Kolay Hamilelik-Clearblue Clearplan Hamilelik Monitörü

iyiyim prensescim bebiste iyi cok sukur yavas yavas kendini belli etmeye basladi birkac gundur bulantilarim oluyo birde herseyden tiksinmeye basladim canim hic birsey yemek istemiyor ama mecburen bebis icin yemeye calisiyorum
inanilmaz uykucu oldum surekli uyuyorum mirmirmirmir ben bile kendime sasiyorum
simdilik sadece ailelerimiz biliyo hepsi cok sasirdi cok mutlu oldular ayin 25 Allahin izniyle bebisimizi gorup kalp atislarini duydugumuzda herkese haber veririz

canim 2.seviyede calismak sizin isteginize kalmis ama verimliligi arttiracagini pek zannetmiyorum ama tabi yine Allah bilir
ama bu yontemi bu ay dene Rabbiminde izniyle insallah melegin gelicek :Saruboceq:

canim preseedi bende kullanmistim birkac ay ama malesef bende ise yaramamisti ama enfeksiyon falanda yapmamisti
bence sen birkac ay normal sekilde dene bunlara gerek kalmadan gelir melegin :CüvCüv:

Günaydın kızlar

Bugün 31. gün... Benim m işareti 3 gündür yanıp sönüyor, bende ne gelen varrrr ne giden...

Beklemedeyim :hulya:

nalannnn nerelerdesin ?

Geldimmm cnm burdayım. Kasım annelerinede geldim bugün. Baktım belki ordasındır die ama yoktun. Bayadır yazmadım biliyorum ama sürekli uyku hali var. Yani utanmasam bütün gün uyuyacam. İşleri yaparken yoruluyorum artık. Bulantı falan başlamadı ama sürekli karnım gurluyo nedense. Arada kasıklarım ağrıyo ve yakalaşık 10 gündür kahverengi bi akıntı var ama sadece tuvalete gittiğim zaman kağıda az bi şi geliyo.

Dr. a sordum bu aralar normal dedi. Geçen hafta perşembe kan testini yeniden yaptırdık 6 günde Bhcg 411 den 3.262 çıkmış, ona ii dedi dr. ama Tsh 3.27 çıktı ona yüksek dedi. Bu Cuma testi tekrarlayacam bakalım.

Cumarteside Dr. a gidicem hem keseye bakacak hemde Tsh ne alemde ona bakacak. Yine yükselmişse ilaç yazacakmış. Tsh ın yüksek olması bebeğin zeka gelişimini etkiliyomuş. Kahverengi akıntıyada bakar, bakalım ne diecek.

Sen ne alemdesin canım. Bulantıların nasıl? Ne zaman gidicen dr. a?

Sevgili nibo, prenses sizler nasılsınız? Her şey yolunda mı? 3. seviyeye geçtiniz mi?

Yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoş geldiniz.

merhabalar,,

Nibo ve 35.ay demek 31 .gunlerdesiniz:) cok sevindim, bir adet belitisi olmamamasida guzel hadi bakalim bu ayda 2. bebek sevincini ayni anda alacagizzemuszemus

gecen ay dalia ve nalan. Bu ayda nibo ve 35.ay.... Ins hakkinizda hayirlisi olsun.. gebelik testini nezmaan yapicaksiniz kizlar, bizede yazin, meraktan catlarim valla:))

cnm benimde 30.gün 2 gün oldu m yanıp sönüyo bende beklemedeyim cnm ikimiz içinde hayırlısı olsun

Tatlım biliyorsundur belki benim eşim yumurtlama günümde şehirdışındaydı ama gidene kadar da çok düzenli çalışmıştık. Tuttuysa inanılmaz olur yani... Ben pek ihtimal vermiyorum ama yine de acaba mı demekten kendimi alamıyorum. Açıkcası kendimi de germek istemiyorum. Cumartesi-Pazar'a kadar bekleyeyim diyorum.

Ama inşallah sen hamilesindir tatlım... Sen ne zaman test yapmayı planlıyorsun?

Nalancım benim de TSH bir ara yüksekti ama dışarıdan aldığın tiroid hormonuyla herşey normale dönüyor. Ben düzenli olarak 3 ayda bir kontrole gidiyorum. Bu konuda kafana hiç birşeyi sakın takma. Doktorun sana vereceği takviye aslında ilaç değil, sadece vücudunun salgılayamadığı hormonu sen dışardan alacaksın.

Sağol tatlım ne kadar pozitifsin... ama ben regl olurum diye düşünüyorum. Sabah kasıklarımda batmalar oluyordu. Göğüsüm uçları da bu sabah hassaslaştı... Sanki reglim geliyorum diyor.

Eğer haftasonuna kadar olmazsam yaparım herhalde testi... Biliyorsun geçen ay geç yumurtlamıştım bir de hava değişimi belki onun için gecikmiştir...

Bakalım cnm cumartesi günü belli olacak ne yapacağı. Normalde 2,5 altında olması gerekiyormuş. İlk ölçümde 2.88 bir hafta sonra 3.27 olmuş. İnşallah daha fazla yükselmez cumartesiye kadar.

Bakalım cnm cumartesi günü belli olacak ne yapacağı. Normalde 2,5 altında olması gerekiyormuş. İlk ölçümde 2.88 bir hafta sonra 3.27 olmuş. İnşallah daha fazla yükselmez cumartesiye kadar.

Eğer hamileliğinden önce hipotiroidi teşhisi konmadıysa hamilelikten sonra bu hormonlarında yükselme olabiliyor. Doğumdan sonra ise normale dönüyor. 3.27 aslında düşük bir seviye hamile olmayanlar için. Kimilerinin 100'e yakın oluyor. Ama hamilelikte düşük olması gerekiyor. Kontrol ettirmekte fayda oluyor devamlı... Yine de aklında olsun doğumdan sonra muhakkak bebeğine de hemen test yapsınlar. Türkiye'de böyle şeyleri bazen es geçebiliyorlar.

Bende de hipotiroidi var canım her sabah hormonu alıyorum uyanır uyanmaz. 30 dakika sonra da kahvaltımı ediyorum. Benim şu anda değerlerim 1.77... Yani oldukça iyi... Bu değerlerle hamile kalmam gerekiyor. Umarım hamileyimdir... boshayallersmile Henüz gelmedi reglim...

İnşallah hamişsindir :CüvCüv: cnm çok güzel olur valla. Çok heyecanlandım şimdi ne zaman test yapmayı düşünüyorsun nibocum? Test yapınca hemen haber ver tamam mı.

Değerin gayet ii valla tam hamile kalınacak değerdesin....opuyorumnanaktan

Bana gebelikten önce hipotroidi teşhisi konulacak bi test yapılmadı zaten. Ama son senelerde kilo problemi yaşadığımdan dolayı böyle bi şey olabileceğinden şüphelenmiyo değilim açıkcası. Yanlış hatırlamıyosam bu kilo almayada neden oluyomuş.

Aslında bütün testlerin bi yapılması lazım ama her şeyi doktorlara biz mi sölicez ya anlamadım gitti.:umursamaz:

İnşallah hamileyimdir tatlım :Saruboceq: Bugün 33. gün oldu ama ya Cumartesi ya da Pazar'a kadar beklemek istiyorum. Sanırım test yapıp negatif görmekten korkuyorum. Her sabah biraz daha heyecan kaplıyor içimi.

Sanırım gebe kalmadan önce jinekolog muayenesi olmadın ama problem değil. Endokrinoloji uzmanından muhakkak randevu alarak test sonuçlarını ona göstermelisin. Değerlerine göre sana ihtiyacın olacak miligramı verecektir. Evet dediğin gibi hipotiroidi kilo almaya neden olur ancak senin değerlerinde birinin kilo problemi olmaması lazım. Belki başka sebeptendir çünkü hamile olmayan birine göre uygun bir değer aslında. Ayrıca, endokrinologdan sonra bir de diyetisyenle görüşüp hamile olduğunu ama tiroid değerlerinde yükselme olduğunu ve buna göre bilinçli bir beslenme programı hazırlamasını rica etmelisin. Bu seviyede bir değerde farkına vardığın için çok şanslısın, hiç kafana takma canım.olumunekankayizsmile

Dalia'cığım hamilelik nasıl gidiyor? Hala uyku hali devam ediyor mu? Sanırım devam ediyor ki artık az geliyorsun :roflol:

Prenses'ciğim sen de test çubuklarını yapıyorsun sanırım. Kaçıncı günündesin?

35.ay bugün senin de 32. gün sanırım. Sende de belirti yok sanırım değil mi? Bir haber ver. Merak ettim seni...

Hepinizi öpüyorum kızlar... Görüşürüz opuyorumnanaktan

cnm evet 32.gün hala hastalanmadım önemsedigin için teşekkür ederim cnm haber veririm sizlere

canım cok sevindim bulantılarının baslamasına!
Masallah iyiye isarettir biliyorsun bulanti!
Her sey gonlunuzce olsun canlarım..
25 ine surada 1 hafta kalmıs sık disini insallah guzel guzel goreceksin bebisini:)
Icimden bir ses kız diyor simdiden.. Allah gonlune gore versin :)

Benim yine cok ilginctir 12. gun 3. seviyem oldu artık iyice sasırmıs durumdayım napıcam gercekten bilmiyorum.. Zaten reglm 7 gun suruyo e biz 8. veya 9 . gunden itibaren esimle birlikte olmaya baslıyoruz e tam gun asırı olmadan 2. seviye derken hemen akabinde 3. seviye baslıyor.. gercekten de sasırmıs durumdayım yine gecen ayki gibi olacak bence bu sefer de tutmadi.. zamansiz oldu biraz bu ay

benim merakım hala asırı dercede akıntım var makine 1. seviyeyi gosteriyor 16. gunum ama acaba catlamamis olabilir mi yumurtam? Ne reglm yakın ne de baska bi sey ama bu kadar akıntı normal degil,hani diyorum acaba bu arada da birlikte olsak mı esimle?
Ne dersiniz?

Jinekoloji muayenesi oldum cnm. Zaten kasım ayında benim rahimi açmak için ameliyat ettiler. Ondan önce ve sonra muayenelerim yapıldı. Şimdi baktım Tsh: 2.61 miş o zaman LH,FSH,Östradiol ve Prolaktine bakılmış. Bunlarmı bakılması gerekenler yoksa başka bi şi daha varmı? Endokrinoloji uzmanına ben mi gideyim yoksa dr. um beni yönlendirir mi. Cumartesi muayenem var zaten jinekolog da. Cuma kan testini tekrarlayacağım. Bakalım o ne diyecek cumartesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…