Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

bugün sabah uyandığımda monitör 33. günü gösteriyordu. ama ben dün regl olduğum için m ye bastım. bu sefer de monitör 4.günü gösterdi. bir daha m ye bastım. bu sefer yine 33. günü gösterdi. yine bastım 1. günü göstermeye başladı. acaba monitör içinde sakladığı bilgileri silmiş midir?
neden ilk bastığımda 1.günü göstermediğini anlamadım. 1. günü göstermesi gerekmez miydi? şimdi bu ay benden yine 20 test çubuğu mu isteyecek? kafam karıştı, lütfen yardım ...

Sıkma canını tatlım... Yeni ay yeni umuttur.

Hafızasındaki bilgileri o şekilde silmiyor monitör merak etme... M'ye bastığında 1.günü göstermesi gerekiyordu ekranda 1. gün işaretini görene kadar bastın ama 4 mü çıktı? Belki de farkında olmadan çok uzun basmışsındır. Ama nasılsa 1.güne tekrar getirmişsin problem olmaz.

20 gün isteyip istememesi senin 10 test içinde yumurtlayıp yumurtlamamana bağlı...

Selam kızlar...

Napıyomuş benim canım arkadaşlarım bakim. Çalışmalar tam gaz devam ediyo gördüğüm kadarıyla. Hepinize kolay gelsin kızlar umarım bu ay hamiş haberlerinizi alırız.

İnşallah tatlım yaaa... .Öyle birşey olduğunu öğreneyim valla hemen haber vereceğim size zemuszemus

ben regl oldum kızlar çoooooooooooooooook üzgünümmm

üzme kendini moralinide bozma yeni bi ay yeni bi umut demek çalışmalarına devam et ama takılma bu konuya rahat bırak kendini umarım yakın zamanda ii haberlerini alırız canım

monitörün ayarını o şekilde bozabileceğini sanmam belki adet döngünü 4 gün geçmiştir onun için 4 yanıyodur bilemedim şimdi yanlışlıkla basmış olamazsın önceden dimi?

sağol canım, moral desteğin için teşekkür ederim. kafama takmamaya çalışıyorum ama çok da başarılı olamıyorum.

monitöre yanlışlıkla basmadım canım. umarım ayarı bozulmamıştır.

Gül ve Ss nerdesiniz kızlar? Nasılsınız?

Topiğimiz sessiz kalmış...

herkese günaydın. biraz moralim bozuktu bitanem bir arkadaşım 20. haftada down sendromundan bebeğini kaybetti hastanede onlaydım bebek alınana kadar yanında olmamı istedi. bende 20.haftada edward sendromundan kaybetmiştim haziranda. neyse şükür dün gece işlemleri bitti. bugün daha iyim. Herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için. leydim olmadı bu ay diye üzülme arkadaşım hep hayırlısını dile ben bu ay kafamdan attım tırsmaya da başladım opuyorumnanaktan

Arkadaşın inşallah böyle bir olayı tekrar yaşamaz. Allah ona sabır ve umudunu kaybetmemesi için metanet versin...

Senin de başın sağolsun bitanem bilmiyordum... ama burada güzel arkadaşlıklar kurup birbirimize destek oluyoruz, iyi ki buraya gelmişsin, tanışmışız seninle canım... :1hug:

sAĞOL bitanem bende çok mutluyum burda olduğuma çok güzel dostluklar var burda . hepimiz için herşeyin hayırlısı olsun inşallah

Gül ve Ss nerdesiniz kızlar? Nasılsınız?

Topiğimiz sessiz kalmış...

canım ben 1-2 gundur giremiyordum cok yogundum... kendimi artık tanıyamaz oldum kızlar.. bugun 9. gunum ve ilk testimi istedi makina... cart 2. seviye.. yahu daha reglm pazartesi adam gibi bitti biz calısmalara baslayamadan hemen 2. seviye, esimin uzun suredir beraber olmadigimiz icin simdi sperm kalitesi yerlerdedir di mi?

off umarim bu aksam calısma yaptıktan sonra yarın hemen 3. seviye olmaz bari arada bir gun bırakmıs olalım ya toparlasın biraz sayısı falan.. off ne oluyo bana bu aralar? laparoskopiden sonra cok erken yumurtlar oldum :gitme: belki daha iyi ama işte sperm kalitesinden korkuyorum:gitme:

prenses cigim cok sevindim tatlim temiz cıkmasına!! diger arkadaslar! Haydi insallah bu ay guzel haberleri verir ve de alırızzz...

Son düzenleme:

hani moral bozmak, düşünmek yok demiştik niye kendini şimdiden yemeye başladın bakim bozma moralini olacaksa o spermlerlede olur cnm merak etme sen

en ii si 3 günde bir spermlerin boşaltılmasıymış diyorlar çünkü 3. günü geçince canlı sperm sayısı azalıyormuş haberiniz ola kızlar, adamlara yardımcı olun yani, biliyorum bazen insanın hiç içinden gelmiyo ama napalım bu süreçte mecbur yapmak gerekiyor

sende bozma moralini canım bu akşam hemen çalışmalara başlayın sonra gelsin bebeler.......bilmiyorumkismilebilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Tatlım kendi yumurtlama stresine bir de eşinin sperm kalitesini dert edinme şimdi ya... Hani kafana takmaca yoktu, gezip tozup alışveriş edip solaryumlara gidicektin... Çabuk unuttun valla sözünü...

anlattıklarını okuyunca çok üzüldüm ve kendime çok kızdım. çünkü dediklerinde çok haklısın, herzaman hayırlısını istemek lazım.

Tatlım kendi yumurtlama stresine bir de eşinin sperm kalitesini dert edinme şimdi ya... Hani kafana takmaca yoktu, gezip tozup alışveriş edip solaryumlara gidicektin... Çabuk unuttun valla sözünü...

canlarım haklısınız gercekten de! hem de cok, ama ben her seyde oldugu gibi bunda da stres yapmazsam ölürüm -tatlicadiarzu-.. bu arada dun ne yazık ki esim rahatsızdı calısma olamadı maalesef, 2. seviyemin 2. gunu olan bu aksama kaldıkaydirigubbakcemile
olsun takmicam belli mi olur ...Allah'ın isine karısılmaz ...:Saruboceq: daha onumde 3. seviye var :jeyyar:

aynen öle cnm allahın işine karışılmaz dediğin gibi daha 3. seviyeler var hem olacaksa 1. seviyede bile olur sen merak etme

ya bi şi sorcam ss cim doktorundan memnunmusun? eğer değilsen benim prof. çok ii ben onun sayesinde hemen hamile kaldım belki 1 kerede olsa bi görünmek istersin die sordum yani 2. bi dr. her zaman ii dir ben anadolu yakasındayım dr.um da öle sen ne taraftasın bilmiyorum ama istersen adını verebilirim tüp bebek, infertilite, kistler ve daha bi sürü şey üzerine uzman bi prof. ne dersin

ya dalia yine nirelere kayboldu acaba ay bu kız kaçtı gelmiyo artık buralara şu bulantılarından bi kurtulamadı ki garibimde yaa...

kız gelince haber ver özledik valla...opuyorumnanaktan

3.seviyeden bir gün önce yapmamak daha iyimiş sanırım... Bu sefer hergün yaparsanız da eşin yorulur, yine sperm kalitesi ciuvvv aşağılara.... Ayy kısır döngü gibi çok yaparsın düşwer yapmazsın yine düşer... Bunların spermleri de amma nazlıymış... kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…