.....
evet google cum bu topicde umutsuzluk yok:1no2: pozitif güçlerimizi birleştirip bir ayda en az bir hamiş çıkarmak:lepi::lepi::lepi:kaydirigubbakcemile5
umutlu olmak için elımden geleni yapacagım sızden umutlu olun..geçer geçer hem de çok rahat geçer hiç sıkma canını.. biz ne gune durruyoruz hem seni oyalarız bu bir hafta sositososito.. ama sen de soz ver kkya girmedigin gunler de bile umutlu olacaksın hihoyyyt
iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................umutlu olmak için elımden geleni yapacagım sızden umutlu olun..
AAAAAAAMMMMMMMMMMMMİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq: :ecrin_bebek:iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.................
ALLAHIM TÜM DİLEYEN ARKADASLARA SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASİP ET...
nevroskycim şimdiden dogum gunun kutlu olsun.. eşin ve inşallah bir dahaki dogumgununden itibaren yavrunla bir omur mutluluklar dilerim.. a.s.
aa bu arada doğum günü olan birimi var..yeni yasın sana mutluluklar getırsın tum güzel dıleklerın gercek olsun nevroskycimmmmmmm...
AAA CANIM ARKADAŞIMIN DOĞUM GÜNÜNÜ ÖYLE KURU KURU KUTLARMIYIM BEN HİÇÇ..... HEM PASTA ALIP HEM ÇİÇEK ALMAK İSTEDİM AMA PARAM YETİŞMEDİ BENDE ÇİÇEKLİ PASTA ALDIM
İNŞALLAH YENİ YAŞINDA DAHA KALABALIK AİLE OLURSUNUZ ARKADAŞIM ..NİCE MUTLU YILLARA...
gec yatıp geç kalkanlardanmısınız kızlar neredesınız topiği öne almaya calsıyorum kendı kendımebekleme günlerim basladı.tıp neden bukadar ilerlemedı olan bebegı hemen soylemıyor bize oyle bır alet neden yok..allahtan baska kımse bılmıyor.allahım bana ve bekleyen tüm arkadaslara bekleme sabrı ver...neyse yarın ankaraya gıdıyorum orada bekleme olayından uzaklasırım biraz.
ahh canım ahh tıp bazan herşeye çare bulamıyor....tüp bebekte bile bekleme süresi var biliyorsun senin dediğin gibi hemen anlaşılsa ama ne yazıki önce embriyo oluşacak sonra rahme tutunacak ...sonra kanda hcg hormonu salgılanacak birkaç hafta sonra ancak idrara geçecek tabi senin adetin geçecek sende idrarda öğrenebileceksin....galiba bu durumda bizim hem yumurtalığımızda fallop tüplerimizde ve rahmimizde kamera olacakki erken dönemde öğreneceğiz....ben hep demişimdirki keşkee emriyoyu görebilecek cihazlar neden yapılamıyoro zaman birçok şey erken evrede tespit ve tedavi edilecek..bekleme günlerim basladı.tıp neden bukadar ilerlemedı olan bebegı hemen soylemıyor bize oyle bır alet neden yok..allahtan baska kımse bılmıyor.allahım bana ve bekleyen tüm arkadaslara bekleme sabrı ver...neyse yarın ankaraya gıdıyorum orada bekleme olayından uzaklasırım biraz.