Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
UYDURDUM YA AZICIK..tamam kendımı zorlayım bırazdaha....kızlar hep berabermi geziyorsunuz yaa daha 5dk önce baktım kimsecikler yoktu sabahtan beri 2 kişiydik....
nisasium seni de ekleriz ama uyduruktan da olsa mani yazacaksın..:jeyyar:
umutsuz09 hakkatande nicklerimiz ne kadar zıt canım işe yarıyor cihaz şidmilik hamiş haberimiz yok ama azıcık problemlerimz var onları hallettikmi olacak bu inşallah:Saruboceq:
gülsu canım tavsiye ederiz ama bir süre bize takıl istersen sonuçta bizde bu cihazı deniyoruz.bizden önce kullananlar memnunlarmış tabi bunu distribitör firma söylüyor
hamile kalacagız cihaz alısaknlık yapacak kopamıycaz yıen yapacagız :)UYDURDUM YA AZICIK..tamam kendımı zorlayım bırazdaha....
nerden alabilirim ve fiyatı kaçtı saolun arkadaşlarr tüp bebek yaptırmayı bi düşünüyorum bi vazgeçiyorumm off bilmiyorumm zor yaaaaaa
dr lar bu cihazı tüp bebekten önce minimum 6 ay denemelerini istiyor canım
peki canım ne kadara aldınız bu cihazı bir de lk bu aymı denemeye başladınız
walla ben bilmem yayında ve yapımda emeği olan nevrosky cimiz değerlendirecek.süprizzzzzhamile kalacagız cihaz alısaknlık yapacak kopamıycaz yıen yapacagız :)
tamam süre vaerin bıraz sabah ahzır pekı laıntı olabilirmi hehe
arkadaşlar bu monitör nasıl kullanılıyorr bi anlatsanızz
slmlar,
ya kizlar hala 1. kademe 11.gun aglamak istiyorum:1no2:
2. ayim bu tanir mi bu ay beni sizce? ya ikiyi gorsem bile gaza gelecem ama..bu arada bugun sag kasikta agri var acaba yumurtluyor muyum ama cihaz hala birde yav kafa yemek uzreyim, bir de ders calisiyorum iice psikopat oldum yaaakötükedihüso
burasi baya hareketlenmiss.listede cok iyi insallah ekimde hepimiz doldururuz listeyi hayirlisiyla :Saruboceq:
bana cevap verir misinizz kuzularrr
kızlar ne zamandır bakmamıştım oooo yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz bakalım ben bu topiğin şaklabanı memnun oldum aleti kullanmıyorum ama burdaki cadıları tam gaz destekliyorum :)bende merakla bekliyorum aletin birinci hamişi kim olacak diye kızlar hepinize dua ediyorum aa tabi bide kendime ben kusur kalmayayım bebişlerimiz en kısa zamanda gelsin diye tabii hayırla ve sağlıkla hadi yazışın yazışın ben engel olmıyayım öpüldünüz arasıra kontrole gelicem heee unutmayın
slmlar,
ya kizlar hala 1. kademe 11.gun aglamak istiyorum:1no2:
2. ayim bu tanir mi bu ay beni sizce? ya ikiyi gorsem bile gaza gelecem ama..bu arada bugun sag kasikta agri var acaba yumurtluyor muyum ama cihaz hala birde yav kafa yemek uzreyim, bir de ders calisiyorum iice psikopat oldum yaaakötükedihüso
burasi baya hareketlenmiss.listede cok iyi insallah ekimde hepimiz doldururuz listeyi hayirlisiyla :Saruboceq: