• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kizlar nihayet 2. kademeyi gordum, hamile kalmisim gibi sevindim sabah sabah:) artik calismalara baslama zamani geldi mi 2 olunca ? bir de ne zaman yaklasik 3u gosterir?

nevroskycim dogum gunun kutlu olsunn, nice guzel senelere bebislerinle insallahh.hihoyyyt
cok sevindim canım yaa bak gördünmü yavaş yavaş mükafatını alıyoruz sabrımızın :dance:aynı sevinç bende de olmuştu :teytey:ben 3 gün sonra en yükseği görmüştüm ama sende farklı olabilir.şimdi seni yanlış yönlerdirmek istemem...kişiden kişiye değişebilir:sm_confused:...haydi senden önce en yükseği görmenin haberini alalım sonra da hamiş haberini:sm_cool::Saruboceq:

gerçektenmi çok iyi yaa...ama o sitede açık artırma var güzelim belki başlangıç fiyatıdır.sen alabilirsen o fiyata haberimiz olsun canım...bir ay yumurtlamayı yakalamayınca bir kutu bitiyorkafamçokkarıştı:delphin:

hemen al fiyatı yazıyordu ama.. neyse ben yarın iyce inceleyeyim de.. çok pahalıya geliyor valla:(

ayy canımsen doğum günü çocuğusun senin ayrıcalığın olacak tabi ben arkadaşlara yine yine alırım afiyet olsun sana canım.
havaifiekmv0.gif
alkhu7.gif

canım ye bence seneye bebişin bu hale getirecek senin pastayı yiyemeyeceksin zatenkaydirigubbakcemile3bence bu fırsatı değerlendir yerimseniben
ikolatabebekxc5.jpg

Valla canım en renkli kutlayan sen oldun doğum günümü. Çok teşekkür ediyorum. :içelim: :dance: kaydirigubbakcemile5 :asigim: Şeniz

nevroskycim yarın doğum gününmü arkadaşcığım:uhm:
[/COLOR][/FONT][/B]

Nevroskycim dogum günün kutlu olsun. Allah nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve huzurla, tüm sevdiklerin ve bebişinle girmeyi nasip etsin inşallah..a.s.[/QUOTE]

:içelim: Çok sağol canım. Allah razı olsun. Güzel dilekleirn çok teşekkürler. Şeniz

Hiç umutsuzluğa kapılma canım. Ne sorunları olanlar hamiş oluyor. Kısmetimizde varsa bizler de yaşarız bu mucizeyi. Ama önce güçlü olmak gerekli. Bizim de ilk başlarda hareket böyleydi sonra yükseldi. e vitamini ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Şimdi %80 ileri hareket var. Ocak ayında %0 idi. Martta %50 , Haziran'da %70 idi. nasıl da yükselmiş bak. 3 ay dayan artışı göreceksin birtanem. Şeniz

kizlar nihayet 2. kademeyi gordum, hamile kalmisim gibi sevindim sabah sabah:) artik calismalara baslama zamani geldi mi 2 olunca ? bir de ne zaman yaklasik 3u gosterir?

nevroskycim dogum gunun kutlu olsunn, nice guzel senelere bebislerinle insallahh.hihoyyyt

Sağol bitanem. a.s. Allah razı olsun. Amin canımmmmmmm. :Saruboceq:

Ohhhhh ne güzel. 2. kademeyi gördüğüne çok sevindim :dance: Ben 3 gün sonra görmüştüm 3. kademeyi. Herkesin bünyesine ve hormon seviyesine göre değişir canım o. İnşallah bu ayki çalışmalarınız sonunda hamiş kalırsın. :Saruboceq: :CüvCüv:

kızlar bir şey sorcam 20 adetlik çubuklardan gittigidiyorda 60 ytlye buldum ama abir abukluk var mıdır acaba? normalde 75 ytl falan cunku. alsam mı acep?

buarada ben hastalandım anlasıldıgı üzere.. zaten bu aydan umutlu degildim

Canım ben de gördüm ama güvenemedim. Çünkü bizim aletin çubukları hassas. Biz yönlendiriyoruz bir bakıma aleti. 20 YTL için riske girmek istemem. Pahalı ama içim rahat. :dilcikar:

Son düzenleme:
Bizim morfoloji yerinde saymış canım hayret ettim. Adam onca uğraş verdi. Yazık valla. Neyse diğerleri yükselmiş de teselli olduk. :dance:

güzelim ama sayı ve haraket artmış:teytey: bence bu muhteşem bir haber yerinde durmayan yok maşallah:nazar:.morfoloji ye gelince sigaranın etkisi insanın üzerinden kolay kolay gitmiyor :delphin: ama morfoloji için sana arginmax ı önerebilirim..fitototerapi ile ilgilenen ünlü bir doktor (zaten bunların ünsüzü yok)diyorki arginmax ı 3 ay kullanıp ta (çok istisnai durumlar dışında)morfolojisinin düzelmediğini görmediğim bir hastam olmadı diyor.İnşallah bunun faydası olur ve hiç yan etkiside yokmuş:teytey:

güzelim ama sayı ve haraket artmış:teytey: bence bu muhteşem bir haber yerinde durmayan yok maşallah:nazar:.morfoloji ye gelince sigaranın etkisi insanın üzerinden kolay kolay gitmiyor :delphin: ama morfoloji için sana arginmax ı önerebilirim..fitototerapi ile ilgilenen ünlü bir doktor (zaten bunların ünsüzü yok)diyorki arginmax ı 3 ay kullanıp ta (çok istisnai durumlar dışında)morfolojisinin düzelmediğini görmediğim bir hastam olmadı diyor.İnşallah bunun faydası olur ve hiç yan etkiside yokmuş:teytey:

Bilgi için çok teşekkürler bitanem. Araştırayım bakalım.

Ben müsadenizle yatıyorum kızlar. İyi geceler , iyi uykular , tatlı rüyalar. mirmirmirmir Şeniz

Günaydın kızlar. Yeni dönem başladı. Bugün 6. günüm olarak ilk testimi verdim. Haliyle 1. kademedeyim. Bu ay hamiş olacağıma inanıyorum Allahın izniyle. Ümidim çok büyük. Olmasa yıkılmayacağım ama olursa deliler gibi sevineceğim. İnanmak başarmanın yarısı ise inanıyorum. :lepi:

nevroskycim hadi hayırlı olsun yeni dönem inşallah hayırlısıyla bu kez başaracaksın ha gayret dualarım seninle

Nevroskycim dogum günün kutlu olsun. Allah nice mutlu yıllara sağlık mutluluk ve huzurla, tüm sevdiklerin ve bebişinle girmeyi nasip etsin inşallah..a.s.

:içelim: Çok sağol canım. Allah razı olsun. Güzel dilekleirn çok teşekkürler. Şeniz

Hiç umutsuzluğa kapılma canım. Ne sorunları olanlar hamiş oluyor. Kısmetimizde varsa bizler de yaşarız bu mucizeyi. Ama önce güçlü olmak gerekli. Bizim de ilk başlarda hareket böyleydi sonra yükseldi. e vitamini ve keçiboynuzu kürü kullanıyoruz. Şimdi %80 ileri hareket var. Ocak ayında %0 idi. Martta %50 , Haziran'da %70 idi. nasıl da yükselmiş bak. 3 ay dayan artışı göreceksin birtanem. Şeniz
[/QUOTE]

çok teşekkürler nevroskycim. aslında dün biraz araştırdım içim hatladı. eşime iyi bir ürolog bulduk. herkes çok öneriyor. azospermi durumundakilerin çocukları olmuş ve kullanılan bir ilaçla sıfır olan sperm sayısı, binlerce kat artmış. ve biz bundan önce keçiboynuzu kürüne başladık dün. bugün de şimdi çıkıp havuç alıcam. her gün sabah akşam içecek keçiboynuzunu ve en önemlisi sigarayı bırakmaya karar verdi dün. buna ınanılmaz sevindim. güçlü olmaya çalışıyorum. şokun etkisini üzerimden attım sayılır. atmak zorundaydım da zaten. çünkü eşim ben üzülürsem daha çok üzülüyor. dün görseniz beni, sanki bu haberi alan biz değilmişiz gibi, hatta sizin bana olan yaklaşımınızdaki gibi konuştum eşimle. rahatladı o da yazık. kıyamam ya görsenız o kadar üzülmüştü ki! ama konuşunca çok rahatladı. bakalım elimizden geleni yapacagız. doktora gidince verilen bilgileri ve nasıl bir tedavi yolu izleyeceğimizi de anlatacagım. belki faydası olur aynı sorunu yaşayan arkadaşlarımız için. Allah isteyen herkesin yardımcısı olsun.. aa bu arada unutmadan, brokoli de iyiymiş bu konuda. ben arada haşlayacagım. zaten çok faydalı. aklınızda bulunsun..

Günaydın kızlar. Yeni dönem başladı. Bugün 6. günüm olarak ilk testimi verdim. Haliyle 1. kademedeyim. Bu ay hamiş olacağıma inanıyorum Allahın izniyle. Ümidim çok büyük. Olmasa yıkılmayacağım ama olursa deliler gibi sevineceğim. İnanmak başarmanın yarısı ise inanıyorum. :lepi:
elbette canım bende çok inanıyorum çok yaklaştın anneliğe haydi ilk senden hamiş haberi alalım:dance:

elbette canım bende çok inanıyorum çok yaklaştın anneliğe haydi ilk senden hamiş haberi alalım:dance:

:lepi: :lepi: :lepi: Valla kimin günü önceyse o hemencik hamiş olur dilerim. Bana daha çok var bitanem. Hepimiz olalım inşallah arka arkaya patır patır. :dance: Şeniz

:nazar: :hooray: KOLAY HAMİLELİK MONİTÖRÜ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

KULLANANLAR :
nevrosky
umutlu99
google
silgi
tatlikelebek

:nazar: :hooray: DİGİTAL OVULASYON TESTİ İLE HAMİŞ KALANLAR :hooray: :nazar:

1-..........
2-..........
3-..........
4-..........
5-..........

KULLANANLAR :
nisanum

Hadi kızlar listemiz hazır. Şu boşlukları dolduralım.

Ben inanıyorum. Ekim'de en az bir hamişimiz çıkacak. :CüvCüv:

Pozitif güçlerimizi birleştirelim ve hamiş kalalımmmm. :lepi:

Merhaba.O aleti kaç paraya aldığını öğrenebilirmiyim? Bide her eczanede bulunur mu? 450-500 den bahsediyolar.Bende almak istiyorum ama çok pahalı geldi bana. İnşallah sen onunla hamile kalırsın. Öptüm.

:lepi: :lepi: :lepi: Valla kimin günü önceyse o hemencik hamiş olur dilerim. Bana daha çok var bitanem. Hepimiz olalım inşallah arka arkaya patır patır. :dance: Şeniz
evet canım:lepi::lepi:patır patır hamiş kalıp patır patır doğuracaz Allahın izniyle eee dostuluğumuz hem hamişlikte hemde bebişlerimiz hakkında ortak konuşmalarımızla devam edecek ben buna inanıyorumkaydirigubbakcemile5:dance::teytey:

Back