Arkadaslar, amazon.com da bu urunu alan birisinin kotu bir yorumunu okumustum. Bu monitoru almis bu kisi ve bu monitorle beraber norml ovulasyon kitide almis. Sonra birgun ovulasyon kiti pozitif vermis ama bu monitore gore hala birsey yokmus. Az daha yumurtlama gunumu kaciriyordum demis bu sahis. Ben ovulasyon kitleri kullaniyorum ve cokda memnunum bu urun bayagi bir pahali hemde guvenemedim bu yorumu okuduktan sonra.
Yok canım o kişi alete güvenmemiş veya aleti yanlış yönlendirmiştir. İlk aydan tanıyamayabilir. Hormon değerlerini topluyor. 2 aydır denemek amaçlı ucuz ovulasyon testleriyle kontrol ettim. Tam gününde ve doğru söylüyor. Zaten ısı takibi yapıyorum. Kesinlikle doğru. Ayrıca tam günün de hastalanıyorum. Tam 14 gün sonra. Bir arkadaşımız da yumurtlama takibine giderken teyid ettirdi , alet doğru çalışıyor. O kişi kullanmasını bilememiştir. Ben alete kesinlikle güveniyorum. Sıradan testlerde yorum sana kalmış ama bu alet herşeyi kendisi hesaplıyor. bence bu alete sahip olmakla bizler çok şanslıyız. Pahalı olabilir ama değiyor. Çok memnunum. Onun sayesinde strese girmiyorum. Herşeyi ona bırakıyorum. :lepi: