Arkadaşlar yeni alanlar bana nerden aldığınızı söylermisiniz eğer burdan söylemek yasaksa özelden mesaj atarmısınız ben 2 gündür nette adres bulup arıyorum ama ellerinde kalmadığını söylüyorlar. hastalanmamada 5-6 gün var. çok teşekkürler
Selam arkadaslar nasilsiniz? bugun manitorun 3.gunundeyim. Dun aksam telefonla doktorumla gorustum, bu ayda klomen devam etmemi soyledi, internette okudugum kadariyla klomenin kist yaptigini soyledim doktora, oda korkma, kist yapabilir ama adet olunca o kistler gider dedi. Bide cok buyuk kasik agrilarin olursa kist oldugu belli olurmus, oyle iste arkadaslar gelismeler. bugun klomen ve incir kurune basliyorum ins. Sizede hayirli gunler...
Gökte ararken yerde buldum oturduğum sempte eczanede varmış teşekkürler inşallah hayırlı olur
Canım günaydın nete yeni girdim. Geç cevap için kusura bakma. Bazı arkadaşların çoğu da yurtdışında olduğu için saat farkı oluyor.
Eczaneden aldın mı? Almadıysan GG'den alabilirsin. Clearblue yazınca çıkıyor. Bulamazsan belirt sana kimden alacağını özelden mesaj atayım. Senden haber bekliyorum canım
canım eczanede varmış ama bi terlik olur falan sen bana mesaj atabilirmisin lütfen. çokkkkk teşekkür ederim çok sağol
merhabalar.... ALLAH isteyenlere hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
bende bu monitorü bu ay kullanmaya başladım. monitörde 3. seviyeyi gördükten sonra tekrar test çubuğu istiyormu acaba? birde 3. seviyeyi gördükten tahminen kaç gün sonra adet olunuyor?
Selam arkadaslar nasilsiniz? bugun manitorun 3.gunundeyim. Dun aksam telefonla doktorumla gorustum, bu ayda klomen devam etmemi soyledi, internette okudugum kadariyla klomenin kist yaptigini soyledim doktora, oda korkma, kist yapabilir ama adet olunca o kistler gider dedi. Bide cok buyuk kasik agrilarin olursa kist oldugu belli olurmus, oyle iste arkadaslar gelismeler. bugun klomen ve incir kurune basliyorum ins. Sizede hayirli gunler...
nibocum btc kuru yapicakmissin hayirli olsun insallah faydasini gorursun
Evet canım yapayım diyorum hayırlısı artık.
Bir de preseed almıştım... Onu da kullanıp kullanmamakta kararsızım. Eşim de diyor ki önce bir
deneyelim, kimyasala ne gerek var. Olmazsa düşünürsün preseed diyor.
Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda kızlar? Siz yurtdışındasınız, belki preseed ile ilgili daha fazla bilginiz vardır.
Gökte ararken yerde buldum oturduğum sempte eczanede varmış teşekkürler inşallah hayırlı olur
Bulabildigine sevindim arkadasim, ins bu ay baslarsin, gelismelerden bize haberder et oky. allah yardimcin olsun
Sağol canım başladığımda burdaki formda sizle paylaşırım inşallah hepimiz hayırlı haperlerimizi paylaşırız. Kesin soracağım soruda olur :)a.s.
neye başlıyorsun canım....
Canim pressed ile hamile kalan cok kisi var diger topiclerde. bende bir kere denedim, bende alerji reaksiyonu gosterdi ve idrar yolu enfeksiyonu oldum, kullangim 2.gunu oldu yani. ama her bunye ayni degildir, allahtan elimde bir tane vardi, cokca siparis vermedim.
sen bilirsin, daha yeni sin , bence suanda dogal yollarla hamile kalmayi calis, ve esinin dedigi gibi kimyasal olan seylersen uzak dur.
Hay allah yaa... kesin preseeden miymiş enfeksiyon olayı?
o zaman ben de kullanmam yaa korktum şimdi :1no2:
Canim seni korkutmak icin yazmadim, sadece bilgin olsun diye. evet pressed den oldu, hatta gecmis konulari okursan bu topikte yazimi gorursun.
Fakat her bunye farklidir, belki sende bir reaksiyon gostermez, bende senin gibi niyet etmisitm alicaktim, alicagim hafta, 3.seviye gorduM ve o gun kullandim, ve hemen enfeksiyon oldu, doktora gittim, antibiyotik verdi, 3.gunde iyi oldum allahtan.
Simdi ilk aylardasin, normal yoldan devam et, kur yapabilirsin, fakat pressed baska aylarda denersin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?