• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

kızlar hep berabermi geziyorsunuz yaa daha 5dk önce baktım kimsecikler yoktu sabahtan beri 2 kişiydik....
nisasium seni de ekleriz ama uyduruktan da olsa mani yazacaksın..:jeyyar:

umutsuz09 hakkatande nicklerimiz ne kadar zıt canım işe yarıyor cihaz şidmilik hamiş haberimiz yok ama azıcık problemlerimz var onları hallettikmi olacak bu inşallah:Saruboceq:

gülsu canım tavsiye ederiz ama bir süre bize takıl istersen sonuçta bizde bu cihazı deniyoruz.bizden önce kullananlar memnunlarmış tabi bunu distribitör firma söylüyor
UYDURDUM YA AZICIK..tamam kendımı zorlayım bırazdaha....

tamam süre vaerin bıraz sabah ahzır pekı laıntı olabilirmi hehe

yarın sabaha kadar vaktin varsüprizzzzz
sabah manimizi burada görelim benneyaptımki
umutsuz canım biz ortalama 3 aydır kullanıyoruz fiyata gelince eczaneden eczaneye değişiyor.ben 450 civarı almıştım pahalı biliyorum ama her ay bir aşılama heyecanıyla geçiyor çünkü güvenirlilik%99 oranında....
benim uykum geldi kızlar yarın gelin daha detaylı konuşalım iyi gecelermirmirmirmir

allahım lütfen hamile olalım artık...anneler kulubu yapalım.bebeklerımızı konusalım.bu sıtede...dogumumuzu anlatalım.
...

slmlar,
ya kizlar hala 1. kademe 11.gun aglamak istiyorum:1no2:
2. ayim bu tanir mi bu ay beni sizce? ya ikiyi gorsem bile gaza gelecem ama..bu arada bugun sag kasikta agri var acaba yumurtluyor muyum ama cihaz hala birde yav kafa yemek uzreyim, bir de ders calisiyorum iice psikopat oldum yaaakötükedihüso
burasi baya hareketlenmiss.listede cok iyi insallah ekimde hepimiz doldururuz listeyi hayirlisiyla :Saruboceq:

kızlar ne zamandır bakmamıştım oooo yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz bakalım ben bu topiğin şaklabanı memnun oldum aleti kullanmıyorum ama burdaki cadıları tam gaz destekliyorum :)bende merakla bekliyorum aletin birinci hamişi kim olacak diye kızlar hepinize dua ediyorum aa tabi bide kendime ben kusur kalmayayım bebişlerimiz en kısa zamanda gelsin diye tabii hayırla ve sağlıkla hadi yazışın yazışın ben engel olmıyayım öpüldünüz arasıra kontrole gelicem heee unutmayın

slmlar,
2. ayim bu tanir mi bu ay beni sizce? ya ikiyi gorsem bile gaza gelecem ama..bu arada bugun sag kasikta agri var acaba yumurtluyor muyum ama cihaz hala birde yav kafa yemek uzreyim, bir de ders calisiyorum iice psikopat oldum yaaakötükedihüso
burasi baya hareketlenmiss.listede cok iyi insallah ekimde hepimiz doldururuz listeyi hayirlisiyla :Saruboceq:

canım biraz daha sabret istersen gelecek ay bir farklılık olacağına eminim ama olmazsa kesinlikle cihazını değiştir derim ben...bu arada uykuların düzensizse onunda etkisi olur mesela çok geç saatlerde su içtiysen idrarın konsantre olamaz ve monütör idrardaki ostrojen ve lh yi ayırt edemeyebilir canım.....
derslerinde başarılar:1hug:

kızlar ne zamandır bakmamıştım oooo yeni arkadaşlar katılmış hoş geldiniz bakalım ben bu topiğin şaklabanı memnun oldum aleti kullanmıyorum ama burdaki cadıları tam gaz destekliyorum :)bende merakla bekliyorum aletin birinci hamişi kim olacak diye kızlar hepinize dua ediyorum aa tabi bide kendime ben kusur kalmayayım bebişlerimiz en kısa zamanda gelsin diye tabii hayırla ve sağlıkla hadi yazışın yazışın ben engel olmıyayım öpüldünüz arasıra kontrole gelicem heee unutmayın

Canım hoşgeldin. :1hug: Yine neşe getirdin. hihoyyyt Sen böyle uğradıkça biz çok mutlu oluyoruz. Allahım sana da senin gibi tatlı , şeker , iyilik meleği bir evlat göndersin inşallah. :Saruboceq: :ecrin_bebek:

slmlar,

Canım beni 3. ayda tanımıştı alet. Bçyle bir durum olabilir. Yani ilk 2 ay tanımamıştı. Sadece ikinci ay 2. kademeyi görebilmiştim. Seni de en geç öbür ay tanıyacaktır bitanem. Şeniz

Arkadaslar, amazon.com da bu urunu alan birisinin kotu bir yorumunu okumustum. Bu monitoru almis bu kisi ve bu monitorle beraber norml ovulasyon kitide almis. Sonra birgun ovulasyon kiti pozitif vermis ama bu monitore gore hala birsey yokmus. Az daha yumurtlama gunumu kaciriyordum demis bu sahis. Ben ovulasyon kitleri kullaniyorum ve cokda memnunum bu urun bayagi bir pahali hemde guvenemedim bu yorumu okuduktan sonra.

Back